GAMEGR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παίδες θα ήθελα να μου προτείνετε μια καλή και οικονομική ψύκτρα για τον cpu μου για να μπορώ να τον φτάσω μέχρι 4,5-4,6 ghz με καλές θερμοκρασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Τι budget διαθετεις και ποιο ειναι το κουτι σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GAMEGR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Τι budget διαθετεις και ποιο ειναι το κουτι σου? thermaltake chaser mk-i και budget 50-60 euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Τσεκαρε αυτη: https://www.skroutz.gr/s/418820/Coolink-Corator-DS.html?keyphrase=corator Βεβαια δεν ειναι σιγουρο οτι θα ανεβεις στα 4,6 με τελειες θερμοκρασιες γιατι αυτο εξαρταται απο το τι ψαρια πιανει ο cpu σου. Γενικα ομως ειναι πολυ καλη ψυκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eprototype Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 καλή ψυκτρα όντως!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GAMEGR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Τσεκαρε αυτη: https://www.skroutz.gr/s/418820/Coolink-Corator-DS.html?keyphrase=corator Βεβαια δεν ειναι σιγουρο οτι θα ανεβεις στα 4,6 με τελειες θερμοκρασιες γιατι αυτο εξαρταται απο το τι ψαρια πιανει ο cpu σου. Γενικα ομως ειναι πολυ καλη ψυκτρα. από την Evo 212 είναι καλύτερη φυσικά ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Σε γενικα τεστακια ειναι 2-4 βαθμους κατω. Απλα την εβαλα για αλλαγη, ολο Evo Evo Evo... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Οπώς ειπώθηκε, πολλά εξαρτώνται από το τσιπάκι. Γενικά, για OC'ing πάνω από 4,5 GHz και για καλές θερμοκρασίες θα χρειαστείς liquid ψυξη νομίζω. Εγώ έφτασα τον 3770κ στα 4,5 με την Η80i και με θερμοκρασίες <75°σε βαριές εργασίες. Αλλά το τσιπάκι μου τραβάει για αυτήν την συχνότητα max Vcore 1,25V. Αν το δικό σου θέλει 1,27 ή 1,3V θα έχεις πολύ μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Από εκεί και πάνω χρειάζεται ακόμα καλύτερο σύστημα. Εγώ για τόσο ψηλά θα πήγαινα απ' ευθείας στην Seidon 240M για να μην έχω συνέχεια άγχος για θερμοκρασίες. Για κάτω από 4,5, αλλάζει το πράγμα. Μπορείς να κοιτάξεις μια καλή αερόψυκτρα όπως η 212 Evo (evo, evo... ) με λίγα χρήματα. Οι ψύκτρες μέχρι τα 60€ για μένα δεν αξίζουν γενικώς γιατί λίγα προσφέρουν σε σχέση με την Evo που κάνει 33€ για να αξίζουν τα παραπάνω χρήματα. Οπότε για την δική μου λογική είναι no no. Αρχίζουμε να μιλάμε ξανά για σοβαρή ψύξη με απόσταση από την Evo από τα 65€ και πάνω με την Νoctua U12P SE2 και τις άλλες ψύκτρες τις κατηγορίας. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος για καλές θερμοκρασίες και μπορείς να δώσεις 60€ μη τσιγκουνευτείς 5€. Αυτή θα ήταν η δική μου λογική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atomakis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Σε τέτοιο budget επίσης παίζουν οι U12s και U14s της Noctua καθώς και η Be quiet Dark Rock 3. Αν το κουτί σου έχει 170mm πλάτος για ψύχτρα τότε η U14s είναι μία από τις κορυφαίες αεροψύξεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavatzoulas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 μια και εχω τον ιδιο επεξεργαστη και για να μην ανοιγω νεο θεμα μηπως θα μπορουσατε να μου υποδειξετε μια καλη ψυχτρα που ομως να εχει μαξιμουμ υψος 65χιλιοστα γιατι το κουτι μου ειναι το coolmaster elite 130 και απο πανω ειναι τοποθετημενο το τροφοδοτικο. λεφτα μεχρι 100. ευχαριστω υ.γ με τη stock ψυχτρα και στο αυτοματο παει μεχρι το 3.8/3.9 και το pc ειναι μονο για photoshop και internet. αν φτασει μεχρι 4.5 θα ειμαι υπερευχαριστημενος βασικο να μην σπαει νευρα απο θορυβο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 https://www.skroutz.gr/s/416775/Noctua-NH-C14.html Λογικα θα χωραει ο 14αρης ανεμηστηρας...η ψυκτρα ειναι τουμπανακι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavatzoulas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 https://www.skroutz.gr/s/416775/Noctua-NH-C14.html Λογικα θα χωραει ο 14αρης ανεμηστηρας...η ψυκτρα ειναι τουμπανακι! αν ειναι η απαντηση για μενα, το υψος της ψυχτρας ειναι 130χιλιοστα εμεν πρεπει να ειναι μαξιμουμ 65χιλιοστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 αν ειναι η απαντηση για μενα, το υψος της ψυχτρας ειναι 130χιλιοστα εμεν πρεπει να ειναι μαξιμουμ 65χιλιοστα To Elite 130 σε περιορίζει απόλυτα. Δεν έχεις πολλές επιλογές. Liquid ψύξη με μονό radiator 12άρι. Κοιτάς Corsair H80i σε αυτά τα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Sorry, λαθος ψυκτρα, λαθος λινκ. http://www.okcomputer.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_css.tpl&product_id=5983&category_id=46&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα