ZAFIRIOSNT Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 ρε παιδιά τι επιστήμονες είστε μερικοί.. τρέξε ενα furmark για να είμαστε σίγουροι οτι δεν είναι θερμοκρασίες της κάρτας γραφικών και πες μας και το τροφοδοτικό σου. α.. τώρα πρόσεξα το τροφοδοτικό.. λες οτι τώρα έκανες αναβάθμιση και ο δίσκος είναι παλιός. έκανες καινούρια εγκατάσταση λειτουργικού? ή τον κοπάνισες πάνω με ότι είχε?
GoldenAssassin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 εκανα φορματ στο πισι ολοκληρο και εχω κανει φανμαρκ και δεν υπαρχει προβλημα επισης εκανα και μεμτεστ για καμποση ωρα και παλιδεν εβγαλε προβλημα
Mau-Maus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Είστε απαράδεκτοι μερικοί εδω μέσα και συγνώμη για την σκληρή γλώσσα αλλά ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του έχοντας άγνοια απο βλάβες και χωρίς να εχει πει ο φίλος καλα καλά τα συμπτωματά του. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με υπολογιστές και ποτέ στη ζωή μου δεν έχω ακούσει να χαλάει Cpu!!! Είναι κάτι που δε χαλάει ποτέ στον υπολογιστη! Ο donalhioy προφανώς έχει μαγικές ικανότητες και προέβλεψε και αστοχία υλικού!! Στο θέμα μας τώρα. Ο υπολόγιστής κολλάει στα games και μόνο?? πολύ πιθανόν gpu (κάρτα γραφικών). Το pc το συναρμολόγησες μόνος σου; Είσαι σίγουρος ότι τα έκανες όλα σωστά;; Κάνε ένα check στον hdd με το crystaldiskinfo. Κατέβασε το hwmonitor και δες θερμοκρασίες πριν και μετά που ξεκινας το game πριν προλάβει να κολλήσει. Ξεκίνα με αυτά και ανάλογα θα συνεχίσουμε. ωραια τα χωνεις ρε παιχτη μπηκες δυνατα , να ηξερες ομως κ τι λες καλα θα ηταν ! αν δε χαλουσαν ποτε μεγαλε θα ειχαν εγγυηση εφ ορου ζωης ! ο Cpu αποτελειται απο πυρηνες ! οι πυρηνες καιγονται ! οι πυρηνες μπορουν να καουν με χιλιους δυο τροπους , απο υπερνθερμανση μεχρι απο αποτυχημενο o/c. πραγμα πολυ συνηθες ! κλεινω λεγοντας πως η ημιμάθεια είναι πολυ χειρότερη από την αμάθεια .. 1
xaniared Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 ωραια τα χωνεις ρε παιχτη μπηκες δυνατα , να ηξερες ομως κ τι λες καλα θα ηταν ! αν δε χαλουσαν ποτε μεγαλε θα ειχαν εγγυηση εφ ορου ζωης ! ο Cpu αποτελειται απο πυρηνες ! οι πυρηνες καιγονται ! οι πυρηνες μπορουν να καουν με χιλιους δυο τροπους , απο υπερνθερμανση μεχρι απο αποτυχημενο o/c. πραγμα πολυ συνηθες ! κλεινω λεγοντας πως η ημιμάθεια είναι πολυ χειρότερη από την αμάθεια .. Έκανε φορματ με καμμένο επεξεργαστή δηλαδή...οκ συγνώμη..
Mau-Maus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 δε σχολιασα το συγκεκριμενο μηνυμα του ts αλλα το δικο σου που λεει οτι ο επεξεργαστης δε χαλαει ποτε ! συγνωμη εγω αν χαλασα την θεωρια σου κ ολα οσα εχεις μαθει τοσα χρονια με την ενασχοληση σου με τους η/υ αλλα που κ που χαλανε πως να το κανουμε τωρα ??
xaniared Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό που εγραψα μπορεί να φάνηκε απόλυτο εννοώντας ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο,αλλά αν διάβαζες και το υπόλοιπο θα καταλάβαινες οτί το έλεγα προς αυτούς που έκαναν τηλεδιάγνωση σε λίγα λεπτά....
Hawk7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Παντως Golden,δωσε και ενα screenshot HD Sentinel,για να δουμε τον παλιο δισκο σε τι κατασταση βρισκεται. Μακαρι να ηταν θεμα του φορματ. 1
msakis01 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Εχω ενα καινουργιο συστημα που μολις εφτιαξα και ξαφνικα μετα απο κανενα 5λεπτο που παιζω ωραια και καλα μου κρασαρουν ολα τα γκειμς που εχω δομικαμασει τι μπορει να φταιει??? πρεπει να αναβαθμισω τιποτα απο το software?? Μόνο στα παιχνίδια σε κρασαρει ο υπολογιστης;
Mau-Maus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό που εγραψα μπορεί να φάνηκε απόλυτο εννοώντας ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο,αλλά αν διάβαζες και το υπόλοιπο θα καταλάβαινες οτί το έλεγα προς αυτούς που έκαναν τηλεδιάγνωση σε λίγα λεπτά.... σε αυτο συμφωνουμε - οπως ειδες εγω ουτε καν μπηκα στο κοπο να γινω μαστορας εξ αποστασεως- ! απλα μπηκες καπως επιθετικα και οπως και ο ιδιος καταλαβες ακουστηκε καπως απολυτο αυτο που ειπες χωρις βεβαια να ειναι ετσι! σε ολα τα αλλα συμφωνουμε ! οσο αναφορα το θεμα του ts ας του πω μονο να κοιταξει τους οδηγους της καρτας μηπως δεν ειναι ενημερωμενοι γιατι πολλα κρασαρισματα μπορει να ωφειλονται κ σε αυτο .. κατα τα αλλα μαντης δεν ειμαι ..
msakis01 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μόνο στα παιχνίδια σε κρασαρει ο υπολογιστης;Όταν σου κρασαρει σου βγάζει μπλε οθόνη;
GoldenAssassin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 συνηθως ναι αλλα πεταει μπλου σκριν και σε ακυρες ωρες...
Hawk7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 συνηθως ναι αλλα πεταει μπλου σκριν και σε ακυρες ωρες... Aντε να δουμε,ποτε θα μας δωσεις ενα check του HDD; Μα ειπες αν η υγεια του δισκου ειναι οκ;ειπες οτι ειναι και παλιος. Καντο ανθρωπε μου,και ας ειναι ενταξει.Καντο να βγουμε απο την απορια.
GoldenAssassin Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Οριστε το blue screen προσπαθουσε 3 μερες να το κανω να εμφανιστει και τιποτα σημερα το πρωι δεν ξερω τι το επιασε και το πεταγε συνεχεια
Benton Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Memtest με ποιο προγραμμα εκανες και ποση ωρα ακριβως?Γιατι το "καμποση" ωρα παιζει απο 15 λεπτα μεχρι 20 μηνες .... ολα στο bios ειναι default (οσο αφορα τις μνημες) ? *ανεβασε και screenshot απο HDSentinel να δουμε την κατασταση του σκληρου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα