giannis97 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα εχω το xperia e εχω κατεβασει ολες τις εκδοσεις του framaroot παταω superuser ή το superSU επιλεγω το gandalf η το aragorn και μου βγαζει το εξης, failed:(... try another exploit if available, να θυμαστε οτι εχω δοκιμασει ολες τις εκδοσεις της εφαρμογης framaroot και ολα τα exploit που υπαρχουν!!!σας παρακαλω βοηθηστε μεε!!!!!!!!!!!!!!!
euxoulhs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 καλο ειναι οτι εχει σχεση με ροοτ να μην κατεβαζεις εφαρμογες τα οποια τα κανουν ''αυτοματα'' διαβασε κανεναν οδηγο και καντο χειροκινητα να σαι 100% για το αποτελεσμα..απο τι ειδα το framaroot ειναι κατι σαν εφαρμογει που ροοταρει μονο του το κινητο; τι ακριβως ειναι και τι ακριβως θες εσυ να πετυχεις;
giannis97 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 ναι σωστα, χωρις να χρειαζεται υπολογιστη, εχω ψαξει πολυ καλα αλλα δεν βρισκω κατι χρησιμο..μπορεις εσυ να με βοηθησεις;
euxoulhs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 να σε βοηθησω πανω σε προγραμμα το οποιο τα κανει αυτοματα ολα οχι...να σε βοηθησω να το ροοταρεις εσυ χειροκινητα πολυ ευχαριστως..πες μου ακριβως μοντελο του xperia e, και σε ποια εκδοση android εισαι.. Υ.Γ.το κινητο αυτην την στιγμη λειτουργει κανονικα;
giannis97 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 ωραια το c1505 με το 4.1.1 jelly bean ναι κανονικα λειτουργει!
euxoulhs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 ειναι stock 4.1.1 σωστα; δωσε μου αν οχι καποιες ωρες τοτε μια μερα και θα εχεις πμ προς το παρον μην περασεις τπτ.. κατι τελευταιο,ο λογος που θες να το κανεις root?
giannis97 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 ενταξει, για να περασω αλλες εκδοσεις
euxoulhs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 :/ ετσι απλα να περασεις αλλες εκδοσεις;και τι να δεις δηλαδη με τις αλλες εκδοσεις; συγνωμη κιολας αλλα αν δεν εχεις καποιο θεμα με το κινητο σου οπως κατα κυριο λογο κολληματα τα οποια δεν αντεχονται τοτε δεν αξιζει να το ροοταρεις
giannis97 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 εχω βαρεθει την ρομ που εχω, εχω ακουσει πως γινεται να αυξησεις τον επεξεργαστη, γνωριζεις κατι πανω σε αυτο;
euxoulhs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 φιλε αν δν σου κολλα αστο οπως ειναι,δν υπαρχει καποιος λογος,αν δν σαρεσει η εμφανισει του κινητου γιατι αυτο δεν σαρεσει,και οχι η ρομ τοτε βαλε καποιον launcher,με την αυξηση του επεξεργαστη να ξερεις υπαρχει ασταθεια στην συσκευη το οποιο συνεπαγεται ακομα σε και λιωσιμο πλακετας απο ανοδο της θερμοκρασιας
euxoulhs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 btw επειδη δεν ασχολουμαι με τα sony παρα μονο με samsung,αν θες μπες εδω διαβασε και ρωτα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=353435 χοντρικα να σου πω πρεπει να κανεις bootloader για να σου ξεκλειδωσει την συσκευη, προσοχη ομως μετα απο καποια εκδοση τα ροοτινγ δεν ειναι συμβατα με μια γρηγορη ματια που εριξα
giannis97 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 δεν θα το προχωρησω τελικα, δεν αξιζει, το σκεφτηκα καλα, ευχαριστω παντως!!!!!
euxoulhs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 μην ευχαριστεις,αυτο κανονικα επρεπε να το σκεφτεις πριν καν μπεις στον κοπο παντως να ανοιξεις θεμα.. δεν το λεω επιθετικα,απλα επειδη βλεπω την ηλικια σου αναφερομαι στο γενικο ποσοστο,καλο ειναι να σκεφτομαστε οτι ειναι παντως περι κινητου στειλε μ
giannis97 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 χαχα εχεις δικιο, ευχαριστω!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα