sas-agapaw-olous Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Χαιρεται guys .εκανα reset το iphone μου επειδη κολλουσε πολυ,αλλα λγ πριν να τελειωσω την διαδικασια μου βγαζει το find my iphone για να βαλω id και κωδικο.το προβλημα ειναι παιδια οτι το κινητο το εχω παρει μεταχειρισμενο και δεν βρισκω το κοριτσι απο το οποιο το αγορασα για να μου δωσει το id.εβαλα το δικο μου id αλλα δεν το περνει,θελει το δικο της.ξερει κανεις τ να κανω; γτ ειμαι ετοιμος να το κανω χιλια κομματια απο τα νευρα !!ευχαριστω
frabalas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Χαιρεται guys . εκανα reset το iphone μου επειδη κολλουσε πολυ,αλλα λγ πριν να τελειωσω την διαδικασια μου βγαζει το find my iphone για να βαλω id και κωδικο. το προβλημα ειναι παιδια οτι το κινητο το εχω παρει μεταχειρισμενο και δεν βρισκω το κοριτσι απο το οποιο το αγορασα για να μου δωσει το id. εβαλα το δικο μου id αλλα δεν το περνει,θελει το δικο της. ξερει κανεις τ να κανω; γτ ειμαι ετοιμος να το κανω χιλια κομματια απο τα νευρα !! ευχαριστω Βρες το κορίτσι που στόδωσε να σου δώσει κωδικ'ο (χλωμό) ή πούλα το στα μισά απ' ότι το πήρες,για ανταλλακτικά. "Ξεκλειδώνεται",αλλά θα σου στοιχίσει τα διπλά λ7 (μία που το αγόρασες και μία που θα το "φτιάξεις"... Συνήθως τα hard reset τα κάνουμε επιτόπου.
sas-agapaw-olous Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Βρες το κορίτσι που στόδωσε να σου δώσει κωδικ'ο (χλωμό) ή πούλα το στα μισά απ' ότι το πήρες,για ανταλλακτικά. "Ξεκλειδώνεται",αλλά θα σου στοιχίσει τα διπλά λ7 (μία που το αγόρασες και μία που θα το "φτιάξεις"... Συνήθως τα hard reset τα κάνουμε επιτόπου. οχι ρ φιλε και να το πουλησω για ανταλλακτικα,κατι μηνες ειναι που το εχω παρει και η μαλα*ια ειναι οτι δεν μου ειπε οτι ειναι ενεργοποιημενο το find my iphone. δλδ τοσο περιπλοκο ειναι και δν μπορω να το κανω μονος μ;
frabalas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 οχι ρ φιλε και να το πουλησω για ανταλλακτικα,κατι μηνες ειναι που το εχω παρει και η μαλα*ια ειναι οτι δεν μου ειπε οτι ειναι ενεργοποιημενο το find my iphone. δλδ τοσο περιπλοκο ειναι και δν μπορω να το κανω μονος μ; Έχει αντικλεπτική προστασία και η παράκαμψή της στοιχίζει όσο η αγορά άλλου. Χοντρικά στα λέω,δεν υπεισέρχομαι σε λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους.
sas-agapaw-olous Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 πλιζ ρ παιδια βοηθηστε με καπως γιατι δεν θελω να πεταξω 250 ευρω στα καλα καθουμενα πλιζ
frabalas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δεν υπάρχει software λύση,βρες τη κοπέλα που στο πούλησε ή δώσε λεπτομέρειες να δουμε αν πρόκειται για σπείρα που πουλάει κλεμμένα. Θες κι άλλη βοήθεια;
sas-agapaw-olous Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 τι λεπτομερειες θελεις ν σου δωσω;
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Χαιρεται guys . εκανα reset το iphone μου επειδη κολλουσε πολυ,αλλα λγ πριν να τελειωσω την διαδικασια μου βγαζει το find my iphone για να βαλω id και κωδικο. το προβλημα ειναι παιδια οτι το κινητο το εχω παρει μεταχειρισμενο και δεν βρισκω το κοριτσι απο το οποιο το αγορασα για να μου δωσει το id. εβαλα το δικο μου id αλλα δεν το περνει,θελει το δικο της. ξερει κανεις τ να κανω; γτ ειμαι ετοιμος να το κανω χιλια κομματια απο τα νευρα !! ευχαριστω Δυστυχώς δεν υπάρχει λύση φίλε, το κάνει η apple για να μειώσει τις κλοπές υποτίθεται αφού με αυτόν τον τρόπο είναι άχρηστο το κινητό αν κλαπεί. Η ίδια η apple μπορεί να το ξεκλειδώσει αν μπορείς να αποδείξεις ότι είναι δικό σου. Οπότε ανταλλακτικά δυστυχώς!
sas-agapaw-olous Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δυστυχώς δεν υπάρχει λύση φίλε, το κάνει η apple για να μειώσει τις κλοπές υποτίθεται αφού με αυτόν τον τρόπο είναι άχρηστο το κινητό αν κλαπεί. Η ίδια η apple μπορεί να το ξεκλειδώσει αν μπορείς να αποδείξεις ότι είναι δικό σου. Οπότε ανταλλακτικά δυστυχώς! ευχαριστω φιλαρακι θα επικοινωνησω με τν apple και μακαρι να μου το κανει μην το κλαψω τζαμπα
frabalas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 τι λεπτομερειες θελεις ν σου δωσω; Τηλέφωνο επικοινωνίας αυτής που στο πούλησε,να συγκρίνω με διάφορους που κατα καιρούς σκάνε στις Αγγελίες με κλεμμένα,απλό.
mdr21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 στειλε της μνμ οτι αν συνεχισει να σε αποφευγει, τωρα με την ταυτοποιηση των αριθμων , μπορεις να της κανεις καταγγελια οτι ειναι κλεμμενο και οτι το αγορασες απο κεινη. Τωρα να ζητας σε δημοσιο φορουμ πως μπορεις να ξεκλειδωσεις κλεμμενο κινητο, καταλαβαινεις οτι δεν γινεται και ουτε πρεπει να παρεις απαντηση. Μπραβο στην apple που με τετοιες κινησεις κοβει την ορεξη στους εξυπνακηδες. 3
basilis5 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 στην apple δεν παιζει να σε βοηθησουν. η ευρεση του πωλητη ειναι μονοδρομος. επισης κακως αγορασες τηλ που δεν ειχε κανει πρωτα full restore. κι επισης τοσο καιρο πως αγοραζες εφαρμογες και ειχες icloud αφου ηταν ολα δεμενα με τον λογαριασμο της..... 3
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 στην apple δεν παιζει να σε βοηθησουν. η ευρεση του πωλητη ειναι μονοδρομος. επισης κακως αγορασες τηλ που δεν ειχε κανει πρωτα full restore. κι επισης τοσο καιρο πως αγοραζες εφαρμογες και ειχες icloud αφου ηταν ολα δεμενα με τον λογαριασμο της..... Νομίζω πως βοηθάνε με την προϋπόθεση ότι μπορείς να αποδείξεις ότι είσαι ο νόμιμος κάτοχος, απόδειξη με imei, να γνωρίζεις τις ερωτήσεις ασφαλείας του λογαριασμού κλπ
basilis5 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω πως βοηθάνε με την προϋπόθεση ότι μπορείς να αποδείξεις ότι είσαι ο νόμιμος κάτοχος, απόδειξη με imei, να γνωρίζεις τις ερωτήσεις ασφαλείας του λογαριασμού κλπ μαζι σου, αλλα ο λογαριασμος ειναι δεν ειναι δικος του για να ξερει τις απαντησεις. τωρα αυτο που λες για την αποδειξη δεν γνωριζω, μακαρι να χεις δικιο. 1
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 μαζι σου, αλλα ο λογαριασμος ειναι δεν ειναι δικος του για να ξερει τις απαντησεις. τωρα αυτο που λες για την αποδειξη δεν γνωριζω, μακαρι να χεις δικιο. Ναι για την περίπτωση του φίλου και γω δεν πιστεύω να γίνει κάτι, γενικά το είπα ότι μπορεί να γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα