Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα φορητο  lenovo x200s dual core 1,6 2GB RAM KAI 180 SSD  στις εφαρμογες τρεχει καλα αλλα οταν μπαινω ιντερνετ και facebook με java games εκει κολλαει το συμπαν και δουλευει σε φασεις (πχ γραφω κατι στο google και μου εμφανιζει αυτα που εγραψα 2 δευτερολεπτα μετα )   μπορει καποιος να με βοηθησει τι φταιει ?  και αν  μπορω κατι να φτιαξω ?

με εκτιμηση 

Δημοσ.

Δοκίμασε με καποιο αλλο browser αρχικά.

Μετα κανε ενα καθάρισμα απο trojans κτλπ με malwarebytes και superantispyware.

Ο δίσκος ειναι πολυ γεμάτος ? κανε και εναν έλεγχο με το hdsentinel να δεις σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος

Δημοσ.

εχει μια βδομαδα που περασα τα windows  (περιπου στο 20% ειναι σε χωρητικοτητα )σε καινουργιο SSD  μηπως θελει  μνημη παραπανω /.?    πληκτρολογω και μετα εμφανιζονται τα γραμματα 

Δημοσ.

Εντάξει δεν ειναι και μεγάλη η ram οκ μπορει να μπουκώνει λιγο οταν ανοίγεις πολλα πράγματα , αλλα εσυ λες οτι στο κανει μονο σε facebook και java games.

Δες και τα παραπάνω που σου ειπα αν θέλεις

Δημοσ.

Με 2 gb είσαι οριακά για σύγχρονο λειτουργικό και μόνο μερικές καρτέλες σε browser αλλά έχεις και πολύ αδύναμο επεξεργαστή,με παραπάνω μνήμη ενδέχεται να μην φτιάξει εντελώς το πρόβλημα,το java π.χ. θέλει αρκετή δύναμη. 

Δημοσ.

δοκιμασε αλλο browser,

αν εχεις φορτωσει πολλα add-ons στον browser βγαλε μερικα,
και κανε και ενα update στην java απο το control panel.

πολυ πιθανο να εχεις και malware, κανε και ενα full scan..

Δημοσ.

Κάνε ένα disk cleanup που θα το βρείς στο μενού τον windows.Μέτα αγόρασε μια Ram με περισσοτερα απο 2 gb τέτοιες ram θα βρείς στο skroutz.gr.Απλα τώρα θα κατεβάσεις αυτο το πρόγραμμα:http://www.superantispyware.com/downloadfile.html?productid=SUPERANTISPYWAREFREE

Note:Πρώτα να κάνεις disk clean up και μέτα ένα scan στο Superantispyware

Ααα και μήν ξεχάσεις να κάνεις ένα απλό defrag!

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε ένα disk cleanup που θα το βρείς στο μενού τον windows.Μέτα αγόρασε μια Ram με περισσοτερα απο 2 gb τέτοιες ram θα βρείς στο skroutz.gr.Απλα τώρα θα κατεβάσεις αυτο το πρόγραμμα:http://www.superantispyware.com/downloadfile.html?productid=SUPERANTISPYWAREFREE

Note:Πρώτα να κάνεις disk clean up και μέτα ένα scan στο Superantispyware

Ααα και μήν ξεχάσεις να κάνεις ένα απλό defrag!

Σωτηρα μου λιγο πριν το φορματ υστερα απο τρελα αδικαιολογητα κολημματα εκανα ενα σκαναρισμα μου βρηκε 180 ζωακια και τωρα πεταει το συστημα δεν κολαει οτι και να του κανω

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...