Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση.<br>

Υπάρχει περίπτωση μια μητρική να μην είναι συμβατή με κάποιο μοντέλο μνήμης ραμ? Η δικιά μου μητρική είναι μια MSI 760GM-P23(FX). Θέλω να βάλω μια corsair vengeance 8gb πάνω στα 1600 mhz. Θα την δεχτεί η να ψάξω για άλλη???

Δημοσ.

ναι δώσε τύπο ραμ και μητρικη

μέχρι 1333 mhz παίρνει πρόταση δικιά μου  άλλαξε μητρική είναι φθηνές αιτώ το chipset που έχεις δεν υποστηρίζει και πολλά  σε am3+ καλά chipset (970,990)

Link.png Site: δες!!!!!

Δημοσ.

Δηλαδή δεν θα δουλέψει μια ddr3 μνήμη?? Τώρα έχω πάνω μια corsair xms 3 4gb. Αφού δουλευει αυτήν άρα θα δουλεύουν και οι άλλες...

Δημοσ.

Δηλαδή δεν θα δουλέψει μια ddr3 μνήμη?? Τώρα έχω πάνω μια corsair xms 3 4gb. Αφού δουλευει αυτήν άρα θα δουλεύουν και οι άλλες...

http://www.msi.com/product/mb/760GM-P23--FX-.html#/?div=Basic

Μπορεις να βαλεις DDR3 μεχρι 1333.Οποτε για τις 1600 δεν συνισταται.

Απλα.

Δημοσ.

Μπορώ να βάλω 1600 αλλά θα δουλεύουν στα 1333 όμως... Εγώ απλά ρωτάω για θέματα συμβατότητας... Μην πάρω καμία μνήμη και δεν την αναγνωρίζει...

Δημοσ.

Αν η motherboard παίρνει dd3 ή ddr3 στα 1600 πχ οποιαδήποτε ram με αυτα τα specs θα λειτουργεί κανονικα , πρέπει να εισαι πολυ άτυχος και γκαντέμης για να πέσεις στην περίπτωση ασυμβατότητας με συγκεκριμένη μνήμε , σε εμενα τουλάχιστον οσα χρόνια ασχολούμαι δεν μου εχει συμβεί ποτε τωρα βέβαια ποτε δεν ξέρεις :P

Δημοσ.

Μπορώ να βάλω μια 8αρα μόνη και να έχω και μια 2αρα ώστε να έχω 10gb ram??? <br>

Όπως είπα έχω μια corsair xms3 4gb(2x2gb) 1600 mhz και θέλω να πάρω την ίδια απλά 8gb(1x8gb).

Δημοσ.

χμμ καλή ερώτηση νομιζω μπορεις αλλα καλύτερα να πάρεις αλλα 2x2gb να πας 8 γιατι στην προηγούμενη περίπτωση η γενικα να μπλέξεις ram διαφορωτικών μεγεθών κτλπ μπορει να εχεις θέμα συμβατότητας

Δημοσ.

Ακομα καλύτερα 2x4  , οχι μην σε αγχώνει το 1600 ετσι και αλλιως και 2000 να έβαζες διαφορά δεν θα καταλάβαινες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...