Προς το περιεχόμενο

Απορία για εγγραφή dvd σε βιντεοκασέτα.

dhmhtrhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

Εδώ και μερικές μέρες αγόρασα ένα DVD PLAYER και προσπάθησα να γράψω Κανά δυο έργα σε βιντεοκασέτα από έργο που ήταν σε dvd.

Όμως βλέπω όταν πας να κανείς εγγραφή η εικόνα χαλάει(παραμορφώνει) και το αποτέλεσμα είναι να γράφεις μόνο κάποιες γραμμές.

Υπάρχει κάποια λύση για το πρόβλημα αυτό ?

Ίσως καμιά επιλογή ρύθμισης του DVD PLAYER ?

Παλιότερα είχα ακούσει για ένα εξάρτημα που έμπαινε στο καλώδιο μεταξύ dvd και βίντεο, ξέρει κανείς περισσότερα για αυτό το πράγμα η καμιά λύση ?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανως το dvd σου ειναι επωνυμο..εχει προστασια δηλαδη ,macrovision..δεν θα καταφερεις να γραψεις dvd σε βινετοκασετα ετσι...υπαρχει ενας adaptoras που κοβει το macrovision και κανεις δουλεια ..αλλα δεν θυμαμαι ποσο ειχε...

υπαρχει και η λυση να "σπασεις" το dvd σου και να απενεργοποιησεις το macrovision

Πες μας πιο μοντελο εχεις

iparxoun antaptores akoma kai se kala katastimata....oloi kanoun gia ola ta montela!!!mpainei stin exodo video kai spaei ta panta....

allos tropos...pou kano ego.....metafora olis tis tainias mono ston skliro kai meta me to "tv out" metafora sto video....:)

Καλησπέρα ξανά σε όλους.

Τελικά βρήκα την λύση.

Από την έξοδο S-VIDEO του DVD PLAYER και με το καλώδιο που πρέπει το συνδεσα με το S-VIDEO της κάρτας τηλεόρασης που έχω στο pc.

Μετά με ένα άλλο καλώδιο συνδεσα την κάρτα οθόνη Από την έξοδο που έχει με το βίντεο (μέσο scart).

Και όλα γίνανε πάρα πολύ ωραία.

Βέβαια χρειάστηκε το πρόγραμμα TVTool για πιο καλή εικόνα στην τηλεόραση,όμως όλα φαίνονται τέλεια,δεν χάνετε τίποτα Από την καθαριότητα της εικόνας.

Αν και πολλά καλώδια(σύνολο 4 μαζί με δυο για τον ήχο)η δουλειά έγινε.

Μόλις έγραψα το: the lord of the rings.The two towers.

Σας ευχαριστώ πάντως όλους.

Δημήτρης

Εγώ πάντως η στην τηλεόραση το έχω το dvd η μέσο αυτής της διαδικασίας που έχω γράψει βλέπω την ίδια εικόνα ακριβώς, Όσο περίεργο και αν φαίνεται.

και εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή,ότι θα έχανε η εικόνα.

Dimitri afou exeis pc giati den kaneis auto pou leei o tassos22? Me to smartripper pernas tin tainia sto disko (me enerogpoiimeno to demacrovision) kai meta apo to tv out sto video. Etsi kai kalwdia glitwneis kai xaneis ligotera se poiotita.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...