zanskou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αρχική του κυκλοφορία για το λειτουργικό σύστημα Android, το γνωστό παιχνίδι Final Fantasy VI είναι πλεόν διαθέσιμο και για το iOS.Παρά το γεγονός ότι οι δύο εκδόσεις κυκλοφόρησαν με αυτή τη χρονική διαφορά (γεγονός που μοιάζει κάπως παράδοξο για τα δεδομένα της Square Enix) προσφέρουν ακριβώς τα ίδια νέα χαρακτηριστικά και γλώσσες. Ωστόσο η έκδοση για το λειτουργικό σύστημα iOS προσφέρει επιπλέον στους χρήστες τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν τα αρχεία τους παιχνιδιού τους στο iCloud κάτι που πρακτικά σημαίνει πως εάν κάποιος χρήστης παίζει στο iPad από το σπίτι του, μπορεί να συνεχίσει από το ίδιο σημείο παίζοντας από το iPhone του όσο βρίσκεται εκτός. Για να κατεβάσετε το Final Fantasy VI στην iOS συσκευή σας αρκεί να επισκεφθείτε το App Store όπου είναι διαθέσιμο στην τιμή των 16.00 δολαρίων. Site: VR-Zone
damoclesword Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό το Final Fantasy πια, μόνο final δεν είναι! 3
lionheart20 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μετα το υπερτατο ff10 ,7 και 8 τα υπολοιπα δεν μου εκαναν αισθηση... 1
hackerW32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 συνήθως γινετε το ανάποδο, πρωτα στο ios βγαίνουν και μετα στο android. τι παίχτηκε; ωραιο αυτο με το icloud, κατι παρομιο δεν υπαρχει στο android? π.χ. το gta sa εχει cloud save, αλλα λογικα στους server της rockstar 2
aris1986 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό το Final Fantasy πια, μόνο final δεν είναι! Aυτο ισχυει στα καινουργια απο το FFΧ, μετα η κατηφόρα με αποκορυφωμα το FFΧΙΙΙ... Τα παλιότερα απλά απίστευτα... 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Το είχα αφήσει στο IV... εποχές SNES. Αξίζουν οι νέες εκδόσεις;
NickTG Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Το καλύτερο της σειρά για μένα χωρίς όμως να έχω παίξει το 9 και το 12. Αλλά η τιμή είναι αστεία.
qsis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 συνήθως γινετε το ανάποδο, πρωτα στο ios βγαίνουν και μετα στο android. τι παίχτηκε; ωραιο αυτο με το icloud, κατι παρομιο δεν υπαρχει στο android? π.χ. το gta sa εχει cloud save, αλλα λογικα στους server της rockstar Εγώ αναρωτιέμαι πόσοι χρήστες ios ξέρουν τι είναι το final fantasy 4
nikos5800 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ αναρωτιέμαι πόσοι χρήστες ios ξέρουν τι είναι το final fantasyγιατι ποσοι PC gamers γνωριζουν τι ειναι final fantasy? 4
fingolfingr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ αναρωτιέμαι πόσοι χρήστες ios ξέρουν τι είναι το final fantasy Γιατί να μην ξέρουν δηλαδή? Προσωπικά χρησιμοποιώ IOS στο κύριο κινητό μου, αλλά το FF6 το είχα παίξει από την εποχή του SNES. Τότε βέβαια στο SNES ονομαζόταν FF3 (αμερικάνικη έκδοση) μιας και το πραγματικό FF3 δεν είχε βγει τότε ακόμα σε χώρες εκτός Ιαπωνίας ούτε είχε μεταφραστεί. Τώρα βεβαία θα το ξαναπαίξω αλλά όχι στο κινητό λόγω μεγέθους οθόνης και τιμής, Οπότε θα το κατεβάζω (τσάμπα) στο android tablet μου.
jimex Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 16euro ? Είναι ένας πλήρες τίτλος. Κατά τ' άλλα θα μπορούσε να ήταν στο 10άρικό, και όχι στα 16...
fingolfingr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 16euro ? Σκέψου ότι πας σινεμά, πληρώνεις 10€ εισιτήρια και διασκεδάζεις για 2 ώρες. Ενώ σε αυτό πληρώνεις 16€ αλλά θα φας πολλές ώρες μέχρι να το τελειώσεις
kifinas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Ή σκέψου το όπως αυτοί που το τιμολόγησαν. Θα χτυπήσουν πολύ κόσμο (λίγο πιο μεγάλης ηλικίας) στο συναίσθημα και θα το αγοράσουν για να ξαναγίνουν για λίγο παιδιά. Αξία, ανεκτίμητη που έλεγε και η διαφήμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα