terry26 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα αν γνωρίζει κανείς,θέλω να κάνω το εξής....Παίρνω εικόνα από έναν υπέρηχο μέσω s-video....Θέλω ένα πρόγραμμα να βλέπω στην οθόνη του υπολογιστή το σήμα που παίρνω και να μπορώ να αποθηκεύω φωτογραφίες απ ευθείας...
Ziant Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Η οθόνη του υπέρηχου είναι διαφορετική από του υπολογιστή ? Έχεις στον υπολογιστή s-video in ? Χρειάζεσαι πχ pci κάρτα με s-video in
terry26 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 ναι εχω κάρτα πάνω...ναι η οθόνη είναι διαφορετική...
Ziant Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Ποια κάρτα εχεις ? Μαζι με την κάρτα θα έχεις και λογισμικό στην συσκευασία...
terry26 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 δε ξέρω ποια καρτα εχει πανω το pc....μεχρι πρόσφατα το δούλευα με ένα πρόγραμμα αλλά δε μπορώ να το ξαναβρώ....δηλαδή να κοιτάξω μαρκα κάρτας και να βρω λογισμικό εκεί?
Ziant Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Απλά το πρόγραμμα πρέπει να αναγνωρίσει την κάρτα, διαφορετικά δεν ξέρει που είναι το s-video in, ανάλογα την ηλικία/τύπο της κάρτας. Πρέπει να έχεις και τον driver της κάρτας… Όταν αγόρασες την κάρτα είχε μέσα η συσκευασία cd για driver και για πρόγραμμα capture Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιούσες ? Θυμάσαι αν ήταν πχ κάρτα tv ? Αν υπάρχει ακόμα στον υπολογιστή ο driver (αν δεν έχεις κάνει φορμάτ), από διαχείριση συσκευών θα δεις ποια κάρτα έχεις.
terry26 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 ενα προγραμμα ιατρικο πουλεγοταν exelixis,ειχε το εξης...ανοιγα επαιρνα την εικονα απ ρον υπεερηχο κ οποτε κλικαρα ενα κουμπι αποθηκευε την εικονα εκεινη τη στιγμη ...αλλα τωρα παπαλα...και εχω αυτα τα δεδομενα...δεν γνωριζω τη καρτα ειναι πρεπει να ανοιξω το κουτι....
Ziant Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Την κάρτα την είχες “αγοράσει” μαζί με το πρόγραμμα ? ή ξεχωριστά ? Αν υπάρχει ακόμα στον υπολογιστή ο driver (αν δεν έχεις κάνει φορμάτ), από διαχείριση συσκευών θα δεις ποια κάρτα έχεις.
Ziant Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν έχεις το cd της εγκατάστασης του προγράμματος (λογικά το έχει ο τεχνικός της εταιρίας), που έχει μέσα τον driver, δεν μπορείς να κάνεις δουλειά, έκτος και αν ο driver υπάρχει μέσα στον υπολογιστή. Δες όταν μπορείς ποια κάρτα είναι και αν την βλέπεις στην διαχείριση συσκευών υπάρχει ο driver μέσα στον υπολογιστή. Αν δεν υπάρχει driver και δεν μπορείς να τον βρεις, τότε πρέπει να αγοράσεις μια άλλη κάρτα με s-video in (30 ευρώ), και θα έχει μέσα driver + λογισμικό. Driver = λογισμικό (πρόγραμμα) που εξηγεί στον υπολογιστή πώς να οδηγήσει την συγκεκριμένη συσκευή, συνήθως είναι ξεχωριστό λογισμικό, από το λογισμικό για capture…
terry26 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) τη καρτα την αναγνωριζει γιατι δοκιμασα το προγραμμα που χρησιμοποιυσα και επαιρνα εικονα στο pc απλα πηγαινα να πατησω αποθηκευση φωτο για να εκτυπωσω και μιυ εβγαζε error οτι λειπει το pegasus.dll kai επειδη δεν εχω to setup του προγραμματος επειδη ειναι παλιο και δεν παιζει πουθενα(ειναι ιατρικο) ελεγα μηπως μπορουσα να κανω κατι με αλλο προγραμμα... Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2014 από terry26
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα