borodim Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας παιδια. Μια ερωτηση Αν εχω αλλη εταιρια internet πχ forthnet, HOL,Cyta κτλ, μπορω να βαλω ΟΤΕ TV μεσω internet? Εχει καποιους περιορισμους στο IP? Ευχαριστω εκ των προτερων
kondoras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μπορείς μόνο να βάλεις ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου.
borodim Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Υπαρχει καποιος που μπορει να μου απαντησει στην ερωτηση μου?
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Υπαρχει καποιος που μπορει να μου απαντησει στην ερωτηση μου? Αυτο που σου έγραψε ο @kondoras τι ειναι? Μπορείς μόνο να βάλεις ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου.
Ziant Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Αν εχω αλλη εταιρια internet πχ forthnet, HOL,Cyta κτλ, μπορω να βαλω ΟΤΕ TV μεσω internet? Εχει καποιους περιορισμους στο IP? Δεν είναι θέμα ip, για να δεις οτε tv πρέπει ο πάροχος για ίντερνετ που έχεις να είναι ο οτε.
borodim Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 1. Αυτο που μου εγραψε ο κονδορας δεν ειναι απαντηση στην ερωτηση μου. Την γνωριζω την δορυφορικη... 2. Γιατι πρεπει να ειναι ο ΟΤΕ ο παροχος? Γνωριζει κανεις πως δουλευει? Ειναι κλειδωμενο? Διαβαζει IP ο αποκωδικοποιητης?
Ziant Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Παρε τηλ στο 13888 να σου πουν… Τώρα αν θέλεις να χακάρεις το ote tv, είσαι σε λάθος site… 2
borodim Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ρε ZIANT ήμαρτον!!!! Δεν θελω να χακαρω κατι.... Απλα αναρωτιεμαι πως δουλευει το θεμα. Τεχνικη ειναι η ερωτηση. Απο την στιγμη που παιρνεις ενα αποκωδικοποιητη και τον συνδεεις πανω στο ιντερνετ, τι γινεται? Κλειδωνει σε μια γραμμη? Δηλαδη αν εχω Οτε και ΟΤΕ TV στο σπιτι, μπορω να το μεταφερω το καλοκαιρι στο εξοχικο?
thimios55 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δεν σε συμφέρει να το βάλεις ξεχωριστά γιατί είναι πολύ ακριβό . επίσης δεν μπορείς να κανείς καμία μεταφορά στο εξοχικό .Για να το κανείς πρέπει να πληρώσεις ξανά για νέα σύνδεση ,δηλαδή 2 συνδρομές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ρε ZIANT ήμαρτον!!!! Δεν θελω να χακαρω κατι.... Απλα αναρωτιεμαι πως δουλευει το θεμα. Τεχνικη ειναι η ερωτηση. Απο την στιγμη που παιρνεις ενα αποκωδικοποιητη και τον συνδεεις πανω στο ιντερνετ, τι γινεται? Κλειδωνει σε μια γραμμη? Δηλαδη αν εχω Οτε και ΟΤΕ TV στο σπιτι, μπορω να το μεταφερω το καλοκαιρι στο εξοχικο? Αυτό αν το θέλεις αλλιώς ειναι πακέτο δεν χωρίζει, αν θελεις οτε tv πρέπει να εχεις και οτε ιντερνετ. τελεία
kondoras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 1. Αυτο που μου εγραψε ο κονδορας δεν ειναι απαντηση στην ερωτηση μου. Την γνωριζω την δορυφορικη... Ήταν απάντηση. Αντί να γράψω ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ προτίμησα να δώσω και εναλλακτική. Καλά να πάθω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Φαντάσου ότι έχεις 2 "γραμμές" στο σπίτι σου και πως αυτή της τηλεόρασης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτή του adsl.Ο ΟΤΕ ξέρει πως στην γραμμή του adsl "κουμπώνει" γραμμή για otetv και έτσι παίρνεις εικόνα και ήχο.
orck Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ξερει επισης οτι μαζι με το adsl πρεπει να σου στειλει και τα δεδομενα της τηλεορασης. Τα συστηματα βλεπουν τον αποκωδικοποιητη ο οποιος ειναι ζευγαρωμενος με κωδικο πελατη και pin.Η απαντηση ειναι οτι οχι δεν μπορεις.
sphinxgr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Όταν κάνεις αίτηση και ενεργοποιηθεί, γίνεται παραμετροποίηση της πόρτας του DSLAM σε ρυθμίσεις IP TV. Έτσι και σε άλλο χρήστη ote να πας, πάλι δεν παιζει το IP TV αν δεν έχει ενεργοποιημένη την υπηρεσία.
Nick_134 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά δεν γίνεται αυτό. Μόνο το δορυφορικό παίζει. Το ξέρω γιατί είμαι στη wind. Τα ψέματα είναι γενικά πολλά. Είπαν σε παλικάρι πως μπορεί να βάλει κανονικά σύνδεση wind και να έχει και cosmote tv ιντερνετικό. Το πρόβλημα πάντα σε όλες τις εταιρείες δυστυχώς το δημιουργεί η πώληση και αυτό γιατί πιέζονται από παντού. Για μένα αν είσαι ευχαριστημένος σε μία εταιρεία μένεις εκεί ακόμη και αν δε σου δίνει προσφορές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα