hackerW32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Ναναι καλά αυτός που έφτιαξε την ίδια εφαρμογή για Windows Phone, η οποία δεν θα κατέβει απο το store γιατί την έχει κάνει άλλος developer....οπότε μόνο τα WP θα την έχουν. http://www.windowsphone.com/s?appId=9bf76692-f5ca-4a5f-a533-2ce0d9c0e6e1 ναι φυσικα μονο τα wp θα το εχουν, θα διαγραφει απο το ταμπλετ μου ως διαμαγίας. και απο το ιντερνετ όποιος το ανεβασει σε apk. μονο τα wp θα εχουν updates μαλον ηθελες να πεις, αλλα και παλι, ποσα bug να εχει; 1
tsakalaki1992 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μουφα η δουλειά παιδιά!! Διαφήμιση στο φουλ.. 1
gamer73 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Ποιο μονότονο παιχνίδι δεν εχω δει και φανταστικά εκνευριστικο ούτε στο 3 δεν πήγα Sent from my iPad using Insomnia 4
konqoro Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά μην κουράζεστε άδικα με το flappy birds. Δείτε μια τεχνική που περιγράφει ο τύπος για να περασετε όλα τα επιπεδα: 11
kurokokoro Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 έξυπνος ο τύπος, πέταξε το παραμύθι ότι και καλα θα το αποσύρει από τα AppStore και η είδηση έχει κάνει το γύρω του διαδικτύου , μέχρι αύριο θα έχει διπλασιάσει τα download και τα κέρδη του Sent from my Find 5 using Insomnia It's for free...άρα όταν διπλασιάσεις το μηδέν παίρνεις πάλι...χμμμ μισό λεπτό να βγάλω κομπιουτεράκι
21century Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Τελικά άξιζε τον κόπο ενώ άλλοι κολυμπούν στο χρήμα...
keysmith Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 It's for free...άρα όταν διπλασιάσεις το μηδέν παίρνεις πάλι...χμμμ μισό λεπτό να βγάλω κομπιουτεράκι δεν έχει και pay έκδοση? μηπως και τα free παίρνουν κάτι όταν έχουν πολλά downloads (πχ απο διαφημίσεις)? Οπως και να έχεις το apk αρχείο από το blackmarkt θα κάνει θραύση! Το παιχνίδι δεν θα χαθεί μην ψαρώνετε.. 2
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Εντάξει αυτο δεν παίζει μου το κατέβασε τυχαία ενας φίλος χτες το βραδύ και τωρα διαβάζω αυτην την είδηση οτι θα το αποσύρουν Και ναι το παιχνιδάκι ειναι τρελό κολλημα , παντως οσο αφορά την είδηση δεν κατάλαβα τελικα το βγάζει γιατι του κατατρέφει την ζωη απο τι , μηπως ο τύπος τρολλάρει ?
mants118 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 κι εγώ πιστεύω ότι είναι επικοινωνιακό τρικ.. θα μάθουμε σε μερικές ώρες άλλωστε!!! edit: σε εμένα έπιασε μιας και δεν το είχα κατεβάσει και τώρα το κατέβασα!!! 2ο edit: ζητείται σφυρί να κοπανήσω το κινητό μου 1
SeXBOX Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Εντάξει... δεν το έχω παίξει αλλά αν κρίνω από τα σχόλια στο Play Store μάλλον δέχεται απειλές για την ζωή του;;; από αυτούς που δεν μπορούν να το καταφέρουν;;;... "Μου κατέστρεψε τον ελεύθερο χρόνο μου.", "Έχω σπάσει 3 συσκευές", "θέλω να πηδήξω από το μπαλκόνι", "θα ξεπουπουλιάσω το βρωμόπουλο και τον δημιουργό του."... τι να πει κάνεις... Εγώ πάντως με 50 χιλιάρικα/μέρα θα δεχόμουν μέχρι και επιστολές θανάτου!
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Θες πραγματικά να σπάσεις το κινητό καθώς παίζεις.
babisgr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 ...το πιθανότερο ειναι να είναι ενα trick ολη αυτή η ιστορία για να το μάθουν ολοι,...εγω δεν το ήξερα και τωρα το κατέβασα για να δω τι ειναι.Επιτυχυμένο κόλπο πάντως!
KilliK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 ...το πιθανότερο ειναι να είναι ενα trick ολη αυτή η ιστορία για να το μάθουν ολοι,...εγω δεν το ήξερα και τωρα το κατέβασα για να δω τι ειναι.Επιτυχυμένο κόλπο πάντως! 3
giannis97 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 όλοι/όλες έχουν φάει κόλλημα με αυτό το παιχνίδι!
kxs14 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μόνο εγώ δεν το έπαιξα ακόμη... τόσο καλό είναι πια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα