Voodooman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχουν αρκετές αναφορές στο ίντερνετ (και στο sonymobile) σχετικά με προβλήματα στις λήψεις, ιδίως σε περιπτώσεις συνθηκών χαμηλού φωτισμού και χρήσης φλας. Άλλοι λένε πως είναι θέμα software, άλλοι θέμα hardware-το back cover δημιουργεί πρόβλημα στο φακό ή/και στο φλας-άλλοι πως συνδέεται με το χρώμα του back cover, άλλοι πως είναι τυχαίο. Voltmod, είναι εύκολο να δοκιμάσεις πιο εντατικά το κινητό σε τέτοιες συνθήκες και να μας ανεβάσεις περισσότερες φωτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samurai3 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά το έχω ήδη στα χέρια μου από τη Δευτέρα και είναι super Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evoliasmenos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 ενα που δεν ισχυει παντως ειναι η συγκριση στο antutu benchmark κοντρα στο note3...ειναι μεγα ψεμμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 ενα που δεν ισχυει παντως ειναι η συγκριση στο antutu benchmark κοντρα στο note3...ειναι μεγα ψεμμα Όντως, έπρεπε να κάνει και η Sony overclocking στα banchmark όπως κάνει η Samsung για να είναι δίκαιη η σύγκριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Το Ζ1c έχει μικρότερη οθόνη και χαμηλότερη ανάλυση, άρα λιγότερα pixels να κουνήσει. Λογικότατο να είναι ταχύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 ενα που δεν ισχυει παντως ειναι η συγκριση στο antutu benchmark κοντρα στο note3...ειναι μεγα ψεμμα Για ποιο λογο δεν ισχυει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evoliasmenos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 γιατι εχει και ενας φιλος μου το z1 το μεγαλο τελοςπαντων και ποτε δεν ειναι πιο πανω στην αξιολογηση...ουτε ρουταρισμενα ουτε τπτ...θα σηκωσω σε κανα 30λεπτο και εικονα να δειτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδιαφορος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Όντως, έπρεπε να κάνει και η Sony overclocking στα banchmark όπως κάνει η Samsung για να είναι δίκαιη η σύγκριση. Το oc χρησιμοποιειται για εφαρμογες οπου απαιτουν το maximum απτο HW σου. Μαντεψε λοιπον...το benchmark ειναι μια απο αυτες. Μετα χαρας μου να αγορασω μια συσκευη που οταν χρειαζομαι extra δυναμη μου τι δινει, δεν καταλαβαινω γιατι ειναι αρνητικο κατι τετοιο μα τον Τουτατις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 γιατι εχει και ενας φιλος μου το z1 το μεγαλο τελοςπαντων και ποτε δεν ειναι πιο πανω στην αξιολογηση...ουτε ρουταρισμενα ουτε τπτ...θα σηκωσω σε κανα 30λεπτο και εικονα να δειτε... Σου είπα, μικρότερη οθόνη, λιγότερα pixels, λιγότερος φόρτος στην GPU, υψηλότερες επιδόσεις στα benchmarks... Αλλά αυτό που πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί είναι τόσο σημαντικό για εσένα αν το Note 3 βγάζει υψηλότερο σκορ από το Z1, το Z1c ή το 3310. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evoliasmenos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Σου είπα, μικρότερη οθόνη, λιγότερα pixels, λιγότερος φόρτος στην GPU, υψηλότερες επιδόσεις στα benchmarks... Αλλά αυτό που πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί είναι τόσο σημαντικό για εσένα αν το Note 3 βγάζει υψηλότερο σκορ από το Z1, το Z1c ή το 3310. κοιταξε λεφτα δεν βγαζω απο αυτα αρα δεν θα επρεπε να με ενδιαφερει...το ιδιο ισχυει και στο ποδοσφαιρο κανεις δεν βγαζει λεφτα απο τον κοινο κοσμο εννοω αλλα ολοι εχουν αποψη και την υποστηριζουν μεχρι ''τελους'' οπως εσυ για παραδειγμα,με ρωτας γιατι τρωω κολλημα στην ουσια αλλα βλεπω οτι εδω και 2-3 μηνυματα οτι εισαι σταθερος στην αποψη σου,αρα μπορει και ο απεναντι σου που κανεις διαλογο να κανει το ιδιο...δεν υπαρχει κατι απλα επιμενω γιατι κατι που εχω δει live...(συγκριση) +(αγορασε το και μετα γραψε οτι θες κανενα προβλημα εγω το εχω ομως το note3 και λεω την αποψη μου,δεν μιλαω στον ''αερα'') http://www.phonearena.com/news/First-Sony-Xperia-Z1-Compact-benchmark-results-Quadrant-AnTuTu-GFXBench-others_id51121 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Υπερβάλεις... μήπως θες FullHD 500ppi 40mpxCam 5000μΑh μπαταρία 4.7''οθόνη 4GB RAM 8CoreCPU-2.7Ghz 128GB space? Λυπάμαι πολύ να διαβάσω τέτοιες απαντήσεις και λυπάμαι ακόμα περισσότερο να επικροτούνται κιόλας. Όχι δεν επεκτάθηκα γενικεύοντας να ζητήσω "δυνατότερα" specifications. Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένη σύσταση κατά τον σχεδιασμό της συσκευής, τείνοντας προς ένα σκεπτικό το οποίο κατά τη γνώμη μου δεν συναντάται ευρύτερα αυτή τη στιγμή στην αγορά. Να μιλήσω όμως καλύτερα με παράδειγμα για να γίνει πιο απτό. Η Sharp ανακοίνωσε πρόσφατα το Site: Aquos mini SHL24 χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες και δηλώσεις τύπου "ναυαρχίδα" κλπ. Τι ιδιαίτερο έχει αυτή η συσκευή; Τίποτα, τίποτα δεν είναι παραπάνω από τα specifications τα οποία ήδη έχουμε δει μέχρι σήμερα σε επιμέρους συσκευές. Πάμε όμως να δούμε λίγο για τι μιλάμε: 4.5in 1080p με αξιοπρεπή bezels που του δίνουν τελικές διαστάσεις 124×63×9.9mm, 3mm πιο κοντό από το Z1 Compact, 2.2 GHz quad-core Snapdragon 800, IPX5 / IPX7 water resistance, βάρος 115gr για να κλείσουμε τα μάτια στο γεγονός ότι η μπαταρία είναι μόνο 2120mAh και κερασάκι στην τούρτα ότι η 13.1MP κάμερα του έχει BSI sensor με f/1.9 aperture. Δεν ξέρω καν προς το παρόν αν θα δούμε την συγκεκριμένη συσκευή στην Ευρώπη, αυτό που θα ήθελα όμως είναι να δούμε και άλλες τέτοιες "ανθρωπομετρικά" σχεδιασμένες συσκευές, γιατί προσωπικά έχω απηυδήσει με τις ρακέτες που βλέπω να πωλούνται στις προθήκες των καταστημάτων. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2014 από Innersense 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Λυπάμαι πολύ να διαβάσω τέτοιες απαντήσεις και λυπάμαι ακόμα περισσότερο να επικροτούνται κιόλας. Δεν ξέρω καν προς το παρόν αν θα δούμε την συγκεκριμένη συσκευή στην Ευρώπη, αυτό που θα ήθελα όμως είναι να δούμε και άλλες τέτοιες "ανθρωπομετρικά" σχεδιασμένες συσκευές, γιατί προσωπικά έχω απηυδήσει με τις ρακέτες που βλέπω να πωλούνται στις προθήκες των καταστημάτων. Η Ευρώπη δεν είναι το κέντρο του κόσμου, πολύ περισσότερο η Ελλάδα. Επειδή εδώ μας τροφοδοτούν δύο-τρεις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών και 5-6 εταιρείες ηλεκτρονικών, αυτό δεν σημαίνει ότι στον υπόλοιπο κόσμο δεν υπάρχουν συσκευές για όλα τα γούστα και τα βαλάντια που αξίζουν χωρίς να κοστίζουν όσο οι "πρωτοκλασάτες". Αγόρασα συσκευή αντίστοιχη του Z1c με τα μισά χρήματα, απλά θέλει ψάξιμο και υπομονή. Το κέρδος από το Ζ1c είναι ένα, ότι μία