Hikoc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ αυτήν την κλειδαριά ασφαλείας για notebooks στην Ελλάδα;
dpolal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Νομίζω ότι σε καταστήματα με αξεσουάρ για φορητούς και γενικότερα σε κομπιουτερομάγαζα μπορείς να το βρείς αλλά θα σε συμβούλευα να το ξανασκεφτείς... Η καλύτερη λύση είναι να το έχεις μαζί σου...
georgeadams Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν βγάζει μόνο η Kensigton τέτοιες κλειδαριές. Προφανώς αυτή είχε την αρχική ιδέα για την "τρύπα" στο πλάι του notebook στην οποία "κουμπώνει" η κλειδαριά και γι'αυτό πήρε το όνομα της. Κυκλοφορούν όμως πολλά προϊόντα για το κλείδωμα των Notebook, συμβατά με αυτή. Ρίξε μια ματιά στα μαγαζιά στη Στουρνάρη και θα βρεις αρκετά...
FELIX Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 poulaw mia original,thn eixe mazi to dell moy kai den thn xrhsimopoihsa pote
georgeadams Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Έχω δει αυτό "εν λειτουργία" σε μαγαζί υπολογιστών (προστάτευε ένα φορητό που είχαν για demo από τους επίδοξους κλέφτες) και ήταν αρκετά καλό. Έχει αισθητήρα κίνησης και η σειρήνα του σου πάει τα αυτιά... http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=722&Catalog_Id=1&Product_Id=16792&Merchant_Id=1&sts_cid=3
Hikoc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Πλαίσιο και Cosmodata που πέρασα σήμερα πάντως δεν είχαν, για την ακρίβεια η Cosmodata είχε μια που έκανε σε όλα τα notebooks αλλά έπιανε πολύ χώρο σε σχέση με kensington. @dpolal2: Δυστυχώς λόγο ανωτέρας βίας δεν γίνεται να το έχω πάντα μαζί μου. @Felix: Έχεις PM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.