n4sper Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 καλημερα παιδεια χ8ες αποφασισα να κανω ενα φορματ..αφου εγιναν ολα τελεια χωρις κανενα προβλημα μετα απο τις αυτοματες επαναεκκινησης που χρεαζετε το συστημα..ο υπολογιστης πλεον εχει αρχισει και κολαει.. δλδ με το που μπει στην επιφανεια εργασιας και πατησω π.χ να ανοιξει το μοζιλα ι οπιοδηποτε αλλο προγραμα κανει 1-2 λεπτα εαν κανω δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και κανω ανανεωση εκει μετα χανει την μπαλα.. ξερει κανεις τι μπορει να φταει..? ευχαριστω !
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δώσε μερικα στοιχεία απο τι αποτελείται ο υπολογιστής , τι windows έβαλες , αν υπήρχε το πρόβλημα πριν το format κτλπ
n4sper Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 οχι πριν το φορματ δεν υπηρχε κανενα απολυτος προβλημα ειχα τα windows 7 sp1 64 bit και εβαλα παλι τα ιδια.. μερικα πραγματα του υπολογιστη ειναι.. μητρικη asus p5q3 wifi Cpu intel q9550 ssd samsung 840 evo ram corsair 8Gb
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 χμμμ εχεις περάσει drivers και ολα τα σχετικά (απο το site του κατασκευαστή οχι τους drivers των windows) ? Για δες και τον οδηγό μου στην υπογραφή αν δεν εχεις ενεργοποιήσει το ahci Αν και δεν νομιζω να εχει πρόβλημα ο δίσκος δες με το hsentinel σε τι κατάσταση ειναι δεν χάνεις τιποτα. Επίσης τσέκαρε θερμοκρασίες με το hwmonitor και αν παλι δεν φτιάξει με τα παραπάνω κανε και ενα memtest στις μνήμες
evoracing Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Για πρόσεξε λιγάκι το mozila... και εμένα και χωρίς format άρχισε να σέρνεται με το mozila... με το που το ανοίγω κολλάνε όλα..
n4sper Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 χ8ες το βραδυ εκανα μεμτεστ ολα κομπλε τωρα θα δοκιμασω τα υπολιπα που μου ειπες το ahci ειναι ενεργοποιημενο κανονικα..αλλα μαλλον κατι πρεπει να παιζει με το μοζιλα γτ οταν το παταω να ανοιξει εκει κατι παιζει και crashari το συστημα..
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μονο με τον mozzila στο κανει δηλάδη ? επειδη ειπες και για οποιοδήποτε πρόγραμμα
n4sper Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 μολις τελειωσα με τα υπολιπα τεστ δεν βρεθηκε κατι αρνητικο..εσβησα και το μοζιλα καπως καλυτερα αλλα παλι εχει καποια μικροθεματα..
n4sper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 τελικα βρεθηκε το προβλημα..ηταν απο το antivirus(eset smart security 5.0.93.0) το οποιο χρησιμοποιουσα και πριν το φορματ χωρις προβλημα..αλλα για καποιο λογο αφου το εχω ξανα εγκαταστησει μου crashari το συστημα..!
SPANK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Αυτα τα καταραμένα antivirus δημιουργούν προβλήματα απο το πουθενά και ψάχνεις τι γίνεται , εγω παντως σου προτείνω να βάλεις το avira ειναι απλο και ελαφρύ antivirus και οσα χρόνια το εχω ποτε δεν μου εχει σημιουργήσει το παραμικρό
n4sper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 μα το περιεργο ειναι οτι το δουλευα πολυ καιρο και ετσι ξαναπηγα σε αυτο..αλλα δυστυχος αυτη τη φορα γ :X ε το συμπαν !btw θα το δοκιμασω το avira..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα