GoldenAssassin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Εχω ενα καινουργιο συστημα που μολις εφτιαξα και ξαφνικα μετα απο κανενα 5λεπτο που παιζω ωραια και καλα μου κρασαρουν ολα τα γκειμς που εχω δομικαμασει τι μπορει να φταιει??? πρεπει να αναβαθμισω τιποτα απο το software??
panos6556 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Πες μας πρώτα από τι αποτελείται το σύστημα
GoldenAssassin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 amd fx 8320 επεξεργαστη Asus M5A97 R2.0 μομποamd radeon hd 6870 καρτα και ενα σκληρο hitachi καπως παλιο
panos6556 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Πρώτη σκέψη είναι να τσεκάρεις τον σκληρό να δεις σε κατάσταση είναι. Μνήμες τι έχεις ?
Donalhioy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 αστοχια υλικου στον cpu.. πανε το pc πισω μπας και στο κανουν αντικατασταση
Xristaras12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 αστοχια υλικου στον cpu.. πανε το pc πισω μπας και στο κανουν αντικατασταση αυτο απο που προκυπτει παρακαλω;
Millennium Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ψάξε πρώτα τη πλευρά του software (σωστή εγκατάσταση οδηγών με cleaner πρώτα,patches,έλεγχο για ιούς/trojan ή μήπως έχει πειραχθεί η registry).Δες και τις θερμοκρασίες και μετά έλεγξε σκληρό και μνήμες.Πες και τι τροφοδοτικό έχεις.
xaniared Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Είστε απαράδεκτοι μερικοί εδω μέσα και συγνώμη για την σκληρή γλώσσα αλλά ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του έχοντας άγνοια απο βλάβες και χωρίς να εχει πει ο φίλος καλα καλά τα συμπτωματά του. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με υπολογιστές και ποτέ στη ζωή μου δεν έχω ακούσει να χαλάει Cpu!!! Είναι κάτι που δε χαλάει ποτέ στον υπολογιστη! Ο donalhioy προφανώς έχει μαγικές ικανότητες και προέβλεψε και αστοχία υλικού!! Στο θέμα μας τώρα. Ο υπολόγιστής κολλάει στα games και μόνο?? πολύ πιθανόν gpu (κάρτα γραφικών). Το pc το συναρμολόγησες μόνος σου; Είσαι σίγουρος ότι τα έκανες όλα σωστά;; Κάνε ένα check στον hdd με το crystaldiskinfo. Κατέβασε το hwmonitor και δες θερμοκρασίες πριν και μετά που ξεκινας το game πριν προλάβει να κολλήσει. Ξεκίνα με αυτά και ανάλογα θα συνεχίσουμε. 6
Captain Nemo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Το καλό είναι οτι έχει μια συνοχή αφού κολλάει σε όλα.Ψήστρα ποιάν έχεις την μαμά ή καμιά άλλη;
Hyphen Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ψάξε πρώτα τη πλευρά του software (σωστή εγκατάσταση οδηγών με cleaner πρώτα,patches,έλεγχο για ιούς/trojan ή μήπως έχει πειραχθεί η registry).Δες και τις θερμοκρασίες και μετά έλεγξε σκληρό και μνήμες.Πες και τι τροφοδοτικό έχεις. amd fx 8320 επεξεργαστηAsus M5A97 R2.0 μομποamd radeon hd 6870 καρτα και ενα σκληρο hitachi καπως παλιο Σιγουρα πρεπει να κοιταξεις drivers . οπως σου λεει. Μετα σκληρο και μετα ανοιξε hwmonitor,τρεξε game και κανε upload να δουμε θερμοκρασιες. Αν δεν ειναι οι drivers τοτε μαλλον για καποιο λογο θα εχεις μεγαλες θερμοκρασιες vga.
orere Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 δεν εχεις στειλει και πιο τροφοδοτικο εχεις 1
GoldenAssassin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 καλημερα φιλοι μου ...τα εχω κοιταξει ολα αυτες τις μερες αρχικα ειδα ντριβερς κι ολα μια χαρα μετα θερμοκρασιες ανεμιστηρες ολα οκ αντικατεστησα ακομα και την καρτα με αλλη και το κρασ ειναι σε ολα τα παιχνιδια ακριβως στο ιδιο σημεια το πηγα σε εναν τεχνικο και μου ειπε πως μαλλον ειναι οι μνημες τι κανω τωρα επικοινωνω με το μαγαζι???? τροφοδοσια εχω 630αρι θερμανλτεικ σμαρτ σε
AMD Expert Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Αν είναι οι μνήμες κάνε ένα memtest (θα σου πουν τα παιδιά πως) ή δοκίμασε μία μία τις RAM. Δεν νομίζω και οι 2 να'ναι χαλασμένες. Δοκίμασέ τες μία-μία κι αν έχουν πρόβλημα επέστρεψέ τες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα