Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά αγορασα το acer aspire e1 530g και η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα. Μήπως ξέρετε τι φταίει? Μηπως παίζει ρολο που εχω Windows 7 ενω η acer πρωτινει τα Windows 8?

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά αγορασα το acer aspire e1 530g και η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα. Μήπως ξέρετε τι φταίει? Μηπως παίζει ρολο που εχω Windows 7 ενω η acer πρωτινει τα Windows 8?

Oταν λες γρηγορα,ποσο γρηγορα;1 ωρα;2 ωρες;

Ειναι καινουριος;

Η μπαταρια καταναλωνεται αναλογως της χρησης.Τι εργασιες κανεις οτι ειναι στην μπαταρια,και ποσο ακριβως σου κρατα;

Δημοσ.

Τον υπολογιστή τον εχω σχεδόν μια εβδομάδα. Η μπαταρία κρατάει περίπου 2ωρες και κατι. Συνήθως ειμαι στο YouTube και καμιά φορά παίζω ενα διαδικτυακό παιχνίδι το forge of empires

Δημοσ.

Τον υπολογιστή τον εχω σχεδόν μια εβδομάδα. Η μπαταρία κρατάει περίπου 2ωρες και κατι. Συνήθως ειμαι στο YouTube και καμιά φορά παίζω ενα διαδικτυακό παιχνίδι το forge of empires

Μια χαρα εισαι!

Youtube,game,λογικη καταναλωση ειναι.

Οταν τον αγορασες,εκανες 2-3(στο περιπου,εγω δεν το ακολουθω κατα γραμμα),επαναφορτισεις;

Εαν δεν εκανες τιποτε,και απλα μονο internet,και σου κρατουσε λιγοτερο τοτε θα ειχες προβλημα.Ολα συνηθως εχουν 4 cell lion,και αναλογως της ποιτοητας των μπαταριων τοσο κραταει.

2-3 ωρες.

Δημοσ.

μονο και μονο που παιζεις με μπαταρια και σου βγαζει τοσο τυχερος εισαι.

Για το καλυτερο της μπαταριας ομως,μην παιζεις ενω την χρησιμοποιεις.

Δημοσ.

δεν υπαρχει καποιος κανονας.Η μπαταρια αργα η γρηγορα καποτε θα χαλασει.

στο λαπτοπ της υπογραφης εχω την μπαταρια 2 χρονια πανω χωρις να την εχω βγαλει ποτε.Απο τις 4 ωρες χαλαρα που με εβγαζε πλεον εχει παρει στις 3 και κατι.

Ακομα κ αν εχει φορτισει αν δεν χρειαζεται να μετακινηθεις μην το βγαζεις απο το ρευμα(δεν ειναι κινητο πχ)

Δημοσ.

οταν η μπαταρια εχει γεμισει,σταματαει να φορτιζεται.

Η μειωση ζωης της μπαταριας εξαρταται απο το ποσο τακτικα την χρησιμοποιεις.

Αν δηλαδη σε 1 μερα την γεμισεις/αδειασεις 5 φορες θα χρειαστει συντομοτερα αλλαγη

Επισης αν την εχεις στο λαπτοπ για 5 μηνες χωρις να την εχεις χρησιμοποιησει παλι χαλαει(με την εννοια οτι δεν χρησιμοποιειται,γιατι ετσι κ αλλιως οπως σου ειπα οταν γεμισει σταματαει να φορτιζει

http://techblog.gr/mobile/4-myths-about-batteries-425222/

Δημοσ.

Τι εννοείς 2-3 επαναφορτισεις?

Να αποφορτιστει πληρως,και να ξαναφορτιστει 2-3 φορες.Αυτο εννοω.

Η διαρκεια παντως που αναφερεις ειναι μια χαρα για την χρηση που της κανεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...