teogalaxys2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Γειά σας παιδιά αγορασα το acer aspire e1 530g και η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα. Μήπως ξέρετε τι φταίει? Μηπως παίζει ρολο που εχω Windows 7 ενω η acer πρωτινει τα Windows 8?
Hawk7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Γειά σας παιδιά αγορασα το acer aspire e1 530g και η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα. Μήπως ξέρετε τι φταίει? Μηπως παίζει ρολο που εχω Windows 7 ενω η acer πρωτινει τα Windows 8? Oταν λες γρηγορα,ποσο γρηγορα;1 ωρα;2 ωρες; Ειναι καινουριος; Η μπαταρια καταναλωνεται αναλογως της χρησης.Τι εργασιες κανεις οτι ειναι στην μπαταρια,και ποσο ακριβως σου κρατα;
teogalaxys2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Τον υπολογιστή τον εχω σχεδόν μια εβδομάδα. Η μπαταρία κρατάει περίπου 2ωρες και κατι. Συνήθως ειμαι στο YouTube και καμιά φορά παίζω ενα διαδικτυακό παιχνίδι το forge of empires
Hawk7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Τον υπολογιστή τον εχω σχεδόν μια εβδομάδα. Η μπαταρία κρατάει περίπου 2ωρες και κατι. Συνήθως ειμαι στο YouTube και καμιά φορά παίζω ενα διαδικτυακό παιχνίδι το forge of empires Μια χαρα εισαι! Youtube,game,λογικη καταναλωση ειναι. Οταν τον αγορασες,εκανες 2-3(στο περιπου,εγω δεν το ακολουθω κατα γραμμα),επαναφορτισεις; Εαν δεν εκανες τιποτε,και απλα μονο internet,και σου κρατουσε λιγοτερο τοτε θα ειχες προβλημα.Ολα συνηθως εχουν 4 cell lion,και αναλογως της ποιτοητας των μπαταριων τοσο κραταει. 2-3 ωρες.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 μονο και μονο που παιζεις με μπαταρια και σου βγαζει τοσο τυχερος εισαι. Για το καλυτερο της μπαταριας ομως,μην παιζεις ενω την χρησιμοποιεις.
teogalaxys2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Να παιζω μονο οταν φορτίζει ή μπορει να δημιουργηθεί καποιο προβλημα?
Xristaras12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 δεν υπαρχει καποιος κανονας.Η μπαταρια αργα η γρηγορα καποτε θα χαλασει. στο λαπτοπ της υπογραφης εχω την μπαταρια 2 χρονια πανω χωρις να την εχω βγαλει ποτε.Απο τις 4 ωρες χαλαρα που με εβγαζε πλεον εχει παρει στις 3 και κατι. Ακομα κ αν εχει φορτισει αν δεν χρειαζεται να μετακινηθεις μην το βγαζεις απο το ρευμα(δεν ειναι κινητο πχ)
teogalaxys2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Σε ευχαριστώ για την γνωμη σου αλλα πολοι λενε οτι αμα παιζεις και το εχεις στη μπριζα μειώνεται η διάρκεια ζωης.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 οταν η μπαταρια εχει γεμισει,σταματαει να φορτιζεται. Η μειωση ζωης της μπαταριας εξαρταται απο το ποσο τακτικα την χρησιμοποιεις. Αν δηλαδη σε 1 μερα την γεμισεις/αδειασεις 5 φορες θα χρειαστει συντομοτερα αλλαγη Επισης αν την εχεις στο λαπτοπ για 5 μηνες χωρις να την εχεις χρησιμοποιησει παλι χαλαει(με την εννοια οτι δεν χρησιμοποιειται,γιατι ετσι κ αλλιως οπως σου ειπα οταν γεμισει σταματαει να φορτιζει http://techblog.gr/mobile/4-myths-about-batteries-425222/
Hawk7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Τι εννοείς 2-3 επαναφορτισεις? Να αποφορτιστει πληρως,και να ξαναφορτιστει 2-3 φορες.Αυτο εννοω. Η διαρκεια παντως που αναφερεις ειναι μια χαρα για την χρηση που της κανεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα