Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με ένα asus p5k-e!

Δεν αναγνωρίζει τα ηχεία σε 5.1. Στης ρυθμίσεις στα windows παίζουν κανονικά αλλά όταν βάζεις ένα τραγουδη δεν παίζουν όλα!!!

Εχω ακούσει ότι αυτό συμβαίνει σε asus board μόνο. Και καλά είναι θέμα της sound max που φοράνε τα asus

Ξέρετε μήπως τι γίνετε; Αν κάποιος από σας γνωρίζει κάτι παρακαλώ να μας πει!

Ευχαριστώ!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με ένα asus p5k-e!

Δεν αναγνωρίζει τα ηχεία σε 5.1. Στης ρυθμίσεις στα windows παίζουν κανονικά αλλά όταν βάζεις ένα τραγουδη δεν παίζουν όλα!!!

Εχω ακούσει ότι αυτό συμβαίνει σε asus board μόνο. Και καλά είναι θέμα της sound max που φοράνε τα asus

Ξέρετε μήπως τι γίνετε; Αν κάποιος από σας γνωρίζει κάτι παρακαλώ να μας πει!

Ευχαριστώ!

Sent from my iPhone using Insomnia

Λογικα να μην ακουγονται τα τραγουδια αφου ειναι στερεο. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις περάσει drivers ?

Συνήθως με τους drivers βάζει και καποιο control panel της sound max η της οποιας κάρτας ήχου εχει και το ρυθμίζεις απο εκει , δοκίμασε να τα βάλεις surround να δεις αν παίζει ετσι

Δημοσ.

Τα 5+1 δεν ειναι 6 μεγάφωνα, ειναι 6 διαφορετικοί ηχοι, οποτε μην περιμένεις να παίζουν παντα, αλλες φορες θα παιζουν και αλλες οχι

Δοκιμασε ενα dvd που στις προδιαγραφές του λεει οτι ειναι 5+1

Δημοσ.

Ετσι και αλλιως το κεντρικό νομιζω δεν παίζει σε τραγούδια κτλπ μονο σε παιχνίδια που υποστηρίζουν το 5.1

Δημοσ.

Ετσι και αλλιως το κεντρικό νομιζω δεν παίζει σε τραγούδια κτλπ μονο σε παιχνίδια που υποστηρίζουν το 5.1

Και με τα πισω το ιδιο ισχυει. Υπαρχει ομως η δυνατοτητα μεσω του control panel της καρτας ηχου να κανει ή vitrual suround ή force stereo mode.

Δημοσ.

Εγω τα δικά μου surround τα εχω ρυθμισμένα να παίζουν εκτος απο τα παιχνίδα που γυρίζουν σε 5.1 οταν υποστηρίζεται

Δημοσ.

Και με τα πισω το ιδιο ισχυει. Υπαρχει ομως η δυνατοτητα μεσω του control panel της καρτας ηχου να κανει ή vitrual suround ή force stereo mode.

Με λιγα λογια τσαμπα τα χρηματα για το 5+1

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι λέτε?

Εγώ έχω 5.1 και μια χαρά παίζουν όλα όταν ακούω μουσική

Ψάξε στις ρυθμίσεις ήχου κάπου θα έχει επιλογή "fill in speakers" ή κάπως έτσι

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι λέτε?

Εγώ έχω 5.1 και μια χαρά παίζουν όλα όταν ακούω μουσική

Ψάξε στις ρυθμίσεις ήχου κάπου θα έχει επιλογή "fill in speakers" ή κάπως έτσι

Μια χαρα και δυο τρομαρες !!!

Δημοσ.

Εγω απορώ γτ καποιο να θέλει να καταστρέψει την μουσική του με το οποιοδήποτε ειδους speaker fill!! 

Εσύ να μας κάνεις τη χάρη και να μην απορείς! Έτσι ακούμε μουσική εμείς οι περπατημένοι και δε θα σού δώσουμε λογαριασμό...

...'νταξ';;;

Δημοσ.

Εσύ να μας κάνεις τη χάρη και να μην απορείς! Έτσι ακούμε μουσική εμείς οι περπατημένοι και δε θα σού δώσουμε λογαριασμό...

Οκ σορρυ ... Δεν θα ξαναγίνει ... :D :D

...'νταξ';;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...