Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα,

Ξαφνικά ξεκίνησα να έχω προβλήματα κολλήματος με το lenovo z580. Όταν ανοίγω το wifi ότι και να κάνω μετά κολλάει. Ότι προγραμμα ανοίξω δεν αποκρίνεται και αρκετές φορές η επιφάνεια εργασίας γίνεται λευκή(αχνή). Όταν κλείνω το wifi συνήθως διορθώνεται(αν δεν έχει κολλήσει πολύ). Συνήθως το πρόβλημα εμφανίζεται σχεδόν αμέσως όταν ανοίγω το wifi και συνδέομαι. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που τα συγκεκριμένα κολλήματα τα εμφανίζει μισή με μια μισή ώρα μετά την σύνδεση. Δοκίμασα να συνδεθώ και με καλώδιο απ'ευθείας με το rooter, συνδέθηκα κανονικά αλλά μετά απο μισή ώρα συνδεδεμένος είχα πάλι τα ίδια κολλήματα.

Ευχαριστώ

Χριστόφορος

Δημοσ.

Μήπως δεν εχει σχέση το wifi ομως και ειναι κατι αλλο ...

Όσο αφορα το wifi θα σου έλεγα να ξανα περάσεις τους drivers απο το site της lenovo , τωρα επειδη αυτα τα κολλήματα ειναι περίεργα και μπορει να προέρχονται απο οπουδήποτε θα σου έλεγα να κατεβάσεις το hdsentinel και να κανεις εναν ελεγχο στον δίσκο σου

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως δεν εχει σχέση το wifi ομως και ειναι κατι αλλο ...

Όσο αφορα το wifi θα σου έλεγα να ξανα περάσεις τους drivers απο το site της lenovo , τωρα επειδη αυτα τα κολλήματα ειναι περίεργα και μπορει να προέρχονται απο οπουδήποτε θα σου έλεγα να κατεβάσεις το hdsentinel και να κανεις εναν ελεγχο στον δίσκο σου

spank σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση και τις πληροφορίες που μου δίνεις. Σήμερα εντόπισα ότι τα προβλήματα αυτά μου τα δημιουργεί πιθανότατα ο eset smart security 5.0. Όταν τον απενεργοποιώ όλα δουλεύουν μια χαρά, όταν τον ενεργοποιώ(και είμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ) έχω κάργα κολλήματα. Τον απεγκατέστησα και τον ξαναέκανα εγκατάσταση και δεν διορθώθηκε. Πριν μου παρουσιαστούν ξαφνικά αυτά τον προβλήματα δούλευε μια χαρά γιατί τον χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...