Iphone.expertGr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδια ο ανθρωπος δεν το εκλεψε το τηλ τι μπραβο στην apple?..το αγορασε κανονικα απο την κοπελα.το πιο πιθανο αφου ηταν και γυναικα ειναι να μην ηξερε καν οτι πρεπει να κλεισει το finf my phone. 1
ramarg Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδια ο ανθρωπος δεν το εκλεψε το τηλ τι μπραβο στην apple?..το αγορασε κανονικα απο την κοπελα.το πιο πιθανο αφου ηταν και γυναικα ειναι να μην ηξερε καν οτι πρεπει να κλεισει το finf my phone. ισχυει..αλλα και παλι αυτη τοσο εξυπνη ειναι ? εξαφανισμενη αφησε ενα τηλεφωνο κοπελα μου..κατι να τυχει...το κινητο σου εδωσες..οπου υπαρχει καπνος υπαρχει κ φωτια..κατι βρωμαει στην ολη υποθεση...
mdr21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδια ο ανθρωπος δεν το εκλεψε το τηλ τι μπραβο στην apple?..το αγορασε κανονικα απο την κοπελα.το πιο πιθανο αφου ηταν και γυναικα ειναι να μην ηξερε καν οτι πρεπει να κλεισει το finf my phone. βασικα ειμαστε στο διαδικτυο και ουτε μπορουμε να ξερουμε αν το κλεψε ο φιλος, ουτε οτι δεν το κλεψε. Η υποθεση βρωμαει, αλλα δεν ειδα κανεναν να κατηγορει τον φιλο. Οι απαντησεις ολες λενε μπραβο στην apple για τα εμποδια που βαζει, ειτε ο κλεφτης ειναι η πωλητρια, ειτε ο φιλος, ειτε αν ολο το θεμα ειναι μια παρεξηγηση και σηκωσει συντομα το τηλ η πωλητρια και δωσει την λυση. 1
ramarg Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Χαιρεται guys .εκανα reset το iphone μου επειδη κολλουσε πολυ,αλλα λγ πριν να τελειωσω την διαδικασια μου βγαζει το find my iphone για να βαλω id και κωδικο.το προβλημα ειναι παιδια οτι το κινητο το εχω παρει μεταχειρισμενο και δεν βρισκω το κοριτσι απο το οποιο το αγορασα για να μου δωσει το id.εβαλα το δικο μου id αλλα δεν το περνει,θελει το δικο της.ξερει κανεις τ να κανω; γτ ειμαι ετοιμος να το κανω χιλια κομματια απο τα νευρα !!ευχαριστω βασικα ειμαστε στο διαδικτυο και ουτε μπορουμε να ξερουμε αν το κλεψε ο φιλος, ουτε οτι δεν το κλεψε. Η υποθεση βρωμαει, αλλα δεν ειδα κανεναν να κατηγορει τον φιλο. Οι απαντησεις ολες λενε μπραβο στην apple για τα εμποδια που βαζει, ειτε ο κλεφτης ειναι η πωλητρια, ειτε ο φιλος, ειτε αν ολο το θεμα ειναι μια παρεξηγηση και σηκωσει συντομα το τηλ η πωλητρια και δωσει την λυση. Εχεις μεγαλο δικαιο σε αυτο..Από τη μια δεν μπορουμε να κατηγορησουμε κανενα γιατι δεν ξερουμε,αλλα ουτε και μπορουμε να πιστευουμε τα λεγομενα του καθενός....Το εκανε restore επειδη ''κολλουσε'',και δεν μπορει να βαλει το apple id θελει '' το δικο της ''... Δεν νομιζω να αγορασε iphone στο δρόμο,και από γυναικα.iphone που στα καλα καθουμενα το κανεις restore επειδη <<κολλαει>>(το ios !!! ) και το κλασσικο προβλημα με το apple id ''find my phone'' συνηθως ειναι περιπτωσεις stolen iphone like ebay. όπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτιά..
mdr21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 ramarg και εγω τις ιδιες υποψιες με εσενα εχω, αλλα ολοι ειναι αθωοι μεχρι αποδειξεως του αντιθετου (αν και στο ιντερνετ, ισχυει το αντιθετο...) γι αυτο και ημουν προσεχτικος στα λογια μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα