Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω εναν υπολογιστη τετραετιας που ευτηχως για τις αναγκες μου καλα κραταει ακομα και σημερα

Καταρχας εχω 350 ευρω μαζεψει

Το συστημα μου το τρεχον αποτελειται απο: 

cpu : intel i5-650 

case : haf 932

cpu fan: coolermaster v10

motherboard : gigabyte p55a ud4

ram: 4gb

gpu : ati 5850

psu: corsair tx750w

ssd: intel 40gb ( πρωτης γενιας)

hdd : 1,5 tb wd

Σκεφτομουν να παρω εναν καινουργιο επεξεργαστη και μια μητρικη και το καλοκαιρι να παρω και μια καρτα γραφικων μνημες και εναν μεγαλυτερο ssd 

Τι λετε?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

για gaming πιο μεγάλες αποδόσεις και πιο φθηνές και πiο αξιόπιστες σκέψου για να κάνεις ένα gaming τέρας που θες όπως στους  amd  θέλει πολύ χρήμα σε intel 

Δημοσ.

Γιατί δεν πας αμέσως σε κάρτα γραφικών αφού παίζεις κυρίως παιχνίδια; Το καλοκαίρι όπως λες πας σε έναν καλύτερο επεξεργαστή..επιπλέον καλό θα ήταν να ρίξεις 8Gb ραμ πάνω..

• Like 3
Δημοσ.

Για επεξεργαστή-μητρική amd με 300 ευρά παίρνεις fx8320 και sabertooth και είσαι κομπλέ.Μπορείς να πάς και σε 4670κ και z87 μητρική με κανα 30άρι παραπάνω..Οπωσδήποτε θές καλή ψύκτρα αν δεν έχεις(και στις δύο επιλογές).Κάρτα γραφικών θα σε συμβούλευα να περιμένεις λίγο να κυκλοφορήσουν οι amd r9..Τροφοδοτικό και κουτί είναι μια χαρά.Ενας ssd πιο μεγάλος θα σου χρειαστεί,όπως και άλλα 4gb ram.Για μένα καλύτερα να μαζέψεις τα λεφτά και να κάνεις την αναβάθμιση μια και καλή..

Δημοσ.

Δεν εγραψες σε ποια αναλυση παιζεις. Αν εισαι στα 1920 x 1080 τοτε για μενα το μονο που χρειαζεσαι ειναι μια καινουργια gpu (r9 270x, r9 280x, gtx 760, gtx 770, αναλογα ποσο eye candy θελεις) και αλλα 4 Gb ram. Αν εισαι πιο κατω απο εκει, τοτε χρειαζεσαι αντικατασταση cpu, η νεο μονιτορ.

Δημοσ.

ναι ειμαι στα 1920 χ 1080 απλα επειδη εχω τωρα αυτα τα 350 ευρω θα ηθελα να κανω τωρα την αναβαθμιση και για το καλοκαιρι που θα εχω μαζεψει και αλλα αγοραζω καινουργια καρτα ή οποτε βγουν οι r9 απλα θα ηθελα να ξερω αν θα ειναι καλυτερο να παω στον 4670k ή στον 8350...

Δημοσ.

Κοιταξε, η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν αξιζει να το αναβαθμισεις ολοκληρο (με μια καρτα και εξτρα μνημη το συστημα σου ειναι ενταξει) και το καλοκαιρι απ οτι θυμαμαι η Intel θα αλλαξει παλι socket. Aμιγως για παιχνιδια προχωρας σε Intel 4670κ, αν θελεις περισσοτερο multitasking πας σε amd 8350. Απο κει και περα ειναι δικη σου επιλογη. Τελος, η K εκδοση στους Ιntel ειναι ξεκλειδωτη και προοριζεται για oc. Aν δεν εχεις σκοπο να ασχοληθεις με το αθλημα μπορεις να διαλεξεις τον απλο 4670 η τον 4570 που ειναι φθηνοτεροι αλλα εξισου δυνατοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...