Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδεια χ8ες αποφασισα να κανω ενα φορματ..αφου εγιναν ολα τελεια χωρις κανενα προβλημα μετα απο τις αυτοματες επαναεκκινησης που χρεαζετε το συστημα..ο υπολογιστης πλεον εχει αρχισει και κολαει.. δλδ με το που μπει στην επιφανεια εργασιας και πατησω π.χ να ανοιξει το μοζιλα ι οπιοδηποτε αλλο προγραμα κανει 1-2 λεπτα εαν κανω δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και κανω ανανεωση εκει μετα χανει την μπαλα.. :mellow: ξερει κανεις τι μπορει να φταει..? ευχαριστω !

Δημοσ.

Δώσε μερικα στοιχεία απο τι αποτελείται ο υπολογιστής , τι windows έβαλες , αν υπήρχε το πρόβλημα πριν το format κτλπ

Δημοσ.

οχι πριν το φορματ δεν υπηρχε κανενα απολυτος προβλημα ειχα τα windows 7 sp1 64 bit και εβαλα παλι τα ιδια..

μερικα πραγματα του υπολογιστη ειναι..

μητρικη asus p5q3 wifi

Cpu intel q9550

ssd samsung 840 evo

ram corsair 8Gb

Δημοσ.

χμμμ εχεις περάσει drivers και ολα τα σχετικά (απο το site του κατασκευαστή οχι τους drivers των windows) ?

Για δες και τον οδηγό μου στην υπογραφή αν δεν εχεις ενεργοποιήσει το ahci

Αν και δεν νομιζω να εχει πρόβλημα ο δίσκος δες με το hsentinel σε τι κατάσταση ειναι δεν χάνεις τιποτα.

Επίσης τσέκαρε θερμοκρασίες με το hwmonitor και αν παλι δεν φτιάξει με τα παραπάνω κανε και ενα memtest στις μνήμες

Δημοσ.

Για πρόσεξε λιγάκι το mozila... και εμένα και χωρίς format άρχισε να σέρνεται με το mozila... με το που το ανοίγω κολλάνε όλα..

Δημοσ.

χ8ες το βραδυ εκανα μεμτεστ ολα κομπλε τωρα θα δοκιμασω τα υπολιπα που μου ειπες το ahci ειναι ενεργοποιημενο κανονικα..αλλα μαλλον κατι πρεπει να παιζει με το μοζιλα γτ οταν το παταω να ανοιξει εκει κατι παιζει και crashari το συστημα..

Δημοσ.

μολις τελειωσα με τα υπολιπα τεστ δεν βρεθηκε κατι αρνητικο..εσβησα και το μοζιλα καπως καλυτερα αλλα παλι εχει καποια μικροθεματα.. :wacko:

Δημοσ.

τελικα βρεθηκε το προβλημα..ηταν απο το antivirus(eset smart security 5.0.93.0) το οποιο χρησιμοποιουσα και πριν το φορματ χωρις προβλημα..αλλα για καποιο λογο αφου το εχω ξανα εγκαταστησει μου crashari το συστημα..!

Δημοσ.

Αυτα τα καταραμένα antivirus δημιουργούν προβλήματα απο το πουθενά και ψάχνεις τι γίνεται , εγω παντως σου προτείνω να βάλεις το avira ειναι απλο και ελαφρύ antivirus και οσα χρόνια το εχω ποτε δεν μου εχει σημιουργήσει το παραμικρό

Δημοσ.

μα το περιεργο ειναι οτι το δουλευα πολυ καιρο και ετσι ξαναπηγα σε αυτο..αλλα δυστυχος αυτη τη φορα γ :X :X :X ε το συμπαν !btw θα το δοκιμασω το avira..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...