Merdock Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα. Ψάχνει να πάρει μια ξαδέρφη μου κινητό και μπορεί να διαθέσει γύρω στα 180€ ± 20€ Από μια ματιά που έριξα βρήκα σε αυτή τη τιμή τα Motorola G και το Xperia L. Απαιτήσεις να χει σχετικά καλή κάμερα,αγορά από Ευρώπη ή Ελλάδα και όχι Κινέζικο. Btw ξέρετε κανά αξιόπιστο μαγαζί για αγορά από Ευρώπη;
turbox2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 κοντά στα χρήματα σου εγώ θα πρότεινα αυτό: Site: samsung και αυτό απλά είναι στα 20€ επιλπέον Site: sony
stamatinho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Παρε το moto g. κοντά στα χρήματα σου εγώ θα πρότεινα αυτό: Site: samsung και αυτό απλά είναι στα 20€ επιλπέον Site: sony Γιατι να μη παει σε 4πυρηνο? 1
fatals Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Moto G, προχθες το παρέλαβα. Σκοτώνει απλά..
Merdock Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει κανά έμπιστο μαγαζί από Ευρώπη για να το βρω σε καλύτερη τιμή ή να πάω από Ελλάδα;
stamatinho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 http://www.amazon.co.uk/Moto-16GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00ECBREB6 2
fatals Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Απ'το Αmazon το πήρα κι εγώ... Δεν αξίζει να πληρώσεις 250 ευρώ στην Ελλάδα.
daPro Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Το μότο g πολύ καλό φαίνεται αλλά διάβασα ότι δεν παίρνει κάρτα κ η μπαταρία είναι ενσωματωμένη...
JERONIMO888 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Moto g θα προτεινα και εγω λογω χαρακτηριστικων. 207ευρω απο αμαζον και 240ευρω απο ελλαδα αλλα θα περιμενεις πολυ περισσοτερο απο αμαζον. Και γω το ψαχνα παντως απο εξωτερικο αλλα να ειναι κανα 50αρικο τουλαχιστον η διαφορα...
stratos_21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Moto g θα προτεινα και εγω λογω χαρακτηριστικων. 207ευρω απο αμαζον και 240ευρω απο ελλαδα αλλα θα περιμενεις πολυ περισσοτερο απο αμαζον. Και γω το ψαχνα παντως απο εξωτερικο αλλα να ειναι κανα 50αρικο τουλαχιστον η διαφορα... Καλα,αν δεν μπορει ο ιδιος να παει να το παρει απο σκρουτζομαγαζο,παιζει πολυ ασχημα απο αμαζον να του ερθει γρηγοροτερα!!!
JERONIMO888 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Καλα,αν δεν μπορει ο ιδιος να παει να το παρει απο σκρουτζομαγαζο,παιζει πολυ ασχημα απο αμαζον να του ερθει γρηγοροτερα!!! Αυτο που λες πως το συμπερανες τωρα ? απο αμαζον θα περιμενεις στανταρ 2 βδομαδες με royal ενω με ενα κουριερ απο ελλαδα σε 1-2μερες
stratos_21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο που λες πως το συμπερανες τωρα ? απο αμαζον θα περιμενεις στανταρ 2 βδομαδες με royal ενω με ενα κουριερ απο ελλαδα σε 1-2μερες Και το αγγλικο και το γερμανικο αμαζον το moto g το στελνουν με UPS(το απλο) συμφωνα με τα λεγομενα των παιδιων και στο αντιστοιχο νημα εδω,και στο myphone,και κανει απο 4-7 μερες...
JERONIMO888 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Και το αγγλικο και το γερμανικο αμαζον το moto g το στελνουν με UPS(το απλο) συμφωνα με τα λεγομενα των παιδιων και στο αντιστοιχο νημα εδω,και στο myphone,και κανει απο 4-7 μερες... Ενταξει αν εχεις υπομονη αλλα στην τελικη δεν ειναι και τοσο μεγαλη διαφορα 33 ευρω
stratos_21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ενταξει αν εχεις υπομονη αλλα στην τελικη δεν ειναι και τοσο μεγαλη διαφορα 33 ευρω Καλα δεν διαφωνω σε αυτο,απλα λογω on-line αγορων η υπομονη μου ειναι τετοια ωστε οταν παραλαμβανω κατι σε 5 μερες ρωταω τον ταχυδρομο αν εχει κανει λαθος Και επειδη εχουν δει και πολλα τα ματακια μου με τους εδω εμπορους(οχι ολους),γι'αυτο ειπα οτι μπορει να το παρει και ταχυτερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα