Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι μπορώ να ζητήσω για να γίνει η γραμμή μου σταθερή ή τη φταίει;

Η αποσυνδέσεις είναι τυχαίες  Περιπτώσεις 1. όλη μέρα αποσυνδέσεις(5λεπτες) , 2. αποσυνδέσεις πρωί και βράδυ(5λεπτες), 3. αποσυνδέσεις ανά 3 με 4 ώρες, 4. άλλα μπορεί να έχω 1+ μέρα uptime    

Συνήθως ισχύει το 3

Αυτά 4 συμβαίνουν μέσα στη διάρκεια μιας εβδομάδας 

PS. έχω πάρει τηλέφωνο και έκανε έλεγχο στη γραμμή και είχε δει βραχυκύκλωμα και μου ειπε πως έφταιγε ο πυκνωτής στην πρίζα του ΟΤΕ  (έχω βγάλει τον πυκνωτή και ύστερα έβγαλα και την αντίσταση)

*έχω Fastpath 

>ενα καλώδιο στον πανό όροφο>πρίζα ΟΤΕ> Ρουτερ

Στύλος ΟΤΕ>κουτί έξω από το σπίτι^>ενα καλώδιο στον κατό όροφο>πρίζα>σπλιτερ>φιλτρακι>τηλεφονο

Επεξ/σία από giannisXXX
Δημοσ.

Αν ειναι πρόβλημα στην εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού η ακομα χειρότερα στο κουτάκι της πολικατοικίας που ερχονται ολα τα καλώδια πρέπει να φωνάξεις καποιον ηλεκτρολόγο να το τσεκάρει , αυτο που μπορεις να κανεις εσυ ειναι να δοκιμάσεις το router αν δεν το εχεις στην κεντρική μπρίζα του σπιτιού αν εισαι σε καποιο δωμάτιο να δεις αν ειναι καλύτερα εκει.

Επισης δοκίμασε με και χωρίς splitter απευθείας στην μπρίζα (του τηλεφώνου παντα)

Δημοσ.

>ενα καλώδιο στον πάνω όροφο>πρίζα ΟΤΕ> Ρουτερ 

Στύλος ΟΤΕ>κουτί έξω από το σπίτι^>ενα καλώδιο στον κάτω όροφο>πρίζα>σπλιτερ>φιλτρακι>τηλέφωνο  

*Μονοκατοικια

Δημοσ.

καλύτερα να το δει ένας ηλεκτρολόγος γιατί έτσι όπως το περιγράφεις το πρόβλημα είναι λίγο μπερδεμένο . μπορεί να είναι και πρόβλημα χαλκού του οτε . 

Δημοσ.

Ή κάποιο πριζάκι τα χει φτύσει  ή κάπου έχουν σκουριάσει καλώδια και βραχυκυκλώνουν. Παίζει από υγρασία να σκουριάσαν κάπου.

Δοκίμασε να βγάλεις τις υπόλοιπες πρίζες και να τσεκάρεις στην πρώτη και το πας βήμα βήμα για να δεις που εμφανίζεται το πρόβλημα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

όταν λες splitter εννοείς αυτό που δίνει ο πάροχος για την adsl?

αν ναι τότε έβαζες κι extra φίλτρο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...