Προς το περιεχόμενο

LG 3D LED 42'' 42LA660S ή Samsung UE40F6400AW 3D LED TV 40'' ή Panasonic TX-L42ET60 LED 3D TV 42''

nikostrah

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας θα ηθελα την γνωμη σας θελω να παρω μια τηλεοραση απο τις παραπανω  κλεινω προς την lg αλλα διαβασα πολλα αρθρα και λενε οτι αντι για 400hz  ειναι 50hz και παρουσιαζει μια θολουρα τωρα για την samsung το 3d ειναι active που δεν το θελω με τιποτα τελος η panasonic ειναι καπως ακριβοτερη και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο οποιος μπορει να με βοηθησει στο να διαλεξω καποια ας απαντησει ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η LG είναι όντως 50hz αν βλέπεις ποδόσφαιρο θα είναι θέμα. Η panasonic είναι πολύ ακριβή για ότι προσφέρει. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις στην αγορά σου είναι να πάρεις μικρή τηλεόραση για τον χώρο σου. Αν το κάνεις θα έχεις πληρώσει για ποιότητα εικόνας την οποία δεν θα μπορείς να διακρίνεις απο την απόσταση που βλέπεις. Αν έισαι στα 2,5μ απόσταση και πάνω πάρε 46" Το 3D είναι δευτερεύον χαρακτηριστικό μιας τηλεόρασης γιατί θα αφορά το 5-15% του χρόνου που βλέπεις.

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου αν εχεις να μου προτεινεις και μια αλλη τηλεοραση το budget μου ειναι μεχρι 650ευρω απλα θελω να ειναι smart tv επωνυμη με 3d  passive οσο για το 3d εχεις δικιο απλα εχω ενα κολλημα οσον αφορα αυτο.

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου αν εχεις να μου προτεινεις και μια αλλη τηλεοραση το budget μου ειναι μεχρι 650ευρω απλα θελω να ειναι smart tv επωνυμη με 3d  passive οσο για το 3d εχεις δικιο απλα εχω ενα κολλημα οσον αφορα αυτο.

Μπορείς να μου πείς την απόσταση θέασης σου και τι θα βλέπεις ( πχ, νοβα, ταινίες απο usb, αθλητικα)??

1) http://www.skroutz.gr/s/3255421/Sony-KDL-42W650.html Φθηνή, ωραία εικόνα, πολύ καλή για gaming αλλά θυσιάζεις το 3D (δεν έχει)

2)http://www.skroutz.gr/s/3005576/Samsung-UE46F6100.html Μεγάλη οθόνη με καλή εικόνα θα κάνει τη διαφορά σε ταινίες είναι ικανοποιητική σε games αλλά το 3D είναι active.

3)http://www.skroutz.gr/s/3255973/Sony-KDL-42W805.html. Top για games, παθητικό 3D, μεγάλες γωνίες θέασης. Το IPS panel ενοχλέι τους purists λόγω κακής απόδοσης του μαύρου και βγαίνεις (λίγο) off budget

λοιπον παιδια εκανα μια βολτα σημερα στο plaisio για να δω της τηλεορασεις κατεληξα σε δυο την 

Sony KDL-42W805AB 3D 

και

Panasonic TX-L42ET60 LED 3D TV 42'

κοιτωντας αυτες  τις δυο για αρκετη ωρα επαθα πλακα με την panasonic καθως ειδα οτι παταγε την sony σε ολα ειδικα στο passive 3d

Ρυθμίσεις έβαλες εσύ ή ότι είχε το κατάστημα? Και εμένα στα μαγαζιά η panasonic μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Και οι 2 έχουν LG panel στα 100ΗZ και επειδή έχω και εγώ LG στα 100Ηz σου λέω ότι με τις ρυθμίσεις που βάζεις εσύ η διαφορά είναι τεράστια. Επίσεις να ξέρεις ότι η sony έχει χαμηλότερο lag και είναι σίγουρα καλύτερη για gaming

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...