anna99 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Γειας σας ο αδερφος μου εχει ενα sonny xperia x10 mini. Οταν μπαινει στο youtube του εμφανιζεται το παρακατω μηνυμα (προσοχη δεν υπαρχει συνδεση δικτυου αυτη τη στιγμη ) ενω ειναι κανονικα στο internet. τι να κανει??????? απαντηστε μου σας ευχαριστω!
stamatinho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Γειας σας ο αδερφος μου εχει ενα sonny xperia x10 mini. Οταν μπαινει στο youtube του εμφανιζεται το παρακατω μηνυμα (προσοχη δεν υπαρχει συνδεση δικτυου αυτη τη στιγμη ) ενω ειναι κανονικα στο internet. τι να κανει??????? απαντηστε μου σας ευχαριστω! Ξεκινα με μια ενημερωση του youtube απο playstore. Ειναι συχνο φαινομενο αυτο με το youtube παντως.
anna99 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Εχει την παλια εκδοση του android και δεν μπορει να κανει ενημερωση ουτε του λογισμικου ουτε του youtube
kataramenos32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Εχει την παλια εκδοση του android και δεν μπορει να κανει ενημερωση ουτε του λογισμικου ουτε του youtube Δυστυχως νομιζω οτι η μονη λυση ειναι να περασει custom rom ψαχνοντας λιγο εδω http://forum.xda-developers.com/xperia-x10-mini/development
anna99 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστω θα κοιταξω και θα σας απαντησω!!!! μπηκα σε αυτη τη σελιδα και δεν βρηκα τιποτα Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2014 από anna99
mastor10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 για να κανει ενα καθαρισμο στα δεδομενα και στις ρυθμισεις του youtube απο τις εφαρμογες να δει 1
anna99 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 θα το κανει και θα σας πω το αποτελεσμα !!!
anna99 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 για να κανει ενα καθαρισμο στα δεδομενα και στις ρυθμισεις του youtube απο τις εφαρμογες να δει Το κινητο δεν εχει αυτο που μου λετε να κανω.
kataramenos32 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Οπως ειπα ακομα και να βρεις λυση προσωρινα μελλοντικα μπορει να εχει παλι προβλημα με καποια αλλη εφαρμογη.Περνα του μια custom rom αφου ψαξεις καλα το θεμα μπας και ξανανιωσει λιγο η συσκευη γιατι ουτως η αλλως ειναι στα προθυρα αποσυρσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα