insomniaK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Το σύστημα που έχει πρόβλημα είναι ένα fujitsu siemens amilo D p4 στα 1,8 με 256 ram, το λειτουργικό σύστημα είναι xp pro eng. Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι το εξής: Ένας από τους χρήστες που έχει δικαιώματα admin στο pc, όταν κάνει log in καθυστερεί να ξεκινήσει το σύστημα, ξεκινάει, σταματάει στη συνέχεια ξαναξεκινάει και με βάζει στην επιφάνεια εργασίας χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα εκεί και τέλος ξαναξεκινάει και μου εμφανίζει τα εικονίδια μου και από εκεί και πέρα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Για πείτε απόψεις! *format δεν κάνω*
damdim Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δοκίμασε το bootvis αν και μάλλον δεν θα κάνει δουλειά, γιατί μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο profile. Μήπως είναι κανένα πρόγραμμα που τρέχει στο συγκεκριμένο χρήστη μόνο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις πάντως είναι να διαγράψεις το συγκεκριμένο λογαριασμό και να το ξαναδημιουργήσεις. Εννοείται παίρνοντας backup ότι χρειάζεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.