μεγάλη, πρωτοκλασάτη εταιρία αντιλήφθηκε επιτέλους ότι υπάρχει κοινό για μικρές, δυνατές συσκευές. Αν αυτό πετύχει (που μάλλον πετυχαίνει), θα ακολουθήσουν και οι άλλοι στον ίδιο δρόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdevil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Για το bezel δεν θα πω κάτι... αφορά το γουστο του καθενός. Αλλα για το οτι ειναι ακριβό smart για compact εκεί απορώ με το σκεπτικό σας.. Ακόμα και το iphone 5s οταν βγήκε ειχε πάνω απο 700!!! Ποιό ; το iphone που η τεχνολογική του εξέλιξη κάθε χρονο μου θυμίζει το παραμυθι με τον λαγό και την χελώνα.. και ομως αυτη η "compact" χελώνα πουλάει σαν ζεστο ψωμί.. το xperia τώρα κάνει 447 ενώ το iphone 5s 562! Παρόλα αυτα η γκρίνια για την τιμή του με κάνει να απορώ για τις γνώσεις σας.. Τελικά ποιά ειναι τα κριτήρια που επιλέγετε κινητό; Αν δεν έχετε χρήματα για να το αγόρασετε τωρα μάθετε να κάνετε υπομονή για το καλοκαίρι που θα πεσει στα 400 ευρω.. Είμαι υπερ των κινητών με μικρη οθόνη. Η τιμή του compact σε σχέση με το τι μου προσφέρει ειναι ότι καλύτερο.. αν ήθελα τώρα κινητό αυτο θα έπερνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kariolikos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Υπάρχουν αρκετές αναφορές στο ίντερνετ (και στο sonymobile) σχετικά με προβλήματα στις λήψεις, ιδίως σε περιπτώσεις συνθηκών χαμηλού φωτισμού και χρήσης φλας. Άλλοι λένε πως είναι θέμα software, άλλοι θέμα hardware-το back cover δημιουργεί πρόβλημα στο φακό ή/και στο φλας-άλλοι πως συνδέεται με το χρώμα του back cover, άλλοι πως είναι τυχαίο. Voltmod, είναι εύκολο να δοκιμάσεις πιο εντατικά το κινητό σε τέτοιες συνθήκες και να μας ανεβάσεις περισσότερες φωτό; και με την δονηση κατι παιζει αν κρατας το κντο υπο συγκεκριμενη γωνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kariolikos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Κυριοι ,επειδη επαθα και εγω την πλακα μου με το αντικειμενο αυτο λογω επιδοσεων/μεγεθους , διοτι δεν εχω παρκινγκγια κντο , εβγαλα τα ματακια μου με specs και συγκρισεις.Πηγα το ειδα απο κοντα , εβγαλα φοτο και vid μες το μαγαζι , ακομα και δανεικα αρχισα να ζηταω απο τωραΑλλά α)Τα 400 ευρω που κοστιζει μινιμουμ , λειπουν πραγματικααπο την καμερα,η οποια διαφημιζεται 20.7mp.Και στο βιντεο και στις φωτο,ειναι απλα average ,2014 εχουμε.Τι φταιει hardware η software δεν ξερω .β)Βγηκε δυο μηνες τωρα και ηδη περιμενουν το επομενο.γ)Μου σκαει λιγο corporate advertising mashup η φαση 20.7mp καμερα , αλλα τραβας με 8mp κυριως.Επισης quad core 2.2Ghz δεν παει οσο σφαιρα ακουγεται , δεν κολλαει , αλλα οι αποκρισεις του δεν ειναι αναλογες των χρονων που περιμενει κανεις.Το ηχειο ειναι (ΜΗΝ ΠΩ )μετριο(οι δαχτυλιες μπρος πισω δεν πρεπει να νοιαζουν κανενα)Κοινως υπαρχει καποιος σχετικος περιορισμος της ποιοτητας , δεν θα λεγατε ? Αυτο που το σωζει στα δικα μου ματια ειναι το hand scaled μεγεθος,τα NFC, (etc.etc) και (απ'οτι λενε καποιοι)η μπαταρια.Ειναι εργαλειαρα και κατα την γνωμη μου,φαινεται ξεκαθαραοτι δεν τελειοποιηθηκε για λογους αναμονης του επομενου μοντελου.Δειχνει βεβαια σαν να αφηνουν επιτηδες καποια πραγματα απ'εξω , εκει που νομιζες οτι βρηκες την υγεια σου.Λιγο ακομα και θα τα χε ολα... ΛΙΓΟ ΑΚΟΜ.....ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα