Προς το περιεχόμενο

Intel i7 3770k OC Και ψύκτρα

GAMEGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες θα ήθελα να μου προτείνετε μια καλή και οικονομική ψύκτρα για τον  cpu μου για να μπορώ να τον φτάσω μέχρι 4,5-4,6 ghz με καλές θερμοκρασίες ^_^  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τσεκαρε αυτη: https://www.skroutz.gr/s/418820/Coolink-Corator-DS.html?keyphrase=corator

Βεβαια δεν ειναι σιγουρο οτι θα ανεβεις στα 4,6 με τελειες θερμοκρασιες γιατι αυτο εξαρταται απο το τι ψαρια πιανει ο cpu σου. Γενικα ομως ειναι πολυ καλη ψυκτρα.:)

Τσεκαρε αυτη: https://www.skroutz.gr/s/418820/Coolink-Corator-DS.html?keyphrase=corator

Βεβαια δεν ειναι σιγουρο οτι θα ανεβεις στα 4,6 με τελειες θερμοκρασιες γιατι αυτο εξαρταται απο το τι ψαρια πιανει ο cpu σου. Γενικα ομως ειναι πολυ καλη ψυκτρα. :)

από την Evo 212 είναι καλύτερη φυσικά ε?

Οπώς ειπώθηκε, πολλά εξαρτώνται από το τσιπάκι. Γενικά, για OC'ing πάνω από 4,5 GHz και για καλές θερμοκρασίες θα χρειαστείς  liquid ψυξη νομίζω. Εγώ έφτασα τον 3770κ στα 4,5 με την Η80i και με θερμοκρασίες <75°σε βαριές εργασίες. Αλλά το τσιπάκι μου τραβάει για αυτήν την συχνότητα max Vcore 1,25V. Αν το δικό σου θέλει 1,27 ή 1,3V θα έχεις πολύ μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Από εκεί και πάνω χρειάζεται ακόμα καλύτερο σύστημα. Εγώ για τόσο ψηλά θα πήγαινα απ' ευθείας στην Seidon 240M για να μην έχω συνέχεια άγχος για θερμοκρασίες.

Για κάτω από 4,5, αλλάζει το πράγμα. Μπορείς να κοιτάξεις μια καλή αερόψυκτρα όπως η 212 Evo (evo, evo... :P) με λίγα χρήματα. Οι ψύκτρες μέχρι τα 60€ για μένα δεν αξίζουν γενικώς γιατί λίγα προσφέρουν σε σχέση με την Evo που κάνει 33€ για να αξίζουν τα παραπάνω χρήματα. Οπότε για την δική μου λογική είναι no no. Αρχίζουμε να μιλάμε ξανά για σοβαρή ψύξη με απόσταση από την Evo από τα 65€ και πάνω με την Νoctua U12P SE2 και τις άλλες ψύκτρες τις κατηγορίας. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος για καλές θερμοκρασίες και μπορείς να δώσεις 60€ μη τσιγκουνευτείς 5€. Αυτή θα ήταν η δική μου λογική.

• Like 1

Σε τέτοιο budget επίσης παίζουν οι U12s και U14s της Noctua καθώς και η Be quiet Dark Rock 3. Αν το κουτί σου έχει 170mm πλάτος για ψύχτρα τότε η U14s είναι μία από τις κορυφαίες αεροψύξεις.

• Like 1

μια και εχω τον ιδιο επεξεργαστη και για να μην ανοιγω νεο θεμα μηπως θα μπορουσατε να μου υποδειξετε μια καλη ψυχτρα που ομως να εχει μαξιμουμ υψος 65χιλιοστα γιατι το κουτι μου ειναι το coolmaster elite 130 και απο πανω ειναι τοποθετημενο το τροφοδοτικο.

λεφτα μεχρι 100. ευχαριστω

υ.γ με τη stock ψυχτρα και στο αυτοματο παει μεχρι το 3.8/3.9 και το pc ειναι μονο για photoshop και internet. αν φτασει μεχρι 4.5 θα ειμαι υπερευχαριστημενος βασικο να μην σπαει νευρα απο θορυβο!!!

https://www.skroutz.gr/s/416775/Noctua-NH-C14.html

Λογικα θα χωραει ο 14αρης ανεμηστηρας...η ψυκτρα ειναι τουμπανακι! :)

αν ειναι η απαντηση για μενα, το υψος της ψυχτρας ειναι 130χιλιοστα εμεν πρεπει να ειναι μαξιμουμ 65χιλιοστα

αν ειναι η απαντηση για μενα, το υψος της ψυχτρας ειναι 130χιλιοστα εμεν πρεπει να ειναι μαξιμουμ 65χιλιοστα

To Elite 130 σε περιορίζει απόλυτα. Δεν έχεις πολλές επιλογές. Liquid ψύξη με μονό radiator 12άρι. Κοιτάς Corsair H80i σε αυτά τα λεφτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...