geotrian Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα... εγκατεστησα τον ssd στο λαπτοπ μου κανονικα και ολα ευτυχως λειτουργησαν.... πρεπει να κανω κανεναν driver install για να εχω καλυτερη ταχυτητα στο λαπτοπ μου?ή ειμαι ετοιμος? ο sdd που εβαλα ειναι ο samsung 840 evo 250GB....
ozelot Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Υποθέτω ότι τον φορμάρισες σε Mac format. Το μόνο που πρέπει πλέον να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις τον Trimenabler στην free ή paid version. 1
geotrian Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 ναι σε mac φορματ ειναι..... το εν λογω προγραμματακι τι μας παρεχει?
ozelot Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Σε γενικές γραμμές σωστή λειτουργία του δίσκου και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Ρίξε μια ματιά και στο άρθρο.
xristoforos89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δες και το Firmware του SSD σου για να δεις αμα εχει το τελευταιο και εισαι οκ.
leonidas_fs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μια απορία που μου ήρθε μόλις τωρα καθώς και εγω πριν καμία βδομάδα έβαλα τον evo, Εχει ουσία να κανουμε repair disk permission απο το disk utility σε SSD δίσκο;
georgeadams Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Το Repair Disk Permissions διορθώνει σφάλματα του συστήματος αρχείων HFS+, ανεξάρτητα του είδους του δίσκου σου (παραδοσιακού δίσκου ή SSD). Άρα, ναι αν έκανες Repair Disk Permissions στον παλιό σου δίσκο, κάνε και στον SSD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα