wolf Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σας θα τις έχω υπόψη μου όλες όταν το πάω. Απ' οτι κατάλαβα επείγει η αντικατάσταση του λ, γιατί ακόμα και η δυσλειτουργία του μπορεί να προκαλέσει κι άλλα ανεξήγητα στο αυτοκίνητο.
wolf Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Λοιπόν για να κάνουμε ένα update! Ανακάλυψα βλάβη στο θερμοστάτη, ο οποίος και αντικαταστάθηκε. Θα δούμε αν οι αρρυθμίες προκαλούνταν και από αυτό. Επίσης, άλλαξα το φίλτρο καμπίνας, γιατί όταν το έβγαλε ο μηχανικός και είδα τι φύλλα και βρωμιά είχε μαζέψει, δεν το πίστευα! Άλλαξαν και τα αμορτισέρ του πορτ μπαγκάζ με σχετικά μικρό κόστος. Σχετικά με το θόρυβο στον κινητήρα, ο μηχανικός λεει δεν είναι ωστήρια. Θα δοκιμάσει άλλο τύπο λαδιού στην επόμενη αλλαγή. Στα σινεμπλοκ έβαλε λιπαντικό, οπότε περιμένω να κρυώσει ο καιρός για να δω αν θα ξανακούσω κάτι. Στην κλειδαριά έριξα σπρέυ επαφών απ' έξω αλλά δεν.. Θέλει αντικατάσταση μου είπαν. ΑΛλιώς βγάλσιμο (που θα στοιχίσει) και σπρέυ επαφών, το οποίο είναι ρίσκο, γιατί θα έχει ξηλωθεί όλη η πόρτα.. Σειρά έχει πάρει τώρα ο μπροστινός αισθητήρας λ , ο οποίος έχει σταματήσει να δουλεύει όπως εδειξε το διαγνωστικό. Από λίγο ψάξιμο που έκανα μόνος μου, βρήκα οτι ο κωδικός του είναι ο 036906262G. Οι εναλλακτικές που έχω είναι: 1) Γνήσιος από την αντιπροσωπεία με 2 χρόνια εγγύηση, ο οποίος θα μου στοιχήσει γύρω στα 225 ευρώ. 2) NGK με 145 ευρώ από εδώ: http://saveltrade.gr/antallaktika-autokiniton/hlektrika-autokiniton/aisthitires-lamda/aisthitiras-l-ngk-lza11-v2#!prettyPhoto 3) Άγνωστης μάρκας (ή το γνήσιο) από εδώ: http://www.car.gr/parts/view/4745242/ Μίλησα με τον άνθρωπο που έχει βάλει την αγγελία και είπε οτι το συζητάει και για 100 ευρώ. Απ' ότι μου είπε το είχε αγοράσει από το γερμανικό ebay για ένα ibiza που τελικά τράκαρε και θεώρησε ασύμφορο να το φτιάξει. Μου είπε οτι δε γράφει κάποια μάρκα πάνω, αλλά τα εξής: AIC 54520 German Components Lambdasonde Με ένα ψάξιμο που έκανα στο ebay βρήκα μια αντίστοιχη αγγελία, η οποία γράφει οτι πουλάει τον γνήσιο: http://www.ebay.com/itm/GENUINE-VW-VOLKSWAGEN-PETROL-FRONT-LAMBDA-PROBE-OXYGEN-SENSOR-036906262G-/331000302994?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4d1127cd92 Τείνω προς το 3. Ποια η γνώμη σας;
igoods Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Λοιπόν για να κάνουμε ένα update! Ανακάλυψα βλάβη στο θερμοστάτη, ο οποίος και αντικαταστάθηκε. Θα δούμε αν οι αρρυθμίες προκαλούνταν και από αυτό. Επίσης, άλλαξα το φίλτρο καμπίνας, γιατί όταν το έβγαλε ο μηχανικός και είδα τι φύλλα και βρωμιά είχε μαζέψει, δεν το πίστευα! Άλλαξαν και τα αμορτισέρ του πορτ μπαγκάζ με σχετικά μικρό κόστος. Σχετικά με το θόρυβο στον κινητήρα, ο μηχανικός λεει δεν είναι ωστήρια. Θα δοκιμάσει άλλο τύπο λαδιού στην επόμενη αλλαγή. Στα σινεμπλοκ έβαλε λιπαντικό, οπότε περιμένω να κρυώσει ο καιρός για να δω αν θα ξανακούσω κάτι. Στην κλειδαριά έριξα σπρέυ επαφών απ' έξω αλλά δεν.. Θέλει αντικατάσταση μου είπαν. ΑΛλιώς βγάλσιμο (που θα στοιχίσει) και σπρέυ επαφών, το οποίο είναι ρίσκο, γιατί θα έχει ξηλωθεί όλη η πόρτα.. Σειρά έχει πάρει τώρα ο μπροστινός αισθητήρας λ , ο οποίος έχει σταματήσει να δουλεύει όπως εδειξε το διαγνωστικό. Από λίγο ψάξιμο που έκανα μόνος μου, βρήκα οτι ο κωδικός του είναι ο 036906262G. Οι εναλλακτικές που έχω είναι: 1) Γνήσιος από την αντιπροσωπεία με 2 χρόνια εγγύηση, ο οποίος θα μου στοιχήσει γύρω στα 225 ευρώ. 2) NGK με 145 ευρώ από εδώ: http://saveltrade.gr/antallaktika-autokiniton/hlektrika-autokiniton/aisthitires-lamda/aisthitiras-l-ngk-lza11-v2#!prettyPhoto 3) Άγνωστης μάρκας (ή το γνήσιο) από εδώ: http://www.car.gr/parts/view/4745242/ Μίλησα με τον άνθρωπο που έχει βάλει την αγγελία και είπε οτι το συζητάει και για 100 ευρώ. Απ' ότι μου είπε το είχε αγοράσει από το γερμανικό ebay για ένα ibiza που τελικά τράκαρε και θεώρησε ασύμφορο να το φτιάξει. Μου είπε οτι δε γράφει κάποια μάρκα πάνω, αλλά τα εξής: AIC 54520 German Components Lambdasonde Με ένα ψάξιμο που έκανα στο ebay βρήκα μια αντίστοιχη αγγελία, η οποία γράφει οτι πουλάει τον γνήσιο: http://www.ebay.com/itm/GENUINE-VW-VOLKSWAGEN-PETROL-FRONT-LAMBDA-PROBE-OXYGEN-SENSOR-036906262G-/331000302994?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4d1127cd92 Τείνω προς το 3. Ποια η γνώμη σας; Ο θερμοστατης σιγουρα δεν μπορει να προκαλεσει αριθμιες. οσοσν αφορα τον λ αποψη μου ειναι η πληρωνεις τον γνησιο η πας σε universal.Ρωτα τον μηχανικο σου ποσο πανε οι universal και θα δεις αν σε συμφερει.Εαν σου πει 150 σιγουρα δεν σε συμφερει και πας σε γνησιο.Εγω πιστευω οτι με 120 θα σου βρει universal ο μηχανικος σιγουρα.Απο εκει και περα εσυ αποφασιζεις
Eve_pnst Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Κατοχος seat cordoba '03 1.4 101 HP (39.000 χλμ) Τα Ηλεκτρολογικά του αυτοκινήτου ειναι τουλάχιστον χαλια. Κουνώντας το τιμονι τρεμοπαιζουν τα φωτα και ο φωτισμος του πίνακα ελεγχου Οι ηλεκτρικοι καθρευτες εχουν χαλασει το δευτερο χρονο Τα αμορτισερ του πορτ-μπαγκάζ μαλλον ηταν ψευτικα σε ολη τη φουρνιά σεατ γιατι και τα δικα μου εσπασαν τη 3ο χρονο Το αυτοκίνητο αν ζοριστει λιγο σε ανηφορα κατηφορα κλπ αναβει απευθείας το λαμπακι του κινητήρα ! (Σβηνω τη μηχανη και σε περιπου 15 λεπτα οταν ξανα βαλω μπρος εχει σβησει) Προβληματα επισης εχει παρουσιασει το ο.συμπλέκτης Και το σασμαν 2 φορες εχει σπασει ο συμπλέκτης και μια φορα το σασμαν "μουγκριζε" στη νεκρα και στη πρωτη ωσπου απλα δεν έπαιρνε τη πρωτη απο ενα σημειο και μετα Τα λαμπακια της καμπινας με το ανοιγμα της πορτας ανάβουν όποτε θελουν Αυτα τα λίγα απο μενα, επειδή το thread ξεκινησε το 2014 δεν εδωσα απάντηση σε αυτον που το ξεκίνησε αλλα αναφέρω και τα δικα μου προβληματα σε περίπτωση που ψαξει κάποιος
JoooJ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 15 χρόνια και μόνο 39000κμ? μπράβο... με ταξί να τα έκανες αυτά τα χιλιόμετρα λιγότερα θα ξόδευες. τζάμπα λεφτά για αυτοκίνητο έδωσες 1
Eve_pnst Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 59 λεπτά πριν, JoooJ είπε 15 χρόνια και μόνο 39000κμ? μπράβο... με ταξί να τα έκανες αυτά τα χιλιόμετρα λιγότερα θα ξόδευες. τζάμπα λεφτά για αυτοκίνητο χαχαχαχα ισχύει, αλλαξα συνεργείο και νομιζαν οτι εχει πρόβλημα ο μετρητης και ηθελαν να τον αλλαξουν 😂
opcorsa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, JoooJ είπε 15 χρόνια και μόνο 39000κμ? μπράβο... με ταξί να τα έκανες αυτά τα χιλιόμετρα λιγότερα θα ξόδευες. τζάμπα λεφτά για αυτοκίνητο έδωσες παρολα αυτα δεν ξεχασε να βγαλει τα αμετρητα προβληματα του παροτι αστρωτο
Eve_pnst Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Στις 19/3/2018 στις 9:48 ΠΜ, opcorsa είπε παρολα αυτα δεν ξεχασε να βγαλει τα αμετρητα προβληματα του παροτι αστρωτο Πικρή αλήθεια 😂
papoys1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, ladakis είπε το έψαξα εγω διεξοδικα εχεις πμ κοριτσαρα μου Γιατί με π.μ. και όχι δημόσια να ξέρουμε και εμείς που έχουμε παρόμοια θέματα με τα αμάξια μας. 2
meletis_m Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Στις 3/5/2014 στις 10:15 ΠΜ, wolf είπε Λοιπόν για να κάνουμε ένα update! Ανακάλυψα βλάβη στο θερμοστάτη, ο οποίος και αντικαταστάθηκε. Θα δούμε αν οι αρρυθμίες προκαλούνταν και από αυτό. Επίσης, άλλαξα το φίλτρο καμπίνας, γιατί όταν το έβγαλε ο μηχανικός και είδα τι φύλλα και βρωμιά είχε μαζέψει, δεν το πίστευα! Άλλαξαν και τα αμορτισέρ του πορτ μπαγκάζ με σχετικά μικρό κόστος. Σχετικά με το θόρυβο στον κινητήρα, ο μηχανικός λεει δεν είναι ωστήρια. Θα δοκιμάσει άλλο τύπο λαδιού στην επόμενη αλλαγή. Στα σινεμπλοκ έβαλε λιπαντικό, οπότε περιμένω να κρυώσει ο καιρός για να δω αν θα ξανακούσω κάτι. Στην κλειδαριά έριξα σπρέυ επαφών απ' έξω αλλά δεν.. Θέλει αντικατάσταση μου είπαν. ΑΛλιώς βγάλσιμο (που θα στοιχίσει) και σπρέυ επαφών, το οποίο είναι ρίσκο, γιατί θα έχει ξηλωθεί όλη η πόρτα.. Σειρά έχει πάρει τώρα ο μπροστινός αισθητήρας λ , ο οποίος έχει σταματήσει να δουλεύει όπως εδειξε το διαγνωστικό. Από λίγο ψάξιμο που έκανα μόνος μου, βρήκα οτι ο κωδικός του είναι ο 036906262G. Οι εναλλακτικές που έχω είναι: 1) Γνήσιος από την αντιπροσωπεία με 2 χρόνια εγγύηση, ο οποίος θα μου στοιχήσει γύρω στα 225 ευρώ. 2) NGK με 145 ευρώ από εδώ: http://saveltrade.gr/antallaktika-autokiniton/hlektrika-autokiniton/aisthitires-lamda/aisthitiras-l-ngk-lza11-v2#!prettyPhoto 3) Άγνωστης μάρκας (ή το γνήσιο) από εδώ: http://www.car.gr/parts/view/4745242/ Μίλησα με τον άνθρωπο που έχει βάλει την αγγελία και είπε οτι το συζητάει και για 100 ευρώ. Απ' ότι μου είπε το είχε αγοράσει από το γερμανικό ebay για ένα ibiza που τελικά τράκαρε και θεώρησε ασύμφορο να το φτιάξει. Μου είπε οτι δε γράφει κάποια μάρκα πάνω, αλλά τα εξής: AIC 54520 German Components Lambdasonde Με ένα ψάξιμο που έκανα στο ebay βρήκα μια αντίστοιχη αγγελία, η οποία γράφει οτι πουλάει τον γνήσιο: http://www.ebay.com/itm/GENUINE-VW-VOLKSWAGEN-PETROL-FRONT-LAMBDA-PROBE-OXYGEN-SENSOR-036906262G-/331000302994?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4d1127cd92 Τείνω προς το 3. Ποια η γνώμη σας; Όσο αφορά τον αισθητήρα οξυγόνου μην βάλεις γνήσιο δηλαδή τι βγάζει η Seat αισθητήρες; Σαφώς και το έχει αναλάβει κάποιο εργοστάσιο. Βγάλε αυτόν που έχει ή βρές τον κωδικό του και βάλε κάποιο που αντοιστοιχεί. Δές για Blueprint , NGK-NTK, Denso. Ποιο κωδικό σου βγάζει στο διαγνωστικό; Επίσης λάδια άλλαξε ανα 7500-8000 μαζι και φιλτρο λαδιου , βάλε κάποιο που να καλύπτειτις προδιαγραφές. Δές για ημισυνθετικά 10-40. Μπουζί και φίλτρο καυσιμου ανα 30.000. Επίσης δέν τον ξέρω το κινητήρα δες τους ιμάντες αλλαγή ανα 50.000-60.000 και ρώτησε εάν έχεις υδραυλικές ή μηχανικές βαλβίδες. Τέλος για μετ/σμενα ανταλλακτικά υπάρχει κατάστημα στο Κορωπι για γερμανικά αυτοκίνητα. Ρώτησε εκεί για τις κλειδαριές που θές.
gia_nnis Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 18 ώρες πριν, ladakis είπε παππού κάτσε καλά εγω την ειδα πρώτος εσύ εισαι ο μηχανικός πολυμηχανηματος εκτυπωτή της μαντεμουαζελ - ήρθα εκει να κανω χαλάστρα? άσε που το κορδοβα το ξερω απέξω και ανακατωτά, γαλλικό αμαξι εχω, που χαλάει επίσης κάθε βδομαδα εσύ εχεις γερμανικό, να μην ανακατεύεσαι προς μαντεμουαζελ με το σεατ: αγνοειστε οποιαδηποτε προσπάθεια φλερτ/κορτ εκ μέρους του παππου1 είναι ανεπροκοπος και σπαγγος, θα σας εχει σε όλο το ρανδεβου με 1,5 λίτρο κοκκινο κρασι των 1,5 ευρω και μπαγιάτικο ξηροκαρπιο απο λιντλ εγω παίρνω απο καθώς πρέπει κάβα 2 ευρω το μπουκάλι γνήσιο νέφτι συν 0,5 το μπουκάλι συν το περιβαλλοντικό τελος της σακούλας και ξηροκαρπιο τοπ ποιότητα στην αγορά, πασατέμπος ή ηλιόσπορος οτι πεθυμησετε παω να παρω το κωλοαμαξο απο συνεργείο, ετσι και εχεις κανει κινηση γύπα στην ανυπερασπιστη κοπέλα όσο λείπω θα ανεβάσω ολα τα διατροφικα σκάνδαλα με σαλμονέλα του λιντλ απο το 1973 ρε αλητη Κραζεις.. Θαυμαζεις..!!!!!! Λιγα με τον παππου.. 1
lager99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Καλημερα! Εχω ιδιο αυτοκινητο ιδιας χρονολογιας. Οσο αφορα τα τσεκ λαμκια που αναβουν ειναι ενα θεμα, αναβουν με το παραμικρο, οσες διαγνωσεις και να εκανα μονο μια φορα επρεπε να αλλαξω οντως πολλαπλασιαστη, ολες της αλλες φορες ηταν απλα μια δικοπτομενη βλαβη δευτερολεπτου η οποια σου αναβει το τσεκ για καμια ευδομαδαετσι για να σε αγχωσει χωρις λογο, σαν να σου λεει seat ηθελες κυριε? παρτα! Τα συνεμπλοκ τα εχω αλλαξει και εγω γιατι λενε πως ειναι ελλατοματικα εβαλα απο cupra,. Ο θορυβος που κανει στην πρωτα λεπτα λειτουργιας με εχει προβληματισει και εμενα ομως απο τι μου λεει ο μαστορας μου δεν ειναι κατι ανησυχιτικο. Οσο αφορα της αρρυθμιες στο ρελαντι ξεκινησε και το δικο μου να της κανει μετα της 150 χιλιαδες μου ειπαν πως ο εγκεφαλος πρωσπαθει να κανει καποιες μετρησεις για αυτο ανεβενουν στροφες, με ταλαιπωρησε κανενα μηνα τωρα πια δεν το κανει. Για να βαλω εναν επιλογο το αμαξι δεν ειναι απο τα καλυτερα ειδηκα μετα της 150 χιλιαδες χλμ συνεχεια κατι χαλαει. Στην παρουσα φαση τρεχω με το φλοτερ που μου διχνει οτι εχω λειγοτερη βενζινη η και καμια φορα δεν λειτουργει καν η ενδειξη στο ταμπλο.
zaf13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Κάτοχος και εγώ ενός seat ibiza 6l 1.4 101hp 2004 με 220.000 χιλιόμετρα, check μόνιμα αναμμένο από αισθητήρα λ, δεν επηρεάζει καθόλου την λειτουργία του, αυτό με την πόρτα που δεν ανάβει η πλαφονιερα είναι ο διακόπτης στην πόρτα, αυτό που ακούγεται όταν είναι κρύο σαν πετρελαιοκινητο είναι τα μπεκ.
sargus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Κάτοχος και εγώ μέχρι πέρυσι ενός seat toledo 1999 1.6, μαρτυρησα στις βλάβες και στις ακινητοποιήσεις. Με μόλις 160.000 χλμ περίπου και πάντα στην αντιπροσωπία όλα. Το έδωσα και πήγα σε Γιαπωνεζο και ελπίζω να βρω την υγειά μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα