sir_alex Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα και καλη βδομαδα. Εχω ενα παλιο λαπτοπ το οποιο χρησιμοποιω στην δουλεια. Lenovo L208R Σκεφτομαι με ενα χαμηλο κοστος να αγορασω δυο ντιμακια των 2GB απο Ebay. Τι λετε ? για 20-30 ευρω κοστος αξιζει τον κοπο ? Το μηχανημα αν και παλιο σηκωνει και win7 οριακα ομως. ΥΓ. Για καινουργιο μηχανημα ουτε λογος... http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313&_nkw=sodimm+667+Mhz+DDR2&_sacat=0&_from=R40
Σαϊνόμπι Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Για ~25ε αξιζει τον κοπο πιστευω ναι. Θα μπορεσεις να τρεξεις και Win 7 σαν ανθρωπος. Επισης εγω θα κοιτουσα και κανα used 60αρη ssd στο μελλον.
SPANK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Αν μπορείς να βάλεις και αλλη ram ενοείται πως αξίζει θα πηγαίνει πολυ πιο στρωτά να στο πω ετσι , και απο την στιγμή που δεν ειναι πολλα τα χρήματα
sir_alex Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Χαιρομαι που ειστε θετικοι... Με δυο ντιμακια θα παμε στα 4gb τουλαχιστον και θα ειναι ολα πιο ανθρωπινα και πιο στρωτα. Φιλε Shinobi προς το παρον δεν εχω προβλημα με δισκο γιατι περα απο τον 120ρι που φοραει το λαπτοπ εχω και 2-3 εξωτερικους με προγραμματα και μουσικη.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Χαιρομαι που ειστε θετικοι... Με δυο ντιμακια θα παμε στα 4gb τουλαχιστον και θα ειναι ολα πιο ανθρωπινα και πιο στρωτα. Φιλε Shinobi προς το παρον δεν εχω προβλημα με δισκο γιατι περα απο τον 120ρι που φοραει το λαπτοπ εχω και 2-3 εξωτερικους με προγραμματα και μουσικη. O SSD δεν εχει σκοπο υπαρξης το να ειναι "αποθηκη". Εγκαθιστας εκει τα Windows και γινεται η νυχτα μερα. Επισης να ξερεις οτι 95% θα χρειαστεις φορματ. Λογικα εχεις Win XP και λογικα 32bit. Για να δει 4GB+ το λειτουργικο χρειαζεται να ειναι 64bit.
SPANK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά ναι εχει δίκιο ο shinobi αν δεν εχεις 64bit βάλε τα 7 64αρια καλύτερα αλλιως θα ειναι ανούσιο και με 4gb αφου δεν θα την βλέπει ολη
sir_alex Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Εχω γνωση απο SSD. Εχω βαλει και στο σταθερο μου. Απλα για το λαπτοπ επειδη ειναι και παλιο ειναι ασκοπη η αγορα οπως και να το κανεις.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Εχω γνωση απο SSD. Εχω βαλει και στο σταθερο μου. Απλα για το λαπτοπ επειδη ειναι και παλιο ειναι ασκοπη η αγορα οπως και να το κανεις. Επειδη ειναι παλιο και δεν υπαρχουν πολλες δυνατοτητες για αναβαθμισεις, μετα την μνημη που θα βαλεις, η αγορα ssd ειναι η μονη αλλη αναβαθμιση που μπορει να γινει και να αξιζει υπο την εννοια οτι θα 'δινε αρκετες ανεσες στο μηχανημα.
sir_alex Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Στην επομενη αγορα τωρα. Προς το παρον αλλαζουμε μνημες. Οπως και να χει σας ευχαριστω για τις απαντησεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα