Προς το περιεχόμενο

Lenovo Ideapad S500 (i3-3217U/4GB/500GB/GT720M/FreeDos)- 369euro You.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω από το πρωί , πολύ καλή κατασκευή για τέτοια τιμή , το μισό πάχος από το 5ετιας acer μου , και αρκετά ελαφρύ. Έβαλα windows 7 32bit ,κατέβασα τους drivers από Lenovo. Για 2 drivers (intel rapid start και wireless display ) μου έβγαλε ότι δεν είναι συμβατό με το hardware,περίεργο αφού υποτίθεται ειναι ειδικα για αυτο το μοντελο οι drivers..(ξερει κανεις τι είναι;αξίζει να το ψάξω; ) Για το wifi που ανεφερε και ο φιλος δεν εχουν driver τα windows , πρέπει να εγκαταστήσεις της lenovo , ειναι δυο αρχεία , το βασικό ειναι 1gb για κάποιο λόγο δεν ξερω γιατι τόσο μεγάλο.Το κατέβασα , η εγκατάσταση δεν ολοκληρωθηκε γιατί εγραφε οτι δεν βρισκει ενα αρχειο..Πήγα στον πίνακα ελέγχου όπου φαινόταν με ερωτηματικό κίτρινο , εκεί επιλέγεις αναβάθμιση του driver ,επιλέγεις από δισκέτα , πηγαίνεις στο folder που κατέβασεις και έκανε extract τους drivers ( C:\drivers ) και επιλέγεις το folder με τους drivers για το wifi (σε αυτο με  το 1gb ) . Μετά όλα δουλέυουν ρολόι.

Αυτά μήπως βοηθηθεί κάποιος.. :) 

Δημοσ.

ο ανεμιστήρας δουλεύει συνέχεια ρυθμίζοντας στροφες ή σταματάει τελείως κατά διαστήματα ?

πόσο κρατάει η μπαταρία του ?

Δημοσ.

Σοβαρα μιλουσες? Ο_Ο...

Ειδες  τι  κανουν  οι  πολλες  πλακες? :-D

Πριν   κανα   εξαμηνο   τεσταρισα   ενα   παλιο   πισι   αλλα   πολυ   δυνατο  με  qx9650  και  δυο  καρτες   295!!!

Στο   hw monitor   ο  επεξεργαστης, η  μητρικη, οι  καρτες  και   ο  σκληρος συστηματος   ηταν   +2-+7  συνεχεια!!!!

Στην  πρωτη   δοκιμασα   τα   home premium  7-32   και   στην  δευτερη   home  premium  7-64.

Φιλος   μου   ειπε  οτι   φταινε   οι   δυο   καρτες.

Ασχετα  απ  αυτα   τις   περισσοτερες   φορες   στο   ιντερνετ   τα   64   δουλευαν   με   τον  ιε9  32αρη!!!!

Οποτε   δεν  υπαρχει   -τουλαχιστον  για   μενα- λογος   χρησης   των   64μπιτ.

Δημοσ.

καλησπέρα σας

πήρα και εγώ το s500 από το you.gr

Tου εγκατέστησα διαδοχικά τα win7 ultimate 64 & win8 profesional 64 αλλά έχω πρόβλημα στο wifi που ενώ φαίνεται στη διαχείρηση δεν αναγνωρίζονταικαι δεν φορτώνουν οι drivers.

Απο την αντιπροσωπεία μου είπαν οτι ενδείκνυνται για home & home premium.

το έχει δοκιμάσει κανείς?

Δημοσ.

Το έχω από το πρωί , πολύ καλή κατασκευή για τέτοια τιμή , το μισό πάχος από το 5ετιας acer μου , και αρκετά ελαφρύ. Έβαλα windows 7 32bit ,κατέβασα τους drivers από Lenovo. Για 2 drivers (intel rapid start και wireless display ) μου έβγαλε ότι δεν είναι συμβατό με το hardware,περίεργο αφού υποτίθεται ειναι ειδικα για αυτο το μοντελο οι drivers..(ξερει κανεις τι είναι;αξίζει να το ψάξω; ) Για το wifi που ανεφερε και ο φιλος δεν εχουν driver τα windows , πρέπει να εγκαταστήσεις της lenovo , ειναι δυο αρχεία , το βασικό ειναι 1gb για κάποιο λόγο δεν ξερω γιατι τόσο μεγάλο.Το κατέβασα , η εγκατάσταση δεν ολοκληρωθηκε γιατί εγραφε οτι δεν βρισκει ενα αρχειο..Πήγα στον πίνακα ελέγχου όπου φαινόταν με ερωτηματικό κίτρινο , εκεί επιλέγεις αναβάθμιση του driver ,επιλέγεις από δισκέτα , πηγαίνεις στο folder που κατέβασεις και έκανε extract τους drivers ( C:\drivers ) και επιλέγεις το folder με τους drivers για το wifi (σε αυτο με  το 1gb ) . Μετά όλα δουλέυουν ρολόι.

Αυτά μήπως βοηθηθεί κάποιος.. :)

εγώ έβαλα win7 ultimate 64 & win8 profesional 64 αλλά ότι κολπο και αν έκανα δεν δούλεψε to wifi !!

και όμως στην  αντιπροσωπεία μου είπαν οτι ενδείκνυνται για home & home premium και για ultimate 64 & profesional 64 δεν συνιστάται !

Δημοσ.

...πήρα και εγώ το s500...Tου εγκατέστησα διαδοχικά τα win7 ultimate 64 & win8 profesional 64 αλλά έχω πρόβλημα στο wifi που ενώ φαίνεται στη διαχείρηση δεν αναγνωρίζονται και δεν φορτώνουν οι drivers...

Δες ποιάς εταιρείας wlan card φοράει και κατέβασε τους επίσημους drivers της από το site της εταιρείας...

• Like 1
Δημοσ.

Δες ποιάς εταιρείας wlan card φοράει και κατέβασε τους επίσημους drivers της από το site της εταιρείας...

Σωστα, τοσο απλο ειναι.

Control Panel >> Device Manager >> Network Adapters. 

Δημοσ.

Πουληθηκε ενα παλιο Lenovo G550 που ειχα και δεν κρατηθηκα, το παρηγγειλα μολις. Ψαχτηκα λιγο σε amazon κτλ αλλα και παλι ο συνδυασμος με την 720M ειναι πολυ καλο Value4Money. Εχω μερικες αποριες προς αυτους που το' χουν ηδη: 

1. Μπορει καποιος να μου πει θερμοκρασιες σε Idle και σε Normal Load με ΗWMonitor? 
  2. Εχει δοκιμασει κανεις PES 2014 στο λαπτοπ? Αν ναι, υπαρχει καθολου Lag? 
  3. Ποσο διαρκει περιπου η μπαταρια σε ~70-80% φωτεινοτητα με internet και σερφαρισμα? 
  4. Το layout του πληκτρολογιου του εκτος απο Qwerty μηπως εχει και τα Ελληνικα πανω? 
  5. Αν το 'χει ανοιξει κανεις, υπαρχει θυρα msata? (ειδα στο post #30 οτι εχει) 
  6. Ο επεξεργαστης ειναι Soldered πανω στη μητρικη? 
  7. Kαι πιο σημαντικο... πιστευετε αξιζει αυτο τα 108ε διαφορα που εχουν?
Δημοσ.

Μαλλον   αξιζει   γιατι   εχει   dvd   kai   win 8,1  αλλα   βλεπω   η   διαφορα   ειναι  στα   70  ευρω  περιπου....

Δημοσ.

Μαλλον   αξιζει   γιατι   εχει   dvd   kai   win 8,1  αλλα   βλεπω   η   διαφορα   ειναι  στα   70  ευρω  περιπου....

108 ευρω ειναι η διαφορα μαζι με Ελληνικο ΦΠΑ και μεταφορικα. 

Δημοσ.

Το layout του πληκτρολογιου του εκτος απο Qwerty μηπως εχει και τα Ελληνικα πανω?

Ναι  εχει  και  ελληνικα.

Και   παλι   συμφερει   λογω   win  8.1   αν   και  νομιζω   πως   ειναι   αχρηστα   λογω  μη   υπαρξης   τατσσκρην.

Παντως   ο  γερμανος   εχει   το   λενοβο   σ500   με  τατσσκρην   και   8.1......

https://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=64906&selectedCategoryId=475

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...