Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εχω το hongmi,εξαιρετικo vfm,στο προτεινω ανεπιφυλακτα...

Είναι ωραίο κινητό; Μου φαίνεται λίγο τετραγωνισμένο και με χαλάει... Πάντως φαίνεται τούμπανο και σε πολύ καλή τιμή...

Τελική ευθεία! Lenovo vs Red Rice

Δημοσ.

Είναι ωραίο κινητό; Μου φαίνεται λίγο τετραγωνισμένο και με χαλάει... Πάντως φαίνεται τούμπανο και σε πολύ καλή τιμή...

Τελική ευθεία! Lenovo vs Red Rice

Ειναι παρα πολυ ομορφο(υποκειμενικο),εχει rounded corners και ειναι στιβαροτατο(μονο μειον τα μεγαλουτσικα bezels,αλλα μια χαρα το δουλευεις με 1 χερι,και δεν ειμαι τερας,1.75 ειμαι).

Αν θες μπαταριαρα πας Lenovo,αν εισαι συμβιβασμενος οτι θα το φορτιζεις καθε βραδυ(οσο βαρια χρηση και να κανεις βγαζει μια μερα),πας στο Xiaomi.Εγω δεν μπορουσα ποτε να μπω στην λογικη να κοψω απο specs και να ανεβω σε μπαταρια(δεν μιλαω για περιπτωσεις που δεν βγαζει την μερα),ειναι smartphones και ξερεις οτι καταναλωνουν τον κ#$## τους...Αν ειχαν τα ιδια specs,και το ενα σου εδινε καλυτερη μπαταρια τοτε θα το δεχομουν...

• Like 1
Δημοσ.

Το lenovo ειναι πολυ ομορφο και μου εκανε εντυπωσει το εξαιρετικο design του οταν το επιασα.

Μπραβο στη lenovo.

Οι φωτο το αδικουν παρα πολυ.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μ'αυτο το avatar και αυτο το nickname, δεν το βρισκεις λιγο "ειρωνια" να αναφερεις αυτη τη λεξη?

Και περα απ'αυτο ψαξου λιγο για το τι ακριβως ειναι η Oppo και το μεγεθος της σαν εταιρια στην Κινα :)

Μαθαμε τον όρο "κινεζικα" και τον πεταμε οπου να ναι..

Οταν ομως μας πουλανε tuvlo-x με πραγματικη κινεζικη σαβουρα hardware, τους διαφημιζουμε κιολας..

Εκτος κι αν απλα trollαρεις, οποτε δικαιολογησε λογω βλακειας..

Συμφωνω μαζι σου σε ολα οσα γραφεις για πλαισιο και σαβουρα. Επισης, εχω σε υποληψη τις καλες κινεζικες εταιρειες, οχι τους κλωνους.

Μια μικρη επισημανση μονο. Αλλο η OPPO που αναφερεις και βγαζει κινηταρες και αλλο η Zopo, που εχει δειξει μεν καλα στοιχεια, αλλα δεν ειναι πρωτης γραμμης κινεζικη (δεν ειναι OPPO,Xiaomi, ZTE, Huawei, Lenovo).

Το γραφω για να μη μπερδευτει κανεις και νομιζει οτι με ~200€ παιρνει OPPO 8core.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή συνοπτικά... :

Lenovo --> Καλά χαρακτηριστικά με τέλεια μπαταρία

Red Rice --> Τέλεια χαρακτηριστικά με καλή μπαταρία 

Διαλέγω και παίρνω...

Δημοσ.

Δηλαδή συνοπτικά... :

Lenovo --> Καλά χαρακτηριστικά με τέλεια μπαταρία

Red Rice --> Τέλεια χαρακτηριστικά με καλή μπαταρία 

Διαλέγω και παίρνω...

Αυτο ακριβως.Και αυτο που ειπε ο fatals(λογικα παιρνει ported miui και το lenovo,αλλα διαφορετικο εντελως να το εχεις native...)

Δημοσ.

Συμφωνω μαζι σου σε ολα οσα γραφεις για πλαισιο και σαβουρα. Επισης, εχω σε υποληψη τις καλες κινεζικες εταιρειες, οχι τους κλωνους.

Μια μικρη επισημανση μονο. Αλλο η OPPO που αναφερεις και βγαζει κινηταρες και αλλο η Zopo, που εχει δειξει μεν καλα στοιχεια, αλλα δεν ειναι πρωτης γραμμης κινεζικη (δεν ειναι OPPO,Xiaomi, ZTE, Huawei, Lenovo).

Το γραφω για να μη μπερδευτει κανεις και νομιζει οτι με ~200€ παιρνει OPPO 8core.

Επειδη αναφερθηκε η oppo συγκεκριμενα γι αυτο το ανεφερα.. Τωρα αν καταλαβα λαθος, λαθος μου! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...