johnniebgood Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Η διαφορά είναι τεράστια. Το ένα έχει dedicated κάρτα γραφικών και το άλλο όχι... Συγγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετος, dedicated εννοείς ξεχωριστή; κι εννοείς το lenovo; απλά αυτό που με χάλασε στο λενοβο ότι δεν έχει συσκευή CD-DVD.
fitifititis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Συγγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετος, dedicated εννοείς ξεχωριστή; κι εννοείς το lenovo; απλά αυτό που με χάλασε στο λενοβο ότι δεν έχει συσκευή CD-DVD. Ναι εννοώ που έχει την Nvidia. Στο lennovo μπορείς να παίζεις και παιχνίδια, ενώ στο άλλο όχι. Το ότι δεν έχει οπτικό μέσο είναι περίεργο, αλλά στους περισσότερους ποτέ δε θα χρειαστεί. Επίσης είναι το ίδιο μηχάνημα του topic, οπότε κοστίζει 369 μόνο εάν το πάρεις από το you.gr
johnniebgood Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μπααα, δεν θα το πάρω απο το you διότι θα θέλω κανα 50ρικο για να περάσω λειτουργικό σε κάποιο μαγαζί ή άτομο που να ξέρει από αυτά. Μόνος μου δεν πρόκειτε να το παλέψω. Επίσης μια τελευταία ερώτηση, γι αυτό τι λες; http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/131666-hp-15-d008sv να το προτιμήσω αντι του λενόβο; παιχνίδια δεν παίζω. Ευχαριστώ!
fitifititis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ένας τεχνικός θα σου έπαιρνε 15-30 ευρώ για να σου περάσει τα windows πιστεύω... Το laptop που μου έδειξες τώρα έχει πιο υψηλή συχνότητα επεξεργαστή, μεγαλύτερο σκληρό και DVD writer. Δεν έχει όμως κάρτα γραφικών. Δεν είναι σε προσφορά ή κάτι τέτοιο είναι ένα απλό entry level laptop σε κανονική τιμή. Το laptop του θέματος είναι προσφορά αλλά μάλλον δε σε ενδιαφέρει, αφού δε σε νοιάζει η κάρτα γραφικών, ενώ θες προεγκατεστημένα τα windows. Θα σου πρότεινα να περιμένεις να βγει κάποια προσφορά αν δε βιάζεσαι, αλλιώς δεν είναι κακή αγορά αν το θέλεις αμέσως. Εγώ πάντως θα προτιμούσα με αυτά τα χαρακτηριστικά να πάρω κάτι σε τιμή κάτω των 400 ευρώ, να περάσω μόνος μου τα windows και να του κάνω ίσως μία αναβάθμιση με ssd. Έχουμε ξεφύγει πάρα πολύ από το θέμα, ελπίζω τουλάχιστον να σε βοήθησα λίγο.
tigergreg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Σημερα παρελαβα το λενοβο και περασα τα 7αρια. Αριστο και ποιοτικο μηχανημα. Πριν μια βδομαδα αγορασα για μια φιλη απο γερμανο το ντελ με 429 ευρω... Με εξαιρεση την ελλειψη ντραιβ και τα 8αρια σε ολα τ αλλα το λενοβο ειναι ανωτερο. Επισης διαθετει ελληνικο η μαλλον αγγλοελληνικο πληκτρολογιο που ειναι βασικο για πολλους. Και 2 θεσεις για μνημες οπου υπαρχει 1χ4. Βασικο...... Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2014 από tigergreg 1
Alex_gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ένας τεχνικός θα σου έπαιρνε 15-30 ευρώ για να σου περάσει τα windows πιστεύω... Δε παίζουν αυτές οι τιμές. Εκτός και αν θες να μπλέξεις λόγω ασχετοσύνης.
tigergreg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δε παίζουν αυτές οι τιμές. Εκτός και αν θες να μπλέξεις λόγω ασχετοσύνης. Δηλαδη ειναι πολλα η λιγα? Ποσο ειναι μια καλη τιμη?
HERTHAN Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Σημερα παρελαβα το λενοβο και περασα τα 7αρια. Αριστο και ποιοτικο μηχανημα. Πριν μια βδομαδα αγορασα για μια φιλη απο γερμανο το ντελ με 429 ευρω... Με εξαιρεση την ελλειψη ντραιβ και τα 8αρια σε ολα τ αλλα το λενοβο ειναι ανωτερο. Επισης διαθετει ελληνικο η μαλλον αγγλοελληνικο πληκτρολογιο που ειναι βασικο για πολλους. Και 2 θεσεις για μνημες οπου υπαρχει 1χ4. Βασικο...... Στον τυπο μνημης το you λεει DDR2 ενω στον Κωτσοβολο DDR3.......τι ισχυει τελικα γνωριζεις?
tigergreg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Στον τυπο μνημης το you λεει DDR2 ενω στον Κωτσοβολο DDR3.......τι ισχυει τελικα γνωριζεις? DDR3 1600 EINAI.... 1
johnniebgood Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ένας τεχνικός θα σου έπαιρνε 15-30 ευρώ για να σου περάσει τα windows πιστεύω... Το laptop που μου έδειξες τώρα έχει πιο υψηλή συχνότητα επεξεργαστή, μεγαλύτερο σκληρό και DVD writer. Δεν έχει όμως κάρτα γραφικών. Δεν είναι σε προσφορά ή κάτι τέτοιο είναι ένα απλό entry level laptop σε κανονική τιμή. Το laptop του θέματος είναι προσφορά αλλά μάλλον δε σε ενδιαφέρει, αφού δε σε νοιάζει η κάρτα γραφικών, ενώ θες προεγκατεστημένα τα windows. Θα σου πρότεινα να περιμένεις να βγει κάποια προσφορά αν δε βιάζεσαι, αλλιώς δεν είναι κακή αγορά αν το θέλεις αμέσως. Εγώ πάντως θα προτιμούσα με αυτά τα χαρακτηριστικά να πάρω κάτι σε τιμή κάτω των 400 ευρώ, να περάσω μόνος μου τα windows και να του κάνω ίσως μία αναβάθμιση με ssd. Έχουμε ξεφύγει πάρα πολύ από το θέμα, ελπίζω τουλάχιστον να σε βοήθησα λίγο. Καλησπέρα , σίγουρα βοήθησες και σ'ευχαριστώ, πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου. Μάλλον τελικά δεν θα βιαστώ για αγορά.
NaGR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Επισης διαθετει ελληνικο η μαλλον αγγλοελληνικο πληκτρολογιο που ειναι βασικο για πολλους. Και 2 θεσεις για μνημες οπου υπαρχει 1χ4. Βασικο...... Αυτό είναι λίγο παράξενο. όπου έχω δει μιλάνε για μόνο μια θέση για RAM. το άνοιξες και το είδες ή απο κάποιο hw monitor πρόγραμμα έβγαλες το συμπέρασμα?
tigergreg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό είναι λίγο παράξενο. όπου έχω δει μιλάνε για μόνο μια θέση για RAM. το άνοιξες και το είδες ή απο κάποιο hw monitor πρόγραμμα έβγαλες το συμπέρασμα? Πραγματι απο το cpuid το ειδα! Δινει 2 θεσεις και την μια κενη.
NaGR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 παραείναι κενή. δεν έχει socket για 2η ram. αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό μειονέκτημα. μιας και πιάσαμε της θύρες, νομίζω οτι έχει θύρα για msata.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα