jardan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Η φίλη μου ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα android tablet 10" για χαλαρή χρήση και χρήση κατά βάση σε ταξίδια. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να μπορεί να κάνει επεξεργασία κειμένου, να δει καμιά ταινία, να ακούσει μουσική κτλ. Επίσης θέλει να μπορεί να χρησιμοποιεί πληκτρολόγιο, να έχει επέκταση μνήμης ή τουλάχιστον 32gb και, αν υπάρχει δυνατότητα, να έχει 3g. Με βάση όλα αυτά, έχει ενθουσιαστεί με το samsung note 2013 (για την γραφίδα και για τα πολλαπλά παράθυρα), κοιτάει το nexus 10 ως φτηνή εναλλακτική και αρχίζει και σκέφτεται μήπως είναι καλύτερα να πάρει κανένα κινέζικο μιας και θα της βγει πολύ πιο φτηνά, μιας και δεν το θέλει για επαγγελματική χρήση. Για τα κινέζικα όμως, δεν ξέρουμε να είναι καλά, τι υποστήριξη έχουν σε αναβάθμιση λογισμικού, αν η μπαταρία κρατάει αρκετά και γενικά αν μπορούν να συγκριθούν με το samsung και nexus... Μιας και θα πάω Αμερική τον επόμενο μήνα και το samsung και nexus θα βγουν πιο φτηνά από εκεί, τι έχετε να προτείνετε? Επώνυμο tablet ή κινέζικο? Έχετε να προτείνετε κάποιο μοντέλο? Μέγιστη τιμή που θέλει να διαθέσει είναι το κόστος του samsung note 2013. Ευχαριστώ.
iliasmach Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Για να μην μπλέκει με άθλια εγγύηση καλύτερα να πάρει κάτι αξιόπιστο.ανάμεσα στο note και στο nexus προτείνω nexus.
jardan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Αν αφήσουμε στην άκρη την εγγύηση? Είναι αξιόπιστα τα κινέζικα ή αν έχεις τύχη διάβαινε? Και συγκεκριμένα αυτά από το pandawill
jek20 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Κοιτα αυτό ,δίνει και 1 χρόνο εγγύηση,άμα γίνει κάτι τους στέλνεις email και τους λες το και το, σου δίνουν διευθυνση για να το στείλεις,με δικά σου έξοδα αποστολής ,στο φτιάχνουν και σου το ξαναστέλνουν πίσω,βασικά έτσι δουλεύουν αυτά τα μαγαζιά απο Κίνα. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2014 από jek20
StigmaX Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Αν αφήσουμε στην άκρη την εγγύηση? Είναι αξιόπιστα τα κινέζικα ή αν έχεις τύχη διάβαινε? Και συγκεκριμένα αυτά από το pandawill Aν έχεις τύχη διάβαινε... ισχύει για όλα τα κινέζικα OEM και branded tablets. Μόνο το φόρουμ εδώ να δείς, θα προσέξεις πως το 80% των θεμάτων έχει να κάνει με προβλήματα που έχει βγάλει το ένα κινέζικο ή το άλλο... Άλλος θα μας πεί τώρα πως έχει κινέζικο και πάει τζάμι. Σε πόσους ήταν έτσι μέχρι που μια μέρα κλάταρε? Ή πόσοι περισσότεροι έχουν παραλάβει συσκευή με ελαττώματα. (μπες στο forum της oktabit πχ για να δείς του λόγου το αληθές. Απο τι στιγμή που θα πάς Αμερική σύντομα, περίμενε να το πάρεις απο εκεί. Η διαφορά του συναλλάγματος κάνει τη διαφορά αισθητή και γύρω στην τάξη του 25-30% σε σχέση με τις νορμάλ Ελληνικές. Τις απαιτήσεις σου πλην του 3G θα τις κάλυπτε καλύτερα ένα σύστημα με win8.1 τύπου Asus t100.
jardan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα την ενημερώσω και ας αποφασίσει μόνη της. Νομίζω είχε απορρίψει τα windows tablets ως ακριβά (καθότι εγώ γλυκοκοιτάζω ενα surface pro 2), αλλά μπορεί να αλλάξει γνώμη με το Asus.
efo355 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα την ενημερώσω και ας αποφασίσει μόνη της. Νομίζω είχε απορρίψει τα windows tablets ως ακριβά (καθότι εγώ γλυκοκοιτάζω ενα surface pro 2), αλλά μπορεί να αλλάξει γνώμη με το Asus. Και δεν παίρνεις το surface pro 1 ; Κάμποσο πιο φθηνό και πάνω κάτω το ίδιο.
StigmaX Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Και δεν παίρνεις το surface pro 1 ; Κάμποσο πιο φθηνό και πάνω κάτω το ίδιο. Μέρα με τι νύχτα είναι το surface pro 1 με το 2... απορώ με ποιο σκεπτικό προτείνεις tablet με αυτονομία 4 ωρών για ταξιδιωτική χρήση...
efo355 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέρα με τι νύχτα είναι το surface pro 1 με το 2... απορώ με ποιο σκεπτικό προτείνεις tablet με αυτονομία 4 ωρών για ταξιδιωτική χρήση... Δεν είχα δει ότι είναι τόσο μικρή η αυτονομία αλλά έτσι και αλλιώς το surface pro είτε το 1 είτε το 2 με 1 κιλό βάρος και 1.3 cm πάχος δεν το λες και ότι καλύτερο για ταξιδιωτική χρήση.
jardan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Η αυτονομία είναι συμαντική. Το βάρος δεν με ενοχλεί τόσο πολύ, καθώς είτε αυτό θα κουβαλάω, είτε το macbook pro που είναι βαρύτερο. Αν το surface pro 1 είχε μεγαλύτερη αυτονομία, θα το κοιτούσα πιο σοβαρά, αλλά με 4 ώρες, θα πρέπει να έχω το φορτιστή μαζί μου διαρκώς...
jek20 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Κοίτα για το Asus t100 , έχει μπαταρία για 11 ώρες χρήσης.
Savvas765 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν ενα ταβλετ ειναι κινεζικο ή οχι. Αυτό που πρέπει να σε ενδαφέρει ειναι η εγγύηση που εχει και απο εκει και περα θα πρέπει να κοιταξεις και λιγο ta reviews των υπολοίπων και τα σχολια απο αυτους που το εχουν αγοράσει. Για μένα δεν παίζει καμία σημασία η επωνυμία του ταβλεταν εξαιρεσουμε οτι τα επώνυμα τις περισσοτερες φορες εχουν google play σε σχεση με τα κινεζικα.Βέβαι σκεψου πως αν το παρεις απο ΑΜΕΡΙΚΗ μπορει να μην εχεις ελληνικη γλωσσα στο menu.Επιπλέον (χωρίς να είμαι σίγουρος) στα windows tablets μπορεις να κατεβασεις οποια γλωσσα θελεις ανεξαρτητα απο ποια εχει προεγκατεστημένη.Κάτι τέτοιο σιγουρα δεν ισχυει στα android Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2014 από Savvas765
StigmaX Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μια χαρά ελληνικά έχουν και τα Android και τα Windows από Αμερική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα