Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι μόνες θήκες που επιλέγω συνήθως είναι οι τύπου "πουγκί" που απλά βάζεις μέσα τη συσκευή για να τη μεταφέρεις κλπ, αλλά όταν θες να τη χρησιμοποιήσεις τη βγάζεις και την κρατάς "γυμνή". Για το Note3 έδωσα πάνω απο 70 ευρώ για την original scover θήκη και τελικά τη χρησιμοποίησα μόνο για 2-3 μέρες μιας και μου χαλούσε όλη την αίσθηση της συσκευής! Και δεν μπορώ να βρω θήκη-πουγκί που να είναι ακριβώς για το μέγεθός του (χωράει στην παλιά δερμάτινη της samsung για το Note2 αλλά δεν μπορώ να τη βρω πουθενά).

:)

αυτη? http://digitop.gr/product_info.php?products_id=853

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι την είδα αυτή και δεν ταιριάζει σωστά. Αυτή που ψάχνω ήταν original της samsung με λογότυπο χαραγμένο πάνω της για το Note2. Και είναι από τις ελάχιστες που ταιριάζουν και στο Note 3. :)

• Super Moderators
Δημοσ.

Ειναι καλη ομως για το g2 ή θα "κολυμπαει" ?

Εγώ θα πρότεινα να σου έρθει πρώτα η συσκευή και μετά πας στο κατάστημα και τις τσεκάρεις στην πράξη! 

Δημοσ.

Παιδία σ αυτη την τιμη xperia z1 compact 21 mp camera με τρομερούς φακούς, steady  shot (η κάπως έτσι και βγάζει πολύ σταθερά βίντεο και full hd), μπαίνει και θάλλασσα, οθονη που δεν γρατζουνιέται, παίρνει επέκταση μνήμης (την έχω πατήσει με το iphone που δεν παίρνει), τετραπύρηνο, 4G πιστευω οτι καλύτερο σε αυτή την τιμή

Δημοσ.

Το κινητό στην κυριολεξία πετάει απλά πρέπει να συνηθίσω το android!τέλεια καμερα,εκπληκτική οθόνη και παει σφαιρα. παρα πολυ καλη εξυπηρετηση απο το καταστημα. τωρα μενει η επιλογη θηκης αν και μου αρεσει πιο πολυ "γυμνη" η συσκευη!

• Like 1
Δημοσ.

Το κινητό στην κυριολεξία πετάει απλά πρέπει να συνηθίσω το android!τέλεια καμερα,εκπληκτική οθόνη και παει σφαιρα. παρα πολυ καλη εξυπηρετηση απο το καταστημα. τωρα μενει η επιλογη θηκης αν και μου αρεσει πιο πολυ "γυμνη" η συσκευη!

φιλε μου καλοριζικο, το εχω 2 μηνες περιπου και το ειχα μεχρι προχθες με μια θηκη σιλικόνης στο πισω μερος. Από προχθες του εχω την quickwindow . Το σκεφτομουν πολύ αλλα τελικα είναι παρα πολύ ωραια, το πισω μερος είναι σαν να μην εχει τιποτα και μπροστα αυτό με το παραθυρακι είναι τελειο. Σου την συστηνω ανεπιφύλακτα. Σιγουρα  χωρις καμια θηκη είναι κουκλι αλλα είναι πολύ εκτεθιμενο ειδικα σε πτωση!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και το topic έγινε στην ουσία G2 vs Nexus 5 είπα να εκφράσω εδώ την απορία μου.

Πως γίνεται και αυτά τα δύο κινητά, από τον ίδιο κατασκευαστή και με σχεδόν ίδιο hardware να έχουν διαφορά 10.000 μονάδων στα Antutu και Quadrant benchmarks?

Επεξ/σία από gtctsiamp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...