Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα αφήσει ανοιχτό το MacBook για ακούσω μουσική καθώς επλενα πιατα και όταν γύρισα η οθόνη μου έβγαλε μια τεράστια μαύρη γραμμή

. Δεν έχει ενα μηνα που το πήρα.

Φαίνεται ακριβώς έτσι.. http://d3nevzfk7ii3be.cloudfront.net/igi/2nATmBTNPe32vhdH.standard

Τι να κάνω;

Δημοσ.

Να πάει άλλα θα μου χρεωσουν κάτι;

Επίσης μπορούμε να μάθουμε πως προκλήθηκε;

Ήταν στην πρίζα όταν εγινε η ολη φαση

Δημοσ.

Μένω Κερκυρα και το ρεύμα δεν είναι και πολύ εντάξει.. επίσης το έχω παραγγείλει από e-mac και ειναι αμερικανικο μοντελο.. μου ειχαν μεσα ενα αντατορα απλο για ευρωπαικη μπριζα.. λέτε να έγινε απο την τάση;

Δημοσ.

Μένω Κερκυρα και το ρεύμα δεν είναι και πολύ εντάξει.. επίσης το έχω παραγγείλει από e-mac και ειναι αμερικανικο μοντελο.. μου ειχαν μεσα ενα αντατορα απλο για ευρωπαικη μπριζα.. λέτε να έγινε απο την τάση;

Τα τροφοδοτικά είναι universal, δεν έχουν πρόβλημα. Το ρεύμα σου ειναι μια χαρά (ένας σταθεροποιητής δεν κάνει κακό αλλά μην αναφέρεις ξανά το θέμα-you know;), οπότε μάθε τηλεφωνικά της λεπτομέρειες και στειλ´ το.

Δημοσ.

Γιατι αγχωνεσαι...Το στελνεις για δωρεαν επισκευη...Εισαι τυχερος...Ειναι το απλο pro η ρετινα?
Επισης οπως βλεπεις,ακομα και καινουριο και ποτε δεν ξερεις..Θα διαπιστωσεις οτι το σερβις της αππλε ειναι αψογο.ΑΛΛΑ...μιας και 1 χρονος ειναι λιγος,παρε και επεκταση εγγυησης apple care για 3ετια να εχεις το κεφαλι σου ησυχο....αν δεν εισουν τωρα εντος εγγυησης θα πληρωνες ουτε εγω ξερω ποσο πολλα λεφτα...Θα στο φτιαξουν δωρεαν και τελος..Θεμα τασης δεν νομιζω να υπαρχει.Στη κερκυρα το πολυ πολυ να εχει αυξομειωσεις,αλλα σιγουρα οχι πανω απο 230 που ειναι επιτρεπτη..Αν υπαρχει μειωση τασης απλα δεν θα φορτιζε....
Ελλατωματικη οθόνη σου ετυχε απλά..Μην σε ανησυχεί..Αλλαγή ρουτίνας.Σε 2 ημέρες θα το εχεις στα χερια σου.

Δημοσ.

Φίλε κι εγώ που μένω Κέρκυρα, μόλις ακούσεις την πρώτη βροντή αν δεν έχεις UPS πρόσεχε πολύ! χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Ok μου αντικατέστησαν την οθόνη τσάμπα :)

Ειδες ? Τέλος καλό !! Οχι για να δεις τι σερβις εχει η apple...τωρα που ειδες ομως ποσο ευκολα την πατάς,εχε το νου σου και πριν κλεισεις ενα χρονο αγορας,να παρεις το apple care για να εχεις 3 χρονια το κεφαλι σου ησυχο...βλεπεις οτι σου ετυχε κατι ενω ηταν καινουριο...προσεχε...το apple care  ειναι απαραιτητο γιατι τα macbook δεν ειναι ευκολα επισκευασιμα απο το χρηστη,δεν βρισκεις ευκολα ανταλλακτικά και είναι πανάκριβα...:S εχε το νου σου λοιπον πριν κλεισεις ενα χρονο αγορας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...