FILIM0N Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Xαιρετω, μετα απο αναζητηση δεν εβγαλα ακρη. Προσπαθω να συνδεσω το PC της υπογραφης με μια εξοδο HDMI με TV (Νοrdmende N3202LB) και μια soundbar (Samsung HW-F450). To προβλημα ειναι οτι οταν συνδεω την TV με VGA η οθονη τρεμοπαιζει και ενιοτε παιζει κανονικα χωρις να ξερω τι το προκαλει. Εχω παιξει με τις ρυθμισεις αλλα τιποτα. Μου ειπαν οτι ειναι θεμα λογισμικου. Ετσι το HDMI μενει μονοδρομος εκτος αν εχει να προτεινει καποιος κατι αλλο. Στο μαγαζια εδω βρηκα εναν HDMI splitter o oποιος εχει γυρω στα 80€ σαν αυτον http://www.amazon.com/Enhanced-Switch-built-Equalizer-REV-3-0/sim/B002J16P4I/2 Στο ebay βρηκα κατι πιο απλο με 10-15€ http://www.ebay.de/itm/High-Speed-HDMI-Y-Verteiler-Adapter-Splitter-3D-Full-HD-HDTV-1080p-2-fach-0-3m-/321269938354?ssPageName=ADME:X:eRTM:DE:1123 Ενω ο πωλητης μου εστειλε ενα κατεβατο πληροφοριες για το πως πρεπει να ειναι αναλυση κτλ, δεν μπορεσε να μου απαντησει στο ερωτημα μου. Προκυπτουν λοιπον οι εξης αποριες: 1) Υπαρχει τροπος να συνδεσω το PC μεσω VGA με την TV χωρις να τρεμοπαιζει? 2) Μπορω να χρησιμοποιησω καποιον απο τους παραπανω HDMI σπλιττερ και να δωσω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σημα βιντεο στην TV και ηχου σε ηχομπαρα? 3) Μπορω να αυξησω τις θυρες HDMI της μητρικης? Υπαρχει κατι σαν PCI to HDMI?
NikosKallithea Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Εχεις ενα σοβαρό προβλημα Η τβ σου χρησιμοποιεί το hdmi σαν εξοδο προς τα ηχεια Το pc θα πρέπει να δώσει είσοδο στην τβ σου Δεν ξερω (δεν μου εχει τυχη) να βάλω διακλαδωτη και να το χρησιμοποιήσω και σαν είσοδο και σαν έξοδο, νομίζω δεν είναι εφικτό. εξ αλλου αν επιλέξεις σαν εισοδο το pc, πιστευω οτι ετσι και αλλιως θα χασεις τον ηχο
FILIM0N Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Βασικα το PC ειναι η πηγη και για τα 2. Θα χρησιμοποιησω το HDMI της TV σαν εισοδο για βιντεο κ αυτο της ηχομπαρας για ηχο. Μεμονωμενα το εχω δοκιμασει και παιζει.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Νομιζα οτι τα ηχεία ειναι στην τβ, αν ειναι στον υπολογιστή πιστευω οτι δεν θα εχεις πρόβλημα αγορασε το δευτερο μια χαρα ειναι
FILIM0N Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Παντως με αυτον εδω που επικοινωνησα μου ειπε οτι δε γινεται και με προβληματισε http://www.ebay.de/itm/HDMI-Splitter-1x2-fach-1080P-Verteiler-fur-3D-HDTV-PC-Full-HD-1-In-2-Out-93155-/171208630846?pt=DE_Computing_Monitor_AV_Kabel_Adapter&hash=item27dcd4623e Γιατι εχουν αυτα κατω απο 10€ και αλλα οπως στα μαγαζια ή στο Amazon κοντα στα 100€? Ποια η διαφορα αφου προκειται για splitter και οχι για switcher?
NikosKallithea Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Το splitter δινει σημα και στα δυο, ενω το switcher μονο κατ' επιλογη σε καποια απο τις εξοδους
FILIM0N Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Κι αυτος λεει οτι γινεται μονο με ηλεκτρονικo κυκλωμα/διακοπτη http://www.ebay.de/itm/High-Speed-HDMI-Y-Verteiler-Adapter-Splitter-3D-Full-HD-HDTV-1080p-2-fach-0-3m-/321269938354?ssPageName=ADME:X:eRTM:DE:1123
Ziant Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δεν χρειάζεσαι splitter, η Soundbar έχει hdmi in/out… Από το pc πας με hdmi στη Soundbar στην είσοδο hdmi in, και με άλλο καλώδιο hdmi, πας από την έξοδο hdmi out στην tv…
FILIM0N Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Το σκεφτηκα αυτο. Το δοκιμασα και δεν μου δουλεψε, οποτε υπεθεσα οτι το HDMI-out της ηχομπαρας μεταφερει μονο ηχο. 'Η μηπως κανα κατι λαθος?
Ziant Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Το σκεφτηκα αυτο. Το δοκιμασα και δεν μου δουλεψε, οποτε υπεθεσα οτι το HDMI-out της ηχομπαρας μεταφερει μονο ηχο. 'Η μηπως κανα κατι λαθος? Δες το manual... Μπορείς να πας στην tv με hdmi, και στην soundbar με οπτική ινα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα