stelios666p Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα, Ειμαι καινουργιο μελος στο forum. Εχω ενα pc dekstop με asus p5k premium , και καρτα γραφικων nvidia 8800gtx. Εχω ηδη 2 οθονες στο υπολογιστη μου. Πως μπορώ να βαλω πανω απο 2 οθονες στο υπολογιστη μου? Ευχαριστω
kvrontakis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα και εγώ έχω την ίδια απορία. Το χρειάζομαι κυρίως για σχεδιασμό. Παιδιά κάποια ιδέα για να γίνει αυτό? Κάπου είδα ότι γίνεται μέσω κάποιας συσκευής που συνδέεται μέσω usb.. Ισχύει κάτι τέτοιο?
syma Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα, Ειμαι καινουργιο μελος στο forum. Εχω ενα pc dekstop με asus p5k premium , και καρτα γραφικων nvidia 8800gtx. Εχω ηδη 2 οθονες στο υπολογιστη μου. Πως μπορώ να βαλω πανω απο 2 οθονες στο υπολογιστη μου? Ευχαριστω σαν κατοχος τριων οθονων εχω να σου πω οτι ειναι θεμα καρτας γραφικων. χρειαζεσαι μια πιο δυνατη καρτα για να μπορει να σηκωνει παραπανω οθονες. θες δηλαδη να εχει περισσοτερες εξοδους απο την καρτα γραφικων σου.
stelios666p Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Αν βαλεις 2 καρτες γραφικων γινεται?
L0rd Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 εγω ειχα παλια 2 καρτες γραφικων και ειχα συνδεσει 3 οθονες και μια τηλεοραση. Βεβαια η μια ηταν PCI.
kvrontakis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Και θα μπορούν όλες να δουλεύουν έτσι σαν extended? Γιατί στην ουσία αυτό είναι που θέλω να πετύχω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα