immunity Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Επίτηδες το κανει ρε ... για να γινει αυτο που γινεται τωρα, ολοι μιλανε για παρτυ του και ολοι θα τρεξουν να το κατεβασουν πριν το σταματησει.
keysmith Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 To έβαλα να το δω μιας και γίνεται τόσο τζερζελος, και είναι απλά μια μ..κια. Έφτασα σκορ 1 και νομίζω το παράτησα κιόλας..
Razor_7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 ρε το βρωμόπουλο, δεν το ήξερα το game αλλά λόγω της "είδησης" εδώ το κατέβασα και μου σπασε τα νεύρα, μέχρι το 6ο έφτανα συνέχεια και από 'κει και πέρα πάντα χτύπαγε το κωλοκέφαλό του.
Jastonas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 όλοι εσείς που λέτε ότι το έκανε για διαφήμιση, θα δικαιωθείτε ή όχι σε λίγες ώρες..
esykas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 τελικά για όλα υπάρχει ένας ΜΥΘΟΣ οι μισοί τον βγάζουν τυχάρπαστο και οι άλλοι μισή θα ήθελαν τα 50000 την μέρα και οι δύο έχουν ένα κοινό σημείο η δόξα και το χρήμα σε κάνει ...............
GianniSM Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Έχω λιώσει από τα σχόλια πόνεσα την κοιλιά μου από τα γέλια
Razor_7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 That akward moment, when you read the name of the user who made the comment... 14
ReaperX Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως υπομονή και τεχνική θέλει... Eγώ το πέρασα χτες το βράδυ και ήδη έχω φτάσει 65..
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 αχαχα ελεος με τα σχόλια! Πάντως εμένα μου φαίνεται πολύ μούφα το όλο σκηνικό. Μέσα σε 1 μέρα έμαθα το παιχνίδι, το εγκατέστησα να δω τι φόλα είναι και επίσης είδα στο fb άλλους 10 που το έπαιξαν. Και ξαναλέω αυτά από χτες μέχρι σήμερα! Από τότε που είχε βγει ούτε καν που το ήξερα ούτε το είχα δει κάπου. Οπότε σαν τσάμπα διαφήμιση μου κάνει εμένα η όλη φάση. Πάντως έλεος ρε σεις 2 λεπτά έπαιξα και το έσβησα. Τι μαλακια ειναι αυτη... Βάλτε το jetpack joyride να νιώσετε λίγο. 3
kargo130 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 GAMOTO Re gamoti mana sou ali vazoun cheats kanoun 9 dis ekatomiria eno egw kathome.8 wres kai kanw 7 SCORE!!!!!!Ante gamithite! Κλαιω...... 3
AlexDesign Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή όλο το περιβάλλον "θυμίζει" super mario σε σημείο αντιγραφής.. Μάλλον υποχρεώθηκε να το κατεβάσει λόγω πνευματικών δικαιωμάτων...
larryf13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 αχαχα ελεος με τα σχόλια! Πάντως εμένα μου φαίνεται πολύ μούφα το όλο σκηνικό. Μέσα σε 1 μέρα έμαθα το παιχνίδι, το εγκατέστησα να δω τι φόλα είναι και επίσης είδα στο fb άλλους 10 που το έπαιξαν. Και ξαναλέω αυτά από χτες μέχρι σήμερα! Από τότε που είχε βγει ούτε καν που το ήξερα ούτε το είχα δει κάπου. Οπότε σαν τσάμπα διαφήμιση μου κάνει εμένα η όλη φάση. Πάντως έλεος ρε σεις 2 λεπτά έπαιξα και το έσβησα. Τι μαλακια ειναι αυτη... Βάλτε το jetpack joyride να νιώσετε λίγο. Manipulated downloads φίλε μου. Ο κόσμος δεν είναι τόσο αγνός.
Proxy*64* Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 οσοι το εχουμε κατεβασει δεν θα μπορουμε πλεον να το παιζουμε η απλως δεν θα υπαρχουν update, και δεν θα μπορουν να το κατεβασουν νεοι χρηστες?
hackerW32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 οσοι το εχουμε κατεβασει δεν θα μπορουμε πλεον να το παιζουμε η απλως δεν θα υπαρχουν update, και δεν θα μπορουν να το κατεβασουν νεοι χρηστες? δεν θα υπαρχουν updates, μονο. το game θα μπορεις να το βρεις επιτα σε κανα black market, ή και χύμα σε apk στο internet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα