Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να ποσταρω στη σωστή κατηγορία. Εχω την εξης τηλεοραση http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE32D5000PWXXU την οποια χρησιμοποιω σαν οθονη στο pc. Το προβλημα μου ειναι οτι οταν βαζω fullhd αναλυση η εικονα φαινεται θολη και κομενη στις ακρες οποτε και αναγκαστικα χρησιμοποιω αναλυση 1680χ1050 που ειναι η μονη που φαινεται σωστα. Στην αρχη νομιζα οτι ηταν θεμα καρτας γραφικων γιατι η παλια δεν ειχε απευθειας hdmi αλλα dvi to hdmi adaptor οταν ομως αλλαξα καρτα γραφικων ειχα παλι το ιδιο θεμα. Καμια ιδεα κανεις?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παίδες επαναφέρω το θέμα μπας και βοηθήσει κανείς.Κατάφερα απο τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης να βάλω την εικόνα αλλά όλα φαίνονται θολά και πάλι.

desktop

Δημοσ.

α)Θα πατησεις το κουμπι που κανει rotate την αναλογια οθονης(aspect ratio),π.χ 16:9->16:10->4:3 κοκ.Σε καποια φαση θα σου βγαλει κατι σαν auto(δεν ειχα samsung tv ποτε,αλλα στην lg καπως ετσι ονομαζετε) και θα καλυψει σωστο την οθονη.

β)Με τι καλωδια εχεις και ειχες συνδεσει το pc οθονη?(Τυπος και μηκος?)

Τελος,εχεις περασει το καλωδιο διπλα διπλα με το καλωδιο ρευματος?

Δημοσ.

Αυτό που σκέφτηκε ο @topos πρέπει να στο λύσει το πρόβλημα. Στις Samsung ονομάζεται "Just Scan". Επίσης διάβασε και τις οδηγίες της TV όπου πιθανόν να προτιμάται η σύνδεση του pc στο HDMI2.

Δημοσ.

α)Θα πατησεις το κουμπι που κανει rotate την αναλογια οθονης(aspect ratio),π.χ 16:9->16:10->4:3 κοκ.Σε καποια φαση θα σου βγαλει κατι σαν auto(δεν ειχα samsung tv ποτε,αλλα στην lg καπως ετσι ονομαζετε) και θα καλυψει σωστο την οθονη.

β)Με τι καλωδια εχεις και ειχες συνδεσει το pc οθονη?(Τυπος και μηκος?)

Τελος,εχεις περασει το καλωδιο διπλα διπλα με το καλωδιο ρευματος?

Ναι ωραια εχω ηδη αναφερει οτι η οθονη μου εχει καλυφθει σωστα δηλαδη βλεπω  εικονα κανονικα σε πληρη οθονη αλλα το προβλημα μου ειναι οτι ειναι θολη η εικονα.Το pc ειναι συνδεμενο με hdmi φυσικα του μισου μετρου περιπου.Τα καλωδια ρευματος ειναι σχετικα κοντα ναι αλλα οχι κολλητα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετά από καιρό επιτέλους βρήκα το πρόβλημα. Από τις ρυθμίσεις τηλεόρασης εκεί που επιλέγεις την πηγή πάτησα επιλογές πάνω στο hdmi που ήταν το σήμα από τον υπολογιστή και μου έβγαλε από δίπλα να επιλέξω pc κτλ. Επιλέγοντας λοιπόν pc όλα φαίνονται εντάξει τώρα. Πιο κουλό πρόβλημα δεν έχω ξαναδεί πάντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...