jova Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα , Δεν είμαι σίγουρος αν πόσταρα στη σωστή ενότητα αλλά δεν βρήκα κάπου αλλού . χρειάζομαι ενα πρόγραμμα να καταγράφω στην οθόνη μου ανά 1 λεπτό ένα νούμερο που γράφει σε κάποια από τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ.Κάτι δηλαδή σαν να φωτογραφίζει ένα μέρος στην οθόνη μου (ανά 1 λεπτό η όσο του πώ εγώ). Ανα 1 ώρα πρέπει να τα κοιτάω και να περνάω σε excel manual. και επειδή δεν μπορώ να είμαι συνεχώς στο pc ψάχνω αυτή την λύση ..λέτε να γίνετε; .
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Φυσικά και γίνεται, με το Irfan view (free) για αρχή. Πήγαινε Options->Capture/Screenshot και επέλεξε όποια επιλογή θέλεις (π.χ. το 5), τσεκάρισε και το Automatic-Time delay και βάλε ανά πόσο χρόνο να κάνει capture, βάλε Save captured files και πες του που να σώζει και σε τι μορφή (αφού πρόκειται για desktop προτείνω png) και είσαι έτοιμος. Θα σου σώζει τις εικόνες με ονομασία ανάλογα με την ημερομηνία και την ώρα που έγινε η σύλληψη (capture).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα