redarmada Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα οποτε ανοιγω σε full screen καποια φωτογραφια με το συγκεκριμενο προγραμμα στο κατω μερος τις επιλογες (για αλλαγη εικονας,μεγενθυση,περιστροφη κτλπ) μου τις εμφανιζει ετσι οπως βλεπετε στην εικονα.τι μπορει να ειναι αυτο; καποιο bug απο τους drivers της καρτας γραφικων;γιατι το διαβασα και αυτο.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Εχεις περασει καποιο custom theme στα Windows?
redarmada Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 οχι δεν εχω αλλαξει τιποτα φιλε μου.
accipio Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Έχω Windows 7, και κάρτα γραφικών ATI 5770, με τους τελευταίους επίσημους drivers, και το μόνο που έχω αλλάξει στα Windows είναι η εικόνα της επιφάνειας εργασίας. Δεν ξέρω αν θα σε παρηγορήσει να σου πω ότι μου το κάνει κι εμένα (το έκανε εδώ και πολύν καιρό, και με παλαιότερους drivers της κάρτας γραφικών), αλλά όχι πάντα. Κάποιες φορές όλα φαίνονται κανονικά, κάποιες σαν τη δική σου φωτογραφία. Έχω παρατηρήσει ότι αν μεγιστοποιήσω το παράθυρο της Προβολής φωτογραφιών και ύστερα κλείσω την εφαρμογή, ώστε την επόμενη φορά που θα ανοίξει να είναι μεγιστοποιημένο το παράθυρό της, δεν το κάνει ποτέ. Όμως δεν το θέλω έτσι, να ανοίγει δηλ. μεγιστοποιημένο. Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι φταίει, και πιθανολογώ ότι είναι κάποιο bug των Windows (βέβαια, πολύ χαζό και πολύ οφθαλμοφανές για να μην το έχουν προσέξει οι της Microsoft ώς τώρα...).
redarmada Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστω για την απαντηση @accipio. Ισως τελικα να ειναι καποιο bug οπως ειπες των windows εαν ειναι ετσι λογικα με καποιο update θα διορθωθει.Αν φυσικα το δει καποιος "φωστηρας" εκει της microsoft.
accipio Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Έχεις κι εσύ ATI; Δεν αποκλείεται να έχει σχέση με την κάρτα. Κάποιος με κάρτα γραφικών nVidia και Windows 7 μπορεί να το επιβεβαιώσει;
redarmada Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 οχι nvidia εχω φιλε μου! αρα μαλλον δεν φταινε οι καρτες.
accipio Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Άρα φταίνε τα Windows... το πιο λογικό.
redarmada Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 ε ναι θα το διαπιστωσουμε στα επομενα windows update.
Xristaras12 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 εδω και ποσο καιρο στο κανει το προβλημα;
accipio Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Σε μένα το κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό, δεν θυμάμαι ακριβώς πότε το διαπίστωσα.
Xristaras12 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 θεωρω οτι δεν ειναι προβλημα απο drivers,αλλα των windows. Εγω θα δοκιμαζα μια επιδιορθωση της εγκαταστασης(αφου πρωτα εχω παρει backup)αλλιως θα αλλαζα προγραμμα προβολης φωτογραφιων(πχ irfanview)
accipio Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μπα, δεν είμαι τώρα για τέτοια (επιδιόρθωση)... εξάλλου δεν με πειράζει και τόσο (ο βαθμός "σπαστικότητας" του bug είναι ανάλογος της σοβαρότητάς του)· άλλωστε είναι λίγες οι φορές που βλέπω φωτογραφίες σε full screen. Αφήνω λοιπόν το σύστημα όπως έχει και βλέπουμε.
Gtr34 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί δεν δοκιμάζεται το infraview , δωρεάν και έχει περισσότερες δυνατότητες http://www.irfanview.com/
accipio Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ τουλάχιστον (δεν ξέρω για τον TS) έχω και το IrfanView και το XnView και μερικά άλλα προγράμματα σχετικά με εικόνες/φωτογραφίες, αλλά το θέμα μας είναι το συγκεκριμένο bug της Προβολής φωτογραφιών των Windows. Και επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα προηγουμένως: Παραείναι οφθαλμοφανές bug για να μην το έχουν προσέξει οι άνθρωποι της Microsoft ώς τώρα. Κι αυτό με βάζει σε υποψίες για το αν όντως είναι bug των Windows ή της συγκεκριμένης εφαρμογής - ή κάτι άλλο -τρέχαγύρευετί- άσχετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα