yiankap Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Για 57 € είναι ότι καλύτερο όντως (εδώ πουλάνε κάτι crypto και F&U με χαμηλότερα χαρακτηριστικά σε υψηλότερες τιμές), έχω περιθώριο μέχρι το βράδυ να το παραγγείλω. Ο λόγος που το σκέφτομαι είναι ότι είχα και μια απρόσμενη εξέλιξη : την πώληση του netbook μου, που ανεβάζει τον διαθέσιμο προϋπολογισμό μου, ώστε να αγοράσω μια και καλή κάτι καλύτερο.
Savvas765 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να μάθω αν το tablet αυτο υποστηρίζει εξωτερικό στικάκι internet? Επίσης ,αν κάποιος το έχει αγοράσει ας μας πει αν έχει καλό σήμα wifi Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2014 από Savvas765
SouLSLayeR Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αφού υποστηρίζει OTG λογικά ναι, θα βλέπει και το 3G. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2014 από SouLSLayeR
Savvas765 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το λέω αυτό γιατί έχω ακούσει από όλους για κάποια tablets που παρότι υποστηρίζουν usb otg δεν υποστηρίζουν 3g usb internet Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2014 από Savvas765
Savvas765 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Τέλος , αν μπορεί κάποιος ας ανεβάσει και ένα βίντεο στο youtube: review ή unboxing .Αυτά που υπάρχουν στα ελληνικά δεν είναι αναλυτικά και δεν εμβαθύνουν στο θέμα
NightOwl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Το συνδεσα με hdmi στην TV αλλα δεν είδα τίποτα.. Κανονικά δεν έπρεπε να παίξει αμέσαως ή χρειάζεται κάποια ρύθμιση στα settinigs?
SouLSLayeR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να έχει ρυθμίσεις για την hdmi στα settings, όπως αν είναι ενεργοποιημένη η θύρα, την ανάλυση που βγάζει κλπ.
zizu10 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Ξανά σε προσφορά από το e-shop. Επειδή έχω αρχίσει να το σκέφτομαι, για πείτε καμία άποψη όσοι το έχετε ήδη Η χρήση που θα του κάνω είναι : σειρές, διάβασμα βιβλίων, κανένα παιχνίδι και αρκετό web browsing.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα