Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως οπως και να εχει εαν βρει καποιος τι μπορει να παιζει ας μας ενημερωσει στο θεμα!

σε safe mode δεν το εχω τεσταρει δεν ξερω αν το εχει κανει ο @accipio
δεν ειμαι στο pc μου τωρα για να το δοκιμαζα.

Δημοσ.

Δοκιμάστε την εντολή sfc /scannow διορθώνει αρχεία των windows μήπως και υπάρχει κάποιο πρόβλημα .

1)Στο search γράφουμε cmd , δεν πατάμε enter.

2)Στην καρτέλα που εμφανίζεται στο εικονίδιο cmd κάνουμε δεξί κλικ και επιλέγουμε Run as administrator.

3)Στο command prompt που εμφανίστηκε  γράφουμε  sfc /scannow και πατάμε  enter

Θα χρειαστεί μερικά λεπτά να ολοκληρωθεί η διαδικασία .

Δημοσ.

Έτρεξα την εντολή sfc /scannow και έβγαλε αυτό:
Η Προστασία πόρων των Windows εντόπισε κατεστραμμένα αρχεία αλλά δεν ήταν δυνατό να επιδιορθώσει μερικά από αυτά. Λεπτομέρειες περιλαμβάνονται στο αρχείο CBS.log windir\Logs\CBS\CBS.log.
Το αρχείο log που δημιουργήθηκε είναι τεράστιο (1,94 ΜΒ).

Κάτι άλλο που παρατήρησα (αφού έκανα την παραπάνω ενέργεια): Αν αλλάξω το Windows theme από Aero σε Basic ή Classic, το bug δεν εμφανίζεται (όσες φορές κι αν προσπάθησα να το αναπαραγάγω δεν μπόρεσα). Με το που ξαναγύρισα σε Aero, εμφανίστηκε με την τρίτη προσπάθεια.

Δημοσ.

Επανέλαβε ακόμα μια φορά την διαδικασία.

Όσο αφορά cbs.log ακολουθησε τις οδηγίες στον παρακάτω σύνδεσμο για να δούμε ποια αρχεία δεν μπορεί να επιδιορθώσει

http://support.microsoft.com/kb/928228

Τους drivers της gpu τους έχεις ενημερώσει έτσι ;

Δημοσ.

@Gtr34 μολις εκανα το scan αλλα δεν μου εβγαλε καποιο προβλημα.

επισης εχω τους τελευταιους drivers της nvidia.αλλα δεν νομιζω να φταινε οι καρτες γιατι και εγω που εχω nvidia αλλα και ο φιλος @accipio που εχει ati εχουμε το ιδιο θεμα με την συγκεκριμενη εφαρμογη.

post-221900-0-63361200-1392059068_thumb.png

Δημοσ.

Το εψαξα λιγο το θεμα και βρηκα οτι αρκετοι εχουν αυτο το προβλημα, εμφανιζεται και σε υπολογιστες με ati και nvidia .

Eιναι αρκετα παλιο προβλημα, υπαρχουν χρηστες που το συναντησαν στις αρχικες εκδοσεις του λειτουργικου .

Σε καποιους λυθηκε με update στους drivers της gpu ενω αλλοι το ελυσαν με update του windows live photo viewer . Για δοκιμαστε να κανετε update το τελευταιο, αν θυμαμαι καλα ειναι στο πακετο με το windows live messenger , επιλεξτε να εγκατασταθει μονο αυτο.

Δημοσ.

Έχω τους τελευταίους επίσημους drivers, αλλά το έκανε με όλους τους drivers απ' όσο θυμάμαι.

Πάντως, βρήκα μια πολύ καλή λύση, εύκολη και γρήγορη: το αγνοώ, κάνω σαν να μην υπάρχει - εφόσον δεν προκαλεί δυσλειτουργία στο σύστημά μου, άσ' το να υπάρχει, κι ας το θυμάμαι όποτε βάζω σε πλήρη οθόνη το Πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών... όχι θα κάτσω να σκάσω, που λέει και το τραγούδι. Θα καθίσω ν' ασχοληθώ με άλλα, πιο σοβαρά απ'  αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...