maverik13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 καλημερα θελω να ρωτησω κατι (ακομα) μπορω να βαλω στο sonny ericsson satio τα ovi maps? βρηκα καποιο site και λεει πως αλλα με παραπεμπει σε ενα αλλο και πρεπει να βαλω το ιμει του κινιτου και αυτο το φοβαμαι , η δεν υπαρχει λογοσ φοβου?
gesamgr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 satio? παλιο και αλλο λειτουργικο,,οχι δεν μπορεις...ο,τι λυση υπαρχει στο symbian εποχης που εχει..
maverik13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 satio? παλιο και αλλο λειτουργικο,,οχι δεν μπορεις...ο,τι λυση υπαρχει στο symbian εποχης που εχει.. ok τοτες εχεις να μου διξεις καποιο δωρεαν gps που να μην χρειαζεται χρεωση για να με οδηγισει καπου? οπως το νοκια μαπ
kataramenos32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 καλημερα θελω να ρωτησω κατι (ακομα) μπορω να βαλω στο sonny ericsson satio τα ovi maps? βρηκα καποιο site και λεει πως αλλα με παραπεμπει σε ενα αλλο και πρεπει να βαλω το ιμει του κινιτου και αυτο το φοβαμαι , η δεν υπαρχει λογοσ φοβου? Αυτο το δοκιμασες http://www.freewaresymbian.net/sony-ericsson-satio-u1a-se-satio-device-1329/travel-navigation-tag/ovi-maps-3-get-8052.html εμενα δεν μου ζητησε imei για το download
maverik13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο το δοκιμασες http://www.freewaresymbian.net/sony-ericsson-satio-u1a-se-satio-device-1329/travel-navigation-tag/ovi-maps-3-get-8052.html εμενα δεν μου ζητησε imei για το download Kαι πως το περναω απλα το κατεβαζω και το πεταω στην καρτα μνημης? και κατι αλλο εχει πολλα αρχεια μεσα ποιο απολα να περασω και πως?
kataramenos32 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δεν το κατεβασα για να δω ποσα αρχεια εχει αλλα μαλλον κατι σε .sis νομιζω ηταν οι εφαρμογες για symbian
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα