Προς το περιεχόμενο

ποιο Video Converter??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω το καλύτερο προγραμμα για μετατροπη αρχειων video και συγκεκριμενα απο MP4 σε mkv (κυριως σε mkv) χρησιμοποιηω το any video converter αλλα οταν βάζω την μεγιστη αναλυση και την καλυτερη ποιοητα αργει μου φαίνεται.. ξερετε καποιο προγραμμα που μπορει να είναι πιο γρηγορο?? θελω να μετατρεψω αρκετα αρχεια.. ευχαριστώ

Δημοσ.

τα βλεπω στην τηλεοραση μου μεσω εξωτερικου σκληρου και απο οτι ειδα χθες δεν παιζει τα mp4 (μαλλον δεν ειχε τυχει να βαλω οποτε δεν το ειχα παρατηρησει)

βασικα θελω το αναποδο..απο mp4 σε mkv

Δημοσ.

Επειδή έτυχε να κάνω τέτοιες μετατροπές (από mkv σε mp4 και το αντίθετο), να πω ότι χρησιμοποίησα το TEncoder, χωρίς επανασυμπίεση του βίντεο και του ήχου (επιλογή Direct Copy στις ρυθμίσεις του προγράμματος), εφόσον και τα δύο (mkv, mp4) χρησιμοποιούν τους ίδιους codecs,

Δημοσ.

τα βλεπω στην τηλεοραση μου μεσω εξωτερικου σκληρου και απο οτι ειδα χθες δεν παιζει τα mp4 (μαλλον δεν ειχε τυχει να βαλω οποτε δεν το ειχα παρατηρησει)

βασικα θελω το αναποδο..απο mp4 σε mkv

Πολυ απλα τοτε.

mkvmerge GUI

Το κανεις add και remux!Σε δευτερολεπτα τελειωσες ΔΙΧΩΣ να συμπιεστει το βιντεο,και θα'χεις την original ποιοτητα.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έτυχε να κάνω τέτοιες μετατροπές (από mkv σε mp4 και το αντίθετο), να πω ότι χρησιμοποίησα το TEncoder, χωρίς επανασυμπίεση του βίντεο και του ήχου (επιλογή Direct Copy στις ρυθμίσεις του προγράμματος), εφόσον και τα δύο (mkv, mp4) χρησιμοποιούν τους ίδιους codecs,

χμ το ειχα χρησιμοποιησει και εγω πιο παλια αλλα με ειχε μπερδεψει και δεν το εψαξα ιδιαιτερα θα το ξανα κοιταξω ομως αν δεν βρθει κατι αλλο..σε ευχαριστω παντως

Πολυ απλα τοτε.

mkvmerge GUI

Το κανεις add και remux!Σε δευτερολεπτα τελειωσες ΔΙΧΩΣ να συμπιεστει το βιντεο,και θα'χεις την original ποιοτητα.

χρειαζεται να φτιαξω τις ρυθμησεις ή οπως θα το εγκαταστησω ετσι θα το αφησω??

Δημοσ.

αλλα οταν βάζω την μεγιστη αναλυση και την καλυτερη ποιοητα αργει μου φαίνεται..

Μην κάνεις τέτοια πράγματα,πρέπει να βάζεις παρόμοια ποιότητα ανάλυση με το αρχικό βίντεο,οτιδήποτε παραπάνω απλά μεγαλώνει το αρχείο σε gb αλλά στην ποιότητα περισσότερο κάνει κακό παρά καλό.

Μάλλον θα πρέπει να περιμένεις να κάνει της μετατροπές,εκτός και αν πιάσει αυτό που λένε τα παιδιά,αν και αν ήταν να το δει μέσα σε Mkv το mp4 θα το έπαιζε και μόνο του.

Δημοσ.

χμ το ειχα χρησιμοποιησει και εγω πιο παλια αλλα με ειχε μπερδεψει και δεν το εψαξα ιδιαιτερα θα το ξανα κοιταξω ομως αν δεν βρθει κατι αλλο..σε ευχαριστω παντως

Ειναι το καλυτερο.Αυτο χρησιμοποιω συνεχεια.

2 κλικ.Μην μπλεκεσαι με συμπιεσεις κ.α,διοτι θα χασεις σε ποιοτητα.Αυτο χρησιμοποιω εγω για την δευτερη TV την Lg που παιζει μονο mkv.

Oτι θες ρωτας.

Δημοσ.

Μην κάνεις τέτοια πράγματα,πρέπει να βάζεις παρόμοια ποιότητα ανάλυση με το αρχικό βίντεο,οτιδήποτε παραπάνω απλά μεγαλώνει το αρχείο σε gb αλλά στην ποιότητα περισσότερο κάνει κακό παρά καλό.

Μάλλον θα πρέπει να περιμένεις να κάνει της μετατροπές,εκτός και αν πιάσει αυτό που λένε τα παιδιά,αν και αν ήταν να το δει μέσα σε Mkv το mp4 θα το έπαιζε και μόνο του.

πρεπει αλλιως οταν το δοκιμασα κατευθειαν μου ειχε 480χ480 :mad:  οποτε επρεπε στο συγκεκριμενο..

Ειναι το καλυτερο.Αυτο χρησιμοποιω συνεχεια.

2 κλικ.Μην μπλεκεσαι με συμπιεσεις κ.α,διοτι θα χασεις σε ποιοτητα.Αυτο χρησιμοποιω εγω για την δευτερη TV την Lg που παιζει μονο mkv.

Oτι θες ρωτας.

και εγω lg εχω.. οκ θα το βρω και αμα σκαλωσω καπου σε ρωταω!!

thnx παιδες!!!! :D :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...