Li0nsdal3 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με ένα asus p5k-e! Δεν αναγνωρίζει τα ηχεία σε 5.1. Στης ρυθμίσεις στα windows παίζουν κανονικά αλλά όταν βάζεις ένα τραγουδη δεν παίζουν όλα!!! Εχω ακούσει ότι αυτό συμβαίνει σε asus board μόνο. Και καλά είναι θέμα της sound max που φοράνε τα asus Ξέρετε μήπως τι γίνετε; Αν κάποιος από σας γνωρίζει κάτι παρακαλώ να μας πει! Ευχαριστώ! Sent from my iPhone using Insomnia
Zapee995 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με ένα asus p5k-e! Δεν αναγνωρίζει τα ηχεία σε 5.1. Στης ρυθμίσεις στα windows παίζουν κανονικά αλλά όταν βάζεις ένα τραγουδη δεν παίζουν όλα!!! Εχω ακούσει ότι αυτό συμβαίνει σε asus board μόνο. Και καλά είναι θέμα της sound max που φοράνε τα asus Ξέρετε μήπως τι γίνετε; Αν κάποιος από σας γνωρίζει κάτι παρακαλώ να μας πει! Ευχαριστώ! Sent from my iPhone using Insomnia Λογικα να μην ακουγονται τα τραγουδια αφου ειναι στερεο. 1
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Έχεις περάσει drivers ? Συνήθως με τους drivers βάζει και καποιο control panel της sound max η της οποιας κάρτας ήχου εχει και το ρυθμίζεις απο εκει , δοκίμασε να τα βάλεις surround να δεις αν παίζει ετσι
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Τα 5+1 δεν ειναι 6 μεγάφωνα, ειναι 6 διαφορετικοί ηχοι, οποτε μην περιμένεις να παίζουν παντα, αλλες φορες θα παιζουν και αλλες οχι Δοκιμασε ενα dvd που στις προδιαγραφές του λεει οτι ειναι 5+1
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Ετσι και αλλιως το κεντρικό νομιζω δεν παίζει σε τραγούδια κτλπ μονο σε παιχνίδια που υποστηρίζουν το 5.1
Zapee995 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Ετσι και αλλιως το κεντρικό νομιζω δεν παίζει σε τραγούδια κτλπ μονο σε παιχνίδια που υποστηρίζουν το 5.1 Και με τα πισω το ιδιο ισχυει. Υπαρχει ομως η δυνατοτητα μεσω του control panel της καρτας ηχου να κανει ή vitrual suround ή force stereo mode.
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Εγω τα δικά μου surround τα εχω ρυθμισμένα να παίζουν εκτος απο τα παιχνίδα που γυρίζουν σε 5.1 οταν υποστηρίζεται
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Και με τα πισω το ιδιο ισχυει. Υπαρχει ομως η δυνατοτητα μεσω του control panel της καρτας ηχου να κανει ή vitrual suround ή force stereo mode. Με λιγα λογια τσαμπα τα χρηματα για το 5+1
Zapee995 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Με λιγα λογια τσαμπα τα χρηματα για το 5+1 Εεε αν αγορασε καποιος 5,1 για να ακουει μουσικη τοτε ναι, τσαμπα...
Pa0ki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδιά τι λέτε? Εγώ έχω 5.1 και μια χαρά παίζουν όλα όταν ακούω μουσική Ψάξε στις ρυθμίσεις ήχου κάπου θα έχει επιλογή "fill in speakers" ή κάπως έτσι
SPANK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά το surround αν επιλέξετε η το stereo θα παίζουν ολα
NikosKallithea Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδιά τι λέτε? Εγώ έχω 5.1 και μια χαρά παίζουν όλα όταν ακούω μουσική Ψάξε στις ρυθμίσεις ήχου κάπου θα έχει επιλογή "fill in speakers" ή κάπως έτσι Μια χαρα και δυο τρομαρες !!!
WalkerSW Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Εγω απορώ γτ καποιο να θέλει να καταστρέψει την μουσική του με το οποιοδήποτε ειδους speaker fill!!
deesnider Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Εγω απορώ γτ καποιο να θέλει να καταστρέψει την μουσική του με το οποιοδήποτε ειδους speaker fill!! Εσύ να μας κάνεις τη χάρη και να μην απορείς! Έτσι ακούμε μουσική εμείς οι περπατημένοι και δε θα σού δώσουμε λογαριασμό... ...'νταξ';;;
WalkerSW Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Εσύ να μας κάνεις τη χάρη και να μην απορείς! Έτσι ακούμε μουσική εμείς οι περπατημένοι και δε θα σού δώσουμε λογαριασμό... Οκ σορρυ ... Δεν θα ξαναγίνει ... :D ...'νταξ';;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα