thabil900 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα φίλοι του insomnia! Έχω μια Samsung LCD 32''. Σήμερα δυστυχώς μου έσπασε η υποδοχή κεραίας της τηλεόρασης. Αν μπορεί κι έχει τι γνώση κάποιος να μου πεί αν διορθώνεται αυτή η ζημιά ή όχι;;;; Και αν ναι, με τί κόστος; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Αν το πας στο service θα σου αλλάξουν ολόκληρο το tuner και θα έχει μεγάλο κόστος, άνετα και πάνω από 100€ μόνο σαν ανταλλακτικό. Εξαρτάτε πως έσπασε,μερικές φορές γίνεται και ξανά κολλάει το βύσμα ,θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο σε ότι τεχνικό βρεις και να ρωτήσεις αν ασχολούνται με τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασε πρώτα σε κάποιον κοντινό τεχνικό (αν υπάρχει), γιατί η αντιπροσωπεία βαράει άσχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Αν μιλάμε για βίσμα RF, στον ηλεκτρονικό της γειτονιάς σου κολλάς ένα καινούριο. 10-20€ φάση είναι αυτά. Αν είναι ακόμη στην εγγύηση υπόψιν την χάνεις αν ανοιχτεί. /sc Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Η διαδικασία αντικατάστασης είναι απλή.Το θέμα είναι να μη χάσεις εγγύηση αν υπάρχει αλλά και αν υπάρχει και το κόστος να φτιαχτει από αντιπροσωπία στην ουσία ακυρώνει την εγγύηση (γιατί το σπασμένο φισάκι είναι κακή χρήση σύμφωνα με τους όρους χρήσης) να το φτιάξεις έξω.Απλά ρώτα πόσο θα στοιχίσει πριν πας εκεί τη συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα