john_dinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω νέο smartphone. Αυτή τη στιγμή είμαι ανάμεσα σε Samsung Galaxy Note 3 και Nokia Lumia 1520. Τι προτείνετε; Θα ήθελα να περιμένω το HTC M8, αλλά όταν κυκλοφορήσει η τιμή του θα είναι πολύ ψηλά οπότε....
Chris_85 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Tί ψαχνεις απο ενα κινητο και ποσα λεφτα δινεις? 1
john_dinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Θέλω μεγάλη οθόνη, δεν έχω πρόβλημα μεγέθους, έχω αρκετά μεγάλα χέρια (σε κινητά 4.5 ιντσών δυσκολεύομαι να γράψω). Θέλω 4πυρηνο, 2+ ram, αρκετά καλή κάμερα. Η μπαταρία δεν με τρελαίνει αλλά να κρατάει μια μέρα σίγουρα. Θέλω σερφάρισμα, φωτο και βίντεο και κυρίως να μην τρώει πολλά λαγκαρίσματα από τώρα γιατί έχω σκοπό να το κρατήσω 2 χρονάκια
fatals Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 LG G2 ή Nexus 5! Αμα θες δες και κανα ZTE nubia, από Κίνα..
john_dinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 LG G2 ή Nexus 5! Αμα θες δες και κανα ZTE nubia, από Κίνα.. Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Αν είχα δυνατότητα θα παιρνα vivo xplay 3s, εννοώ για Κίνα. Nexus 5 με τετοια κάμερα, μπορει να εχει τ καλυτερο λογισμικό, αλλα..... Θέλεις note 3 ή lg g2 Για note μαλλον, δηλαδη να υποκυψω στην κυριαρχια της samsung. Για τ lumia τ λες που εχει σιγουρα καλυτερη φωτογραφική;
Chris_85 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχω αποψη για τα wp οπότε δε θέλω να σε προιδεασω αρνητικα. Παντως, ενω εχω αντροιντ κινητό, εχω νιωσει στο παρελθον τη διαφορα που εχει το google play με το appstore. Οποτε δεν θα πηγαινα σε windows ακριβως γ αυτο τον λογο (ποιοτητα εφαρμογων, συχνοτητα αναβαθμισεων ποικιλια). Πηγαινε στο note 3 , εμπεριεχει μικροτερο ρισκο μια τετοια επιλογη.
john_dinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχω αποψη για τα wp οπότε δε θέλω να σε προιδεασω αρνητικα. Παντως, ενω εχω αντροιντ κινητό, εχω νιωσει στο παρελθον τη διαφορα που εχει το google play με το appstore. Οποτε δεν θα πηγαινα σε windows ακριβως γ αυτο τον λογο (ποιοτητα εφαρμογων, συχνοτητα αναβαθμισεων ποικιλια). Πηγαινε στο note 3 , εμπεριεχει μικροτερο ρισκο μια τετοια επιλογη. Σιγουρα το android εχει μεγαλυτερη ποικιλία ποσο μαλλον τ app store που είναι κατ εμε τ καλύτερο. Τ δίλημμα για μενα ειν spen ή κάμερα
Chris_85 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Το νοτε 3 δε νομιζω να εχει κακη καμερα παντως
kataramenos32 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Σιγουρα το android εχει μεγαλυτερη ποικιλία ποσο μαλλον τ app store που είναι κατ εμε τ καλύτερο. Τ δίλημμα για μενα ειν spen ή κάμερα Και spen και καμερα .Το Note 3 εχει πολυ καλη καμερα επισης.Επειδη ζητας 5 βασικα πραγματα απο το smartphone σου εγω προσωπικα θα πηγαινα στο Lumia
Pa0ki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Έχεις δει το 1520 από κοντά? Μιλάμε για κινητό που κάνει το note 3 να φαίνεται μικρό δίπλα του, κανονικό πλακάκι Νοte 3 από μένα κυρίως λόγω android + πενάκι + τα features που έχει
john_dinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Έχεις δει το 1520 από κοντά? Μιλάμε για κινητό που κάνει το note 3 να φαίνεται μικρό δίπλα του, κανονικό πλακάκι Νοte 3 από μένα κυρίως λόγω android + πενάκι + τα features που έχει Ευχαριστώ για την απάντησή σ, οπως ειπα δν εχω προβλημα με την οθονη. Δουλευω καθετα 10 ιντσο tablet με ενα χερι. Και spen και καμερα .Το Note 3 εχει πολυ καλη καμερα επισης.Επειδη ζητας 5 βασικα πραγματα απο το smartphone σου εγω προσωπικα θα πηγαινα στο Lumia Καλη ναι αλλα τ lumia πολυ καλυτερη, δν ξερω, δν εχω ξαναδουλεψει wp. Τ βλεπω τ ματαβλεπω 1
Pa0ki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντησή σ, οπως ειπα δν εχω προβλημα με την οθονη. Δουλευω καθετα 10 ιντσο tablet με ενα χερι
bilakos10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντησή σ, οπως ειπα δν εχω προβλημα με την οθονη. Δουλευω καθετα 10 ιντσο tablet με ενα χερι. Denis Cyplenkov
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα