Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και αυτό παίζει. Δεν έχει πρόβλημα όμως να αλλάξει σε 64bit. Το θέμα είναι να πάρει λίγο το μηχάνημα τα πάνω του που όντως κάτι θα γίνει με SSD και ίσως καλύτερο και με την ram. 

Δημοσ.

Thanks SPANK. Να μην κοιτάξω για 8gb σύνολο; Να πάω σε 4gb καλύτερα; Εξαρτάται και το κόστος βέβαια.

Πάντως τώρα που το δουλεύω λίγο, με windows backup να τρέχει τώρα, chrome που γράφω πιάνει 1,02gb από τον task manager.

Δημοσ.

Ωραία. Θα του προτείνω είτε 4gb είτε τα 8gb. Επίσης οι corsair είναι οκ με το συγκεκριμένο laptop; Σίγουρα δεν θέλει ίδιας εταιρείας με αυτές που έχει ήδη πάνω;

Κάτι άλλο τώρα, επειδή ότι και να πάρει θα πρέπει να το ανοίξω από κάτω ξέρουμε κάποιο site βήμα βήμα οδηγίες να ρίξω μια ματιά;

Δεν έχω ξανανοίξει HP Pavilion και φοβάμαι μήπως σπάσω τίποτα.  :blink:

edit: βρήκα βίντεο ενός περίπου ίδιου εδώ

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να ειναι ιδιας εταιρίας , εφόσο τα specs ειναι σωστά με αυτα του laptop δεν θα εχει πρόβλημα , εκτος και αν ειναι άτυχος πια και πέσει σε καποια ασυμβατότητα

Δημοσ.

Λοιπόν παρήγγειλα σε πρώτη φάση τον ssd της samsung. Ο φίλος λέει ότι 8gb είναι πολλά, καλύτερα τα 4gb. Οπότε το format δεν το γλιτώνουμε.

Δημοσ.

Ειναι και ακριβά τα 8gb μια χαρα ειναι και τα 4 ομως , ε δεν πηράζει ετσι και αλλιως θα έκανες για τα 64αρια και να σου δει τα 4gb

Δημοσ.

Μόλις σετάρω τον ssd, που σκέφτομαι να το κάνω με clone με acronis, θα ποστάρω τα αποτελέσματα από τα benchmarks. Stay tuned...if interested. 

Δημοσ.

Οχιιιι μην κανεις clone Και τετοια σε καινούργιο δίσκο :P , format και εγκατάσταση απο την αρχή τα windows 7 x64 το ξέρω ειναι λιγο μπελαλίδικο αλλα αυτος ειναι ο σωστός και ενδεδειγμένος τρόπος

Δημοσ.

Σοβαρά; Πω ρε γμτ έλεγα να το πετάξω μπαμ μπαμ. Οκ τότε θα το κάνω μια και καλή όπως λες με τα 64bit.  ;)

edit: Μου ήρθε φλασιά τώρα. Πώς θα μεταφέρω το recovery partition που έχει από την ΗΡ;

Δημοσ.

Νομίζω οι παλιοί HP πάντως δεν έχουν στο BIOS τους επιλογή για AHCI mode στο δίσκο τους , κάτι που θα ρίξει την απόδοσή του.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω οι παλιοί HP πάντως δεν έχουν στο BIOS τους επιλογή για AHCI mode στο δίσκο τους , κάτι που θα ρίξει την απόδοσή του.

Θα το τσεκάρω να δω. Σε ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση. 

edit: @jkont Κοίταξα στο bios και όντως είναι έτσι. Δεν υπάρχει κάτι για AHCI mode.

Επεξ/σία από N3CR4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...