thelos257 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας αρχικα παιδια. Θα ηθελα να εφρασω ενα προβλημα περιεργο θα ελεγα που εμφανιστηκε σημερα στο αγαπημενο μου laptop hp pavilion 17 (το δευτερο που εχω στην υπογραφουλα μου). Χθες και σημερα το λαπτοπ αυτο το χρεισιμοποιησε ο θειος μου που ηρθε στην Πολη μας για το μνημοσινο της γιαγιας μου που ηταν σημερα. Εκατσε πανω εμπαινε facebook μονο και επαιξε παιχνιδια οχι φαρμες αλλα παιχνιδια στο fb. Μετα οταν εφυγε εκανα ενα ρεσταρτ το λαπτοπ αφου καθαρισα ιστορικο του Mozilla. Το αφησα εκει αναμενω και ξανφικα βλεπω την οθονη οπως ηταν εκει ακινητο πανω στην επιφανεια εργασιας βλεπω την οθονη να βγαζει κατι χρωματα καπως σαν Site: αυτο χωρις να προλαβω να αντιδρασω, εκανε επαννεκινηση αυτοματα. Μετα μπηκε στα windows και ολα μια χαρα.Ομως ανυσηχω παρα πολυ και φοβαμαι δεν ξερω πρωτη φορα μου το εκανε αυτο. Επισης θα ηθελα να αναφαιρω πως η μπαταρια ζηταει φορτηση στο 12% απομενουν 42 λεπτα. Αυτο το πρωτο και το δευτερο ειναι προβληματα ανυσηχικα ; Να τα αναβαθμισω στα windows 8.1 ή θα χαθει το recovery hard disk που ειναι μονο 17Gb ; Να κανω αυτες τις αναβαθμισεις bios που μου εμφανιζει ή οχι ; Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2014 από thelos257
00 George 00 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μην ανχώνεσε από ένα περιστατικό , δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα εκτός από το να παρατηρείς αν το ξανακάνει και πότε το κάνει , για την μπαταρία είναι απλά ρύθμιση στης επιλογές ενέργειας για το πότε θέλεις να σου ζητά την φόρτιση , όχι δεν θα χαθεί το recovery , την αναβάθμιση στα 8.1 δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις , άλλη που το έκαναν είχαν θέματα με την αναβάθμιση , η συμβουλή μου ... περίμενε, με ηρεμία και αντικειμενικότητα , όλα θα πάν καλά . 1
thelos257 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μην ανχώνεσε από ένα περιστατικό , δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα εκτός από το να παρατηρείς αν το ξανακάνει και πότε το κάνει , για την μπαταρία είναι απλά ρύθμιση στης επιλογές ενέργειας για το πότε θέλεις να σου ζητά την φόρτιση , όχι δεν θα χαθεί το recovery , την αναβάθμιση στα 8.1 δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις , άλλη που το έκαναν είχαν θέματα με την αναβάθμιση , η συμβουλή μου ... περίμενε, με ηρεμία και αντικειμενικότητα , όλα θα πάν καλά . Εχεις δικαιο φιλε μου αυτο θα κανω θα περιμενω με υπομονη να δω αν θα το ξανα κανει το ιδιο προβλημα. Πως ρυθμιζω να μου ζηταει ποτε θα θελει φορτησει ;
Ailuros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 A. Σε παρακαλώ στο μέλλον ο τίτλος της ενότητας να είναι σαφής. Ο παρών τίτλος μπορεί να κάνει για λογοτεχνικό έργο αλλά όχι για κλήση βοήθειας σε τεχνικό forum. Π.χ. ‘βοήθεια πρόβλημα με οθόνη φορητού..." B. Θα σε παρακαλέσω να σμικρύνεις ΑΜΕΣΑ την γραμματοσειρά στην υπογραφή σου. 2
thelos257 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 A. Σε παρακαλώ στο μέλλον ο τίτλος της ενότητας να είναι σαφής. Ο παρών τίτλος μπορεί να κάνει για λογοτεχνικό έργο αλλά όχι για κλήση βοήθειας σε τεχνικό forum. Π.χ. ‘βοήθεια πρόβλημα με οθόνη φορητού..." B. Θα σε παρακαλέσω να σμικρύνεις ΑΜΕΣΑ την γραμματοσειρά στην υπογραφή σου. Οκ φιλε μου εγινε Παιδια εχω κατεβασει ολους τους νεους drivers απο Site: εδω και της καρτας γραφικων και ολα και τα ξανα εγκαταστησα απο πανω ολα δουλευουν ρολοι. Λετε να κανω ανασυγκροτηση δισκου (C:\windows που ειναι τα windows
00 George 00 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Εχεις δικαιο φιλε μου αυτο θα κανω θα περιμενω με υπομονη να δω αν θα το ξανα κανει το ιδιο προβλημα. Πως ρυθμιζω να μου ζηταει ποτε θα θελει φορτησει ; Πίνακας ελέγχου - Συστήματα και ασφάλεια - Επιλογές παροχής ενέργειας , εκεί θα το ψάξεις . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα