Προς το περιεχόμενο

From Dvd To Pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα καλησπερα.Σημερα κατεγραψα με την καμερα μου ενα βιντεο και θελω να το μεταφερω στον υπολογιστη μου.Πηγα λοιπον στο dvd αφου πρωτα το εβαλα στον υπολογιστη  μπηκα μεσα στον φακελο και βρηκα καποια vob. αρχεια τα ανοιγω να παιξουν και ολα κομπλε.Οταν ομως πηγα να τα μετατρεψω σε καλυτερη ποιοτητα μου εβγαιναν 7 δευτερολεπτα οτι εχω τραβηξει.Το ιδιο και στις ιδιοτητες του βιντεο γραφει οτι η διαρκεια του ειναι 7 δευτερολπετα.Οταν ομως το βαζω να παιζει διαρκει την κανονικη του ωρα.Ξερετε τι γινετε?

Δημοσ.

Με ποιο προγραμμα πας να τα μετατρεψεις;

Υποψιαζομαι οτι ειναι trial και μετατρεπει μονο 7δευτερολεπτα...

Δημοσ.

Freemake. Εδώ (http://www.freemake.com/how_to/how_to_rip_dvd_movie) ο οδηγός για αυτό που θέλεις. Στην ίδια σελίδα πάτα download για να το κατεβάσεις (free).

Όταν πατήσεις σε Avi επέλεξε DVDRip xvid mp3 αρχικό μέγεθος ή αν πας σε mp4 βάλε Ίδια με την πηγή και άλλαξε το 1-pass κωδικοποίηση σε 2-pass για να σου βγάλει καλή ποιότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Με ποιο προγραμμα πας να τα μετατρεψεις;

Υποψιαζομαι οτι ειναι trial και μετατρεπει μονο 7δευτερολεπτα...

To freemake εχω και εγω,

Δημοσ.

Πάτα το finalize από την κάμερα,μπορεί να το ονομάζει και διαφορετικά,μόνο έτσι θα τα δει σωστά τα αρχεία.

Διαφορετικά την στιγμή που τα παίζεις με το vlc μπορείς να τα μετατρέπεις και παράλληλα αλλά είναι λιγάκι μανούρα στην ρύθμιση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...