Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο δισκος ειναι οκ.

Εχεις προβλημα σε software(καποια εφαρμογη),ή drivers(καρτα γραφικων,καρτα δικτυου κλπ).

Πες μας πληρως τα στοιχεια του πσ σου,το λειτουργικο(αν ειναι γνησιο ή οχι θα βοηθουσε),και τι antivirus εχεις.

Κανονικα θα επρεπε να ακολουθησεις την διαδικασια του Gi0,για να δουμε ακριβως τι το προκαλει.

Πιθανολογω ειναι θεμα drivers.

http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/

Δημοσ.

το μονο που δεν εχω ελεγξει ειναι το τροφοδοτικο και τις μνημες της αφησα για καμια ωρα ....μπορειται να μου δωσετε ακριβεις οδηγιες για το memetest (ωρα,πως ακριβως γινεται κτλ) 

Δημοσ.

το μονο που δεν εχω ελεγξει ειναι το τροφοδοτικο και τις μνημες της αφησα για καμια ωρα ....μπορειται να μου δωσετε ακριβεις οδηγιες για το memetest (ωρα,πως ακριβως γινεται κτλ) 

Προτου ξεκινησεις memtest,κανε οτι σου ειπαν πιο πανω.

Δοκιμασε ΜΙΑ ΜΙΑ τις μνημες.Ποιες εχεις;

Δημοσ.

συνηθως ναι αλλα πεταει μπλου σκριν και σε ακυρες ωρες...

Λοιπόν 90% είναι πρόβλημα μνήμης Ram, μπορεί να μην είναι χαλασμένες η μνήμες σου και να οφείλεται πρόβλημα συμβατότητας με την μητρική σου σε θέμα volt.

Το έπαθα στο παρελθόν και γι αυτό σου το λέω.

Υπόψιν,άλλες μνήμες που θα δοκιμάσεις,ψαξε την μητρική σου καλά στο ίντερνετ ποιες είναι συμβατές!

Δημοσ.

Ίσως ακουστεί χαζό αλλά έχεις εγκατεστημένο directx κλπ? Επίσης μπλε οθόνες πετάει με το κρασαρισμα των παιχνιδιών; Γιατί αν ναι μάλλον δεν παιζει να ειναι θεμα software.Δοκίμασε τις μνήμες μία μία όπως είπαν τα παιδιά και αν δν φταίνε αυτές κάνε ένα format και fresh install να είσαι σίγουρος.Αν συνεχίζει το πρόβλημα τότε ψάξου για νέες μνήμες αλλά προσοχή στα volts και χρονισμούς να τα υποστηρίζει η μητρική και η cpu.

Δημοσ.

Μπες στο BIOS !

Απενεργοποίησε τα C1E και C6 STATES  σώσε και ξαναδοκίμασε !!!!

Πες μας αν άλλαξε κάτι !

Αν ναι τότε είναι θέμα μνημών και διαχείρισης ενέργειας της μητρικής !

Το κάνουν και οι δικές μου μνήμες !!

Δημοσ.

το εχω κανει ηδη φιλε μου....πως βλεπω την συμβατοτητα μνημης και μητρικης το μονο που μπορω να καταλαβω εγω ειναι οτι η μνημη εχει προδιαγραφες για κατω η πανω απο 2133 ενω 2133 δεν δινει ακριβως λετε να φταιει αυτο?

Δημοσ.

το εχω κανει ηδη φιλε μου....πως βλεπω την συμβατοτητα μνημης και μητρικης το μονο που μπορω να καταλαβω εγω ειναι οτι η μνημη εχει προδιαγραφες για κατω η πανω απο 2133 ενω 2133 δεν δινει ακριβως λετε να φταιει αυτο?

Καταρχήν για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε πες μας πια μητρική ακριβως έχεις και ποιες μνήμες!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει ολα τα σχολια.Ειχα ενα παρομοιο προβλημα πριν κανα 2μηνο, μολις επαιζα καποιο παιχνιδι μετα απο κανα 5λεπτο πεφταν τα fps παρα πολυ και αρχιζε να κολλαει.Ειχα κανει βλακεια ειχα ανοιξει το πσ για καθαρισμα και ενα καλωδιο του τροφοδοτικου ειχε κατσει πανω στο ανεμιστηρακι της gpu.τσεκαρε αν η gpu εχει αυτονομη ψυξη αν δουλευει 

Δημοσ.

Άσχετο αλλά ίσως βοηθήσει. Είχα παρόμοιο πρόβλημα και τα παιδιά εδώ μεσα με παρότρυναν να περάσω Service pack 1, και μετά όλα εστρωσαν. Το έχεις περασμένο;

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει ολα τα σχολια.Ειχα ενα παρομοιο προβλημα πριν κανα 2μηνο, μολις επαιζα καποιο παιχνιδι μετα απο κανα 5λεπτο πεφταν τα fps παρα πολυ και αρχιζε να κολλαει.Ειχα κανει βλακεια ειχα ανοιξει το πσ για καθαρισμα και ενα καλωδιο του τροφοδοτικου ειχε κατσει πανω στο ανεμιστηρακι της gpu.τσεκαρε αν η gpu εχει αυτονομη ψυξη αν δουλευει

Νο offence αλλα δεν ειναι ο πλεον καταλληλος τροπος για να απαντησεις σε thread το οποιο ασχολειται με επιλυση ενος προβληματος. Πιθανοτατα εχεις ολη τη καλη διαθεση να βοηθησεις, αλλα φαντασου τι μπορει να γινει εαν ο καθενας μας ακολουθησει αυτη τη τακτικη ;)

Άσχετο αλλά ίσως βοηθήσει. Είχα παρόμοιο πρόβλημα και τα παιδιά εδώ μεσα με παρότρυναν να περάσω Service pack 1, και μετά όλα εστρωσαν. Το έχεις περασμένο;

Kαθολου ασχετο

Ίσως ακουστεί χαζό αλλά έχεις εγκατεστημένο directx κλπ? Επίσης μπλε οθόνες πετάει με το κρασαρισμα των παιχνιδιών; Γιατί αν ναι μάλλον δεν παιζει να ειναι θεμα software.

Μια χαρα παιζει.

Δοκίμασε τις μνήμες μία μία όπως είπαν τα παιδιά και αν δν φταίνε αυτές κάνε ένα format και fresh install να είσαι σίγουρος.

Υπαρχουν μπολικα πραγματα που μπορουν να γινουν για να εντοπιστει το προβλημα, πριν παει σε format "για να ειναι σιγουρος".
Δημοσ.

Νο offence αλλα δεν ειναι ο πλεον καταλληλος τροπος για να απαντησεις σε thread το οποιο ασχολειται με επιλυση ενος προβληματος. Πιθανοτατα εχεις ολη τη καλη διαθεση να βοηθησεις, αλλα φαντασου τι μπορει να γινει εαν ο καθενας μας ακολουθησει αυτη τη τακτικη ;)

εχεις δικιο , δεν ειχα χρονο να τσεκαρω 3 σελιδες comments! υπεθεσα οτι θα μπορουσε να βοηθησει.

Δημοσ.

λοιπον δοκιμασα την πρωτη και δουλευει μια χαρα εδω και 1-2 εβδομαδες αλλα πεταξε μπλε οθονη δειτε λιγο ποια ακριβως πραγματα εχω σο πισι μου μνημες G.Skill Ripjaws X 8GB DDR3 Non ECC CL11 2133MHz (F3-17000CL11D-8GBXL) (Kit 2 x 4096) και mobo Asus M5A97 R2.0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